Reclamă

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024. Taurii sunt sfătuiți să-și aleagă prietenii cu atenție. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024 spune că Taurii sunt sfătuiți să-și aleagă prietenii cu atenție ca să nu aibă de suferit mai târziu. Tranzițiile cosmice sunt cele care te pot ajuta să te integrezi în grupuri noi și să descoperi mai multe oportunități de evoluție.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 februarie 2024, 1:00

Soarele intră în Pești, activând casa solară de învățământ superior pentru Raci. Nativii acestei zodii pot profita de perioada următoare pentru a studia domenii pentru care au o oarecare afinitate, dar nu au avut șansa să le exploreze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024

Horoscopul zilei de 21 februarie 2024 spune că nativii zodiacului vor primi în perioada următoare o mulțime de șanse de a afla mai multe despre ei și pasiunile lor. De asemenea, tranzitele cosmice îi vor ajuta să-și pună cât mai multe idei în practică.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Îți place să îți scrii gândurile și să reflectezi asupra sentimentelor tale? Aceasta poate fi o modalitate minunată de a-ți petrece ziua. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a spiritualității și îți deschide mintea și inima către Univers. Acest lucru îți oferă șansa să-ți faci planuri pentru viitor și să lași un pic stresul în urmă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Astrele te sfătuiesc să-ți alegi prietenii cu înțelepciune. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a prieteniilor, iar asta îți deschide calea pentru a întâlni oameni noi din toate categoriile sociale.

Oportunitățile vin în calea ta și îți permit să explorezi mai mult latura creativă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Niciodată nu este prea târziu să începi o nouă carieră sau să te aventurezi într-un domeniu care credeai că nu e tocmai potrivit pentru tine. Soarele intră în Pești, activându-ți casa solară a carierei și a statutului social. Folosește-ți talentele într-un mod care să-ți aducă vizibilitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Soarele intră în Pești, activând casa solară de învățământ superior. Acesta este un moment minunat pentru a începe să studiezi lucruri care te-au paisonat, dar pe care nu le-ai dus niciodată mai departe. Ia în considerare să citești o oră pe zi înainte de culcare. Este un prim pas important.

Leu: 23 iulie – 22 august

E foarte important ca anumite lucruri din viața ta să fie păstrate discrete. E în regulă să nu vrei să vorbești nici măcar cu un prieten despre lucrurile prin care treci. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a secretelor. Acesta este un moment minunat pentru a-ți divulga lumea interioară unui profesionist, cum ar fi un terapeut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este timpul să decizi dacă te alături grupului sau rămâi în afara lui. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a angajamentului. Dacă te întâlnești sau cunoști mai bine pe cineva, acesta este momentul să vorbești despre viitor pentru a vedea dacă vrei să duci relația mai departe sau preferi să renunți încă de acum.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

A venit timpul să nu mai amâni lucrurile și să lucrezi la programul tău zilnic. Niciodată nu e prea târziu pentru ajustări. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a rutinelor zilnice. Acesta este momentul să decizi serios ce nu ar trebui să fie în viața ta de zi cu zi. Poți alege să delegi câteva lucruri dacă te simți copleșită, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este timpul să-ți lași artistul interior să iasă la iveală și să-și expună talentul. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a creativității. Scoate acele cărți de colorat pentru adulți sau distrează-te cu acuarelă pe foi. Ține minte, nu trebuie să faci lucrurile perfect. Pur și simplu trebuie să te distrezi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Distrează-te cu oamenii pe care îi iubești și nu lasă să treacă prea mult timp pentru a arăta că îți pasă cu adevărat de ei. Soarele intră în Pești, activând casa solară de casă și familie. Aceasta este o zi minunată pentru a planifica o reuniune de familie sau pentru a invita rudele la o cină.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cuvintele contează și nimic nu le poate lua înapoi. Odată ce le-ai rostit, ele rămân și dacă nu ai grijă la ce spui s-ar putea să rănețti ușor. Soarele intră în Pești, activând casa solară de comunicare. Aceasta este o zi minunată pentru a fi puțin mai conștiincioasă în ceea ce privește tonul, cuvintele pe care le spui și modul în care transmiți un mesaj.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Banii și bogăția au o vibrație energetică și o poți prelua dacă te concentrezi asupra ei. Soarele intră în Pești, activând casa ta solară a banilor. Fii atentă la buget, la conturile bancare și la lucrurile pe care le cumperi în perioada aceasta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acordă-ți un răgaz pentru a te cunoaște mai bine. Soarele intră în Pești, activând casa solară a identității. Aceasta este o zi grozavă pentru a afla mai multe despre cine ești și pentru a învăța ce lucruri uimitoare poți face în fiecare zi. Petrece ceva timp făcând activități de auto-descoperire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×