Reclamă

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024. Taurii sunt sfătuiți să-și aleagă prietenii cu atenție. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024 spune că Taurii sunt sfătuiți să-și aleagă prietenii cu atenție ca să nu aibă de suferit mai târziu. Tranzițiile cosmice sunt cele care te pot ajuta să te integrezi în grupuri noi și să descoperi mai multe oportunități de evoluție.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 februarie 2024, 1:00

Soarele intră în Pești, activând casa solară de învățământ superior pentru Raci. Nativii acestei zodii pot profita de perioada următoare pentru a studia domenii pentru care au o oarecare afinitate, dar nu au avut șansa să le exploreze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024 spune că nativii zodiacului vor primi în perioada următoare o mulțime de șanse de a afla mai multe despre ei și pasiunile lor. De asemenea, tranzitele cosmice îi vor ajuta să-și pună cât mai multe idei în practică.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Îți place să îți scrii gândurile și să reflectezi asupra sentimentelor tale? Aceasta poate fi o modalitate minunată de a-ți petrece ziua. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a spiritualității și îți deschide mintea și inima către Univers. Acest lucru îți oferă șansa să-ți faci planuri pentru viitor și să lași un pic stresul în urmă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Astrele te sfătuiesc să-ți alegi prietenii cu înțelepciune. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a prieteniilor, iar asta îți deschide calea pentru a întâlni oameni noi din toate categoriile sociale.

Oportunitățile vin în calea ta și îți permit să explorezi mai mult latura creativă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Niciodată nu este prea târziu să începi o nouă carieră sau să te aventurezi într-un domeniu care credeai că nu e tocmai potrivit pentru tine. Soarele intră în Pești, activându-ți casa solară a carierei și a statutului social. Folosește-ți talentele într-un mod care să-ți aducă vizibilitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Soarele intră în Pești, activând casa solară de învățământ superior. Acesta este un moment minunat pentru a începe să studiezi lucruri care te-au paisonat, dar pe care nu le-ai dus niciodată mai departe. Ia în considerare să citești o oră pe zi înainte de culcare. Este un prim pas important.

Leu: 23 iulie – 22 august

E foarte important ca anumite lucruri din viața ta să fie păstrate discrete. E în regulă să nu vrei să vorbești nici măcar cu un prieten despre lucrurile prin care treci. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a secretelor. Acesta este un moment minunat pentru a-ți divulga lumea interioară unui profesionist, cum ar fi un terapeut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este timpul să decizi dacă te alături grupului sau rămâi în afara lui. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a angajamentului. Dacă te întâlnești sau cunoști mai bine pe cineva, acesta este momentul să vorbești despre viitor pentru a vedea dacă vrei să duci relația mai departe sau preferi să renunți încă de acum.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

A venit timpul să nu mai amâni lucrurile și să lucrezi la programul tău zilnic. Niciodată nu e prea târziu pentru ajustări. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a rutinelor zilnice. Acesta este momentul să decizi serios ce nu ar trebui să fie în viața ta de zi cu zi. Poți alege să delegi câteva lucruri dacă te simți copleșită, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este timpul să-ți lași artistul interior să iasă la iveală și să-și expună talentul. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a creativității. Scoate acele cărți de colorat pentru adulți sau distrează-te cu acuarelă pe foi. Ține minte, nu trebuie să faci lucrurile perfect. Pur și simplu trebuie să te distrezi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Distrează-te cu oamenii pe care îi iubești și nu lasă să treacă prea mult timp pentru a arăta că îți pasă cu adevărat de ei. Soarele intră în Pești, activând casa solară de casă și familie. Aceasta este o zi minunată pentru a planifica o reuniune de familie sau pentru a invita rudele la o cină.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cuvintele contează și nimic nu le poate lua înapoi. Odată ce le-ai rostit, ele rămân și dacă nu ai grijă la ce spui s-ar putea să rănețti ușor. Soarele intră în Pești, activând casa solară de comunicare. Aceasta este o zi minunată pentru a fi puțin mai conștiincioasă în ceea ce privește tonul, cuvintele pe care le spui și modul în care transmiți un mesaj.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Banii și bogăția au o vibrație energetică și o poți prelua dacă te concentrezi asupra ei. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a banilor. Fii atentă la buget, la conturile bancare și la lucrurile pe care le cumperi în perioada aceasta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acordă-ți un răgaz pentru a te cunoaște mai bine. Soarele intră în Pești, activând casa solară a identității. Aceasta este o zi grozavă pentru a afla mai multe despre cine ești și pentru a învăța ce lucruri uimitoare poți face în fiecare zi. Petrece ceva timp făcând activități de auto-descoperire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×