Reclamă

Zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu. Nativii care sunt dornici de iubire

Există unele zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu. Acești nativi sunt dornici de iubire. Unii nativi sunt mult mai afectuoși decât ceilalți, iar atunci când nu primesc iubirea la care se așteaptă s-ar putea să nu reacționeze plăcut.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 februarie 2024, 6:20

Acești nativi își doresc să vadă mai multe dovezi de afecțiune de la partenerul lor de cuplu. Aceștia așteaptă să vadă o schimbare notabilă în relație și să primească iubirea pe care și-o doresc. În timpul tranzitului lui Venus cu Neptun, trei semne zodiacale se vor gândi mai mult ca niciodată la iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își doresc mai multă afecțiune de la partenerul de cuplu

În funcție de fiecare zodie, unele gânduri legate de iubire devin din ce în ce mai accentuate. Chiar dacă aceste zodii știu că sunt iubite, ele își doresc mult mai mult de la viața de cuplu.

Aceste zodii ajung să-și pună întrebări legate de relația de cuplu. Parcă un simplu „te iubesc” nu este niciodată suficient pentru ele.

Berbec

Știi diferența dintre a fi dornic de iubire și realist? În ceea ce privește cerințele tale în materie de dragoste, dovezile de iubire trebuie să fie constante. Nu ești doar dornică de iubire, dar și după afecțiunea partenerului de cuplu.

Reclamă

Cerințele tale pentru partenerul de viață nu sunt niciodată mici, iar lista ta de dorințe este întotdeauna lungă.

În timpul lui Venus în Neptun, vei trece peste această idee de a avea parte de mai multă afecțiune din nou și din nou. Îți vei da seama de ce anume ai nevoie cu adevărat într-o relație.

Nu vrei ca partenerul tău romantic să te ignore, în special în această perioadă. Te vei bucura de mai multe dovezi de iubire ca niciodată.

Reclamă

Rac

Te încearcă mai multe senzații, însă cea care este cu adevărat predominantă este cea de gelozie. Ești geloasă cu ușurință dacă partenerul nu-ți oferă iubirea de care ai nevoie. În timpul lui Venus cu Neptun te vei gândi tot mai mult la relația ta amoroasă și îți vei dori mai multe dovezi de iubire de la partenerul de cuplu.

Simți că relația voastră a stagnat, fiind unul dintre motivele pentru care vei încerca să-i atragi atenția partenerului de viață.

Partenerul tău va înțelege ce anume îți lipsește și va încerca să îți facă pe plan, scrie Astrology.com. Racii vor primi ceea ce își doresc de la partenerul de viață și vor ajunge să-și împărtășească sentimentele sincere.

Pești

Ai nevoie de mai multe dovezi  de afecțiune de la partenerul de cuplu. Te numeri printre zodiile care îi doresc să aibă parte de o poveste de iubire desprinsă din filme.

Ești tot timpul dornică de momente de neuitat pe care să le petreci alături de partenerul de viață, scriu astrologii de la Parade.com.

Ești o zodie care știe ce vrea de la relația de cuplu și care nu se va mulțumi niciodată cu puțin. Pentru tine este important să ai un partener care să-ți dovedească zilnic cât de mult însemni pentru el.

De altfel, astrele arată că și tu ești o zodie afectuoasă care își dorește să ofere cât mai multe dovezi de iubire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×