Reclamă

Zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu. Nativii care sunt dornici de iubire

Există unele zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu. Acești nativi sunt dornici de iubire. Unii nativi sunt mult mai afectuoși decât ceilalți, iar atunci când nu primesc iubirea la care se așteaptă s-ar putea să nu reacționeze plăcut.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 februarie 2024, 6:20

Acești nativi își doresc să vadă mai multe dovezi de afecțiune de la partenerul lor de cuplu. Aceștia așteaptă să vadă o schimbare notabilă în relație și să primească iubirea pe care și-o doresc. În timpul tranzitului lui Venus cu Neptun, trei semne zodiacale se vor gândi mai mult ca niciodată la iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu

În funcție de fiecare zodie, unele gânduri legate de iubire devin din ce în ce mai accentuate. Chiar dacă aceste zodii știu că sunt iubite, ele își doresc mult mai mult de la viața de cuplu.

Aceste zodii ajung să-și pună întrebări legate de relația de cuplu. Parcă un simplu „te iubesc” nu este niciodată suficient pentru ele.

Berbec

Știi diferența dintre a fi dornic de iubire și realist? În ceea ce privește cerințele tale în materie de dragoste, dovezile de iubire trebuie să fie constante. Nu ești doar dornică de iubire, dar și după afecțiunea partenerului de cuplu.

Reclamă

Cerințele tale pentru partenerul de viață nu sunt niciodată mici, iar lista ta de dorințe este întotdeauna lungă.

În timpul lui Venus în Neptun, vei trece peste această idee de a avea parte de mai multă afecțiune din nou și din nou. Îți vei da seama de ce anume ai nevoie cu adevărat într-o relație.

Nu vrei ca partenerul tău romantic să te ignore, în special în această perioadă. Te vei bucura de mai multe dovezi de iubire ca niciodată.

Reclamă

Rac

Te încearcă mai multe senzații, însă cea care este cu adevărat predominantă este cea de gelozie. Ești geloasă cu ușurință dacă partenerul nu-ți oferă iubirea de care ai nevoie. În timpul lui Venus cu Neptun te vei gândi tot mai mult la relația ta amoroasă și îți vei dori mai multe dovezi de iubire de la partenerul de cuplu.

Simți că relația voastră a stagnat, fiind unul dintre motivele pentru care vei încerca să-i atragi atenția partenerului de viață.

Partenerul tău va înțelege ce anume îți lipsește și va încerca să îți facă pe plan, scrie Astrology.com. Racii vor primi ceea ce își doresc de la partenerul de viață și vor ajunge să-și împărtășească sentimentele sincere.

Pești

Ai nevoie de mai multe dovezi  de afecțiune de la partenerul de cuplu. Te numeri printre zodiile care îi doresc să aibă parte de o poveste de iubire desprinsă din filme.

Ești tot timpul dornică de momente de neuitat pe care să le petreci alături de partenerul de viață, scriu astrologii de la Parade.com.

Ești o zodie care știe ce vrea de la relația de cuplu și care nu se va mulțumi niciodată cu puțin. Pentru tine este important să ai un partener care să-ți dovedească zilnic cât de mult însemni pentru el.

De altfel, astrele arată că și tu ești o zodie afectuoasă care își dorește să ofere cât mai multe dovezi de iubire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×