Reclamă

Cele mai distante zodii. Ei sunt nativii despre care se spune că au inima de gheață

Dacă vrei să descoperi mai multe despre răceala cu care ești tratată într-o anumită relație, află că există cele mai distante zodii. Despre nativii din lista de mai jos se spune că au inima de gheață și că nimeni și nimic nu poate să o înmoaie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 ianuarie 2024, 7:08

Nimeni nu vrea să stea lângă o persoană care își tratează oamenii din jur cu răceală și indiferență. Indiferent de statutul relației, să fii o persoană distantă nu aduce nimic bun într-o relație, fie ea profesională, romantică, colegială sau de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai distante zodii

O relație sănătoasă e important să aibă o bază solidă din iubire, înțelegere, apropiere. Chiar dacă ești mulțumită cu ceea ce ai, e important să-ți dai seama de la început ce este distanța emoțională și cum afectează relația în care ești implicată, indiferent de natura ei.

Cunoscând cauzele ai mai multe șanse să ajungi la inima persoanei care este distantă, să înțelegi cauzele și să vezi cum puteți lucra împreună pentru a rezolva toate diferențele.

Vărsător

Vărsătorul se remarcă ca unul dintre cele mai distante semne zodiacale. Guvernați de Uranus, planeta inovației, Vărsătorii sunt cunoscuți pentru gândirea lor neconvențională și perspectiva lor progresivă. Dacă te simți atrasă de inovație și cauze umanitare, s-ar putea să fii doar un Vărsător.

Reclamă

Vărsătorii sunt mult mai atenți la detalii și mai înclinați să acceseze latura emoțională în situațiile dificile. Vărsătorii ascund în spatele lor povești uimitoare și emoții intense.

Pești

Peștii înoată în apele adânci guvernate de Neptun. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea visători, empatici și artistici. Dacă simți o conexiune puternică cu artele și ai o natură plină de compasiune, Peștii ar putea fi cel mai potrivit partener pentru tine.

Reclamă

Un bărbat din zodia Pești își va face planuri alături de tine doar ca să fie în preajma ta. Dacă te place, vei afla că este mereu acolo unde ești și tu. Cel mai probabil se va include în planurile tale și se va integra în același grup de prieteni.

Berbec

Berbecul, semn de foc, este guvernat de Marte, planeta acțiunii. Cei născuți sub acest semn sunt cunoscuți pentru îndrăzneala, conducerea și spiritul lor aventurier. Dacă rezonezi cu o abordare neînfricată și dinamică a vieții, ai putea fi un Berbec.

Nativii Berbeci au felul lor simpatic de a-ți spune anumite lucruri, iar această situație are loc atunci când devin drăgăstoși, spune Yourtango.com. Preferă atingerile și cunoaște modalitățile prin care să te pună în centrul atenției. 

Taur

Taurul este condus de Venus, planeta iubirii și frumuseții. Persoanele născute sub această zodie sunt cunoscute pentru natura lor temeinică, caracterul practic și aprecierea pentru lucrurile mai luxoase din viață. Dacă ai o dragoste pentru lux și un puternic sentiment de determinare, Taurul ar putea fi potrivirea ta.

Atunci când un nativ Taur te place, ia lucrurile mult prea ușor. Se mișcă mai lent decât  oricine altcineva și încearcă să profite de tot timpul pe care îl are la dispoziție. Este foarte precaut, dar asta pentru că își dorește ca lucrurile să iasă perfect.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×