Reclamă

Zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu. Nativii care sunt dornici de iubire

Există unele zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu. Acești nativi sunt dornici de iubire. Unii nativi sunt mult mai afectuoși decât ceilalți, iar atunci când nu primesc iubirea la care se așteaptă s-ar putea să nu reacționeze plăcut.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 februarie 2024, 6:20

Acești nativi își doresc să vadă mai multe dovezi de afecțiune de la partenerul lor de cuplu. Aceștia așteaptă să vadă o schimbare notabilă în relație și să primească iubirea pe care și-o doresc. În timpul tranzitului lui Venus cu Neptun, trei semne zodiacale se vor gândi mai mult ca niciodată la iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu

În funcție de fiecare zodie, unele gânduri legate de iubire devin din ce în ce mai accentuate. Chiar dacă aceste zodii știu că sunt iubite, ele își doresc mult mai mult de la viața de cuplu.

Aceste zodii ajung să-și pună întrebări legate de relația de cuplu. Parcă un simplu „te iubesc” nu este niciodată suficient pentru ele.

Berbec

Știi diferența dintre a fi dornic de iubire și realist? În ceea ce privește cerințele tale în materie de dragoste, dovezile de iubire trebuie să fie constante. Nu ești doar dornică de iubire, dar și după afecțiunea partenerului de cuplu.

Reclamă

Cerințele tale pentru partenerul de viață nu sunt niciodată mici, iar lista ta de dorințe este întotdeauna lungă.

În timpul lui Venus în Neptun, vei trece peste această idee de a avea parte de mai multă afecțiune din nou și din nou. Îți vei da seama de ce anume ai nevoie cu adevărat într-o relație.

Nu vrei ca partenerul tău romantic să te ignore, în special în această perioadă. Te vei bucura de mai multe dovezi de iubire ca niciodată.

Reclamă

Rac

Te încearcă mai multe senzații, însă cea care este cu adevărat predominantă este cea de gelozie. Ești geloasă cu ușurință dacă partenerul nu-ți oferă iubirea de care ai nevoie. În timpul lui Venus cu Neptun te vei gândi tot mai mult la relația ta amoroasă și îți vei dori mai multe dovezi de iubire de la partenerul de cuplu.

Simți că relația voastră a stagnat, fiind unul dintre motivele pentru care vei încerca să-i atragi atenția partenerului de viață.

Partenerul tău va înțelege ce anume îți lipsește și va încerca să îți facă pe plan, scrie Astrology.com. Racii vor primi ceea ce își doresc de la partenerul de viață și vor ajunge să-și împărtășească sentimentele sincere.

Pești

Ai nevoie de mai multe dovezi  de afecțiune de la partenerul de cuplu. Te numeri printre zodiile care îi doresc să aibă parte de o poveste de iubire desprinsă din filme.

Ești tot timpul dornică de momente de neuitat pe care să le petreci alături de partenerul de viață, scriu astrologii de la Parade.com.

Ești o zodie care știe ce vrea de la relația de cuplu și care nu se va mulțumi niciodată cu puțin. Pentru tine este important să ai un partener care să-ți dovedească zilnic cât de mult însemni pentru el.

De altfel, astrele arată că și tu ești o zodie afectuoasă care își dorește să ofere cât mai multe dovezi de iubire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×