Reclamă

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal, iar pe plan profesional se așteaptă răsturnări de situație. Indiferent care vor fi mizele, nimeni nu va rămâne fără un cuvânt de spus.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 martie 2024, 9:25

Spre finalul perioadei, cei mai mulți vor respira ușurați. Își vor da seama că toate grijile pe care le-au avut au fost în mare parte nefondate. De la relații de prietenie, la cele de dragoste, toate se vor clasifica într-un soi de realism. Potențialul nativilor va fi acum controlat de către astre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024

Tensiunile în familie, relațiile personale complicate, dar și comunicarea defectuoasă nu vor lipsi din meniul acestei săptămâni în ceea ce privește horoscopul. Astrele au pregătit pentru fiecare zodie în parte o rețetă a succesului.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au planuri mari în ceea ce privește comunicarea și relațiile de cuplu. Vor să facă o schimbare în dinamica recentă și să aducă pe masă noi discuții. Își explică cu claritate dorințele și sunt dispuși să-i asculte și pe ceilalți. Atitudinea deschisă pe care o au îi vor ajuta să treacă peste cele mai multe neînțelegeri.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se concentrează asupra finanțelor în această săptămână. Simt că au pierdut încă o dată startul în acest sens și acum vor să o ia încă o dată de la capăt. Diferența este că atitudinea deschisă pe care o au în această privință nu îi va ajuta de această dată. Discuțiile cu partenerii de afaceri mai mult îi vor încurca. Astrele le vor oferi o mână de ajutor și astfel își vor îndrepta atenția către ceea ce îi interesează cu adevărat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni sunt puși la rang înalt în ceea ce privește cariera. Vor avea parte de oportunități nesperate și se vor bucura de idei și propuneri din partea șefilor. Abilitatea cu care reușesc să descurce anumite situații complicate le vor aduce laude în plus. Astrele spun că trebuie să profite de șansele ce le apar în viață.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt sfătuiți să ofere atenție relațiilor personale în această săptămână. Cei mai mulți vor avea discuții în contradictoriu cu anumiți membri ai familiei și este posibil să se ajungă la certuri serioasă. Pentru cei care își doresc o relație de lungă durată trebuie menționat faptul că o comunicare deschisă este cheia succesului.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor trebui să acorde o mai mare atenție sănătății în următoarea perioadă. Anumite dureri le vor da bătăi de cap și îi vor sustrage de la lucrurile ce îi interesează. Este important să acorde importanță semnelor pe care le transmite corpul, spune Yourtango.com. Relaxarea este un bun punct de pornire în acest sens. De asemenea, o alimentare propice le va schimbarea starea de spirit.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor să se redescopere și să-și extindă orizonturile. Dezvoltarea personală pe care o practică în ultima vreme îi va ajuta să se deschidă în fața ideilor noi. De asemenea vor căuta modalități de a se face înțeleși, dar și de a-i ajuta pe cei din jur să observe altfel perspectivele vieții. Vor apărea noi interese la orizont.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de o săptămână extrem de activă pe plan social. Vor să cunoască tot mai mulți oameni și să-și dezvolte anumite abilități de comunicare. Sunt deschiși să-și întâlnească iubirea vieții, pentru cei care sunt singuri, dar și să repare ceea ce au de reparat, pentru cei care se află într-o relație. Își vor atinge o parte din obiective până la finalul perioadei.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se concentrează asupra relațiilor de cuplu. Vor să-și demonstreze că ceea ce au încercat până acum ca și comunicare le-a adus doar beneficii. Își construiesc o bază solidă pe care o vor dezvolta la nesfârșit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își centrează energia asupra atingerii obiectivelor pe termen lung. Doresc să se afirme la locul de muncă și să-și găsească puterea pentru a oferi tot ce au mai bun pe plan personal, arată Astrology.com. De altfel, succesul în cazul lor nu va întârzia să apară.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn acordă o mai mare atenție oamenilor și situațiilor de la locul de muncă. Vor să-și promoveze ideile cu orice preț și caută colaborări eficiente. Au o atitudine proactivă și vor să obțină recunoaștere și succes pe toate planurile.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o săptămână plină de inspirație. Își descoperă noi pasiuni și vor să continuie cu acestea și în perioada următoare. Se vor bucura de tot ceea ce le oferă viața, iar satisfacțiile vor fi pe măsură.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești acordă  o mai mare atenție echilibrului din viața personală. Pe plan profesional își regăsesc noi obiective pe care vor să le atingă într-un timp foarte scurt. Își doresc relaxare și momente în care să-și recapete puterea interioară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×