Reclamă

Cele mai distante zodii. Ei sunt nativii despre care se spune că au inima de gheață

Dacă vrei să descoperi mai multe despre răceala cu care ești tratată într-o anumită relație, află că există cele mai distante zodii. Despre nativii din lista de mai jos se spune că au inima de gheață și că nimeni și nimic nu poate să o înmoaie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 ianuarie 2024, 7:08

Nimeni nu vrea să stea lângă o persoană care își tratează oamenii din jur cu răceală și indiferență. Indiferent de statutul relației, să fii o persoană distantă nu aduce nimic bun într-o relație, fie ea profesională, romantică, colegială sau de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai distante zodii

O relație sănătoasă e important să aibă o bază solidă din iubire, înțelegere, apropiere. Chiar dacă ești mulțumită cu ceea ce ai, e important să-ți dai seama de la început ce este distanța emoțională și cum afectează relația în care ești implicată, indiferent de natura ei.

Cunoscând cauzele ai mai multe șanse să ajungi la inima persoanei care este distantă, să înțelegi cauzele și să vezi cum puteți lucra împreună pentru a rezolva toate diferențele.

Vărsător

Vărsătorul se remarcă ca unul dintre cele mai distante semne zodiacale. Guvernați de Uranus, planeta inovației, Vărsătorii sunt cunoscuți pentru gândirea lor neconvențională și perspectiva lor progresivă. Dacă te simți atrasă de inovație și cauze umanitare, s-ar putea să fii doar un Vărsător.

Reclamă

Vărsătorii sunt mult mai atenți la detalii și mai înclinați să acceseze latura emoțională în situațiile dificile. Vărsătorii ascund în spatele lor povești uimitoare și emoții intense.

Pești

Peștii înoată în apele adânci guvernate de Neptun. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea visători, empatici și artistici. Dacă simți o conexiune puternică cu artele și ai o natură plină de compasiune, Peștii ar putea fi cel mai potrivit partener pentru tine.

Reclamă

Un bărbat din zodia Pești își va face planuri alături de tine doar ca să fie în preajma ta. Dacă te place, vei afla că este mereu acolo unde ești și tu. Cel mai probabil se va include în planurile tale și se va integra în același grup de prieteni.

Berbec

Berbecul, semn de foc, este guvernat de Marte, planeta acțiunii. Cei născuți sub acest semn sunt cunoscuți pentru îndrăzneala, conducerea și spiritul lor aventurier. Dacă rezonezi cu o abordare neînfricată și dinamică a vieții, ai putea fi un Berbec.

Nativii Berbeci au felul lor simpatic de a-ți spune anumite lucruri, iar această situație are loc atunci când devin drăgăstoși, spune Yourtango.com. Preferă atingerile și cunoaște modalitățile prin care să te pună în centrul atenției. 

Taur

Taurul este condus de Venus, planeta iubirii și frumuseții. Persoanele născute sub această zodie sunt cunoscute pentru natura lor temeinică, caracterul practic și aprecierea pentru lucrurile mai luxoase din viață. Dacă ai o dragoste pentru lux și un puternic sentiment de determinare, Taurul ar putea fi potrivirea ta.

Atunci când un nativ Taur te place, ia lucrurile mult prea ușor. Se mișcă mai lent decât  oricine altcineva și încearcă să profite de tot timpul pe care îl are la dispoziție. Este foarte precaut, dar asta pentru că își dorește ca lucrurile să iasă perfect.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două femei care se țin în brațe și reprezintă cele două zodii care pierd bani în luna iunie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Nu este cel mai bun moment pentru a face investiții majore. Cei trei nativi sunt sfătuiți de...
2
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
3
Căpșuni alături de bucăți de ciocolată neagră, ingrediente folosite pentru un desert viral
Rețete
Desert viral cu căpșuni și ciocolată. Se poate face și cu banane
Acest desert viral cu căpșuni și ciocolată se prepară simplu și rapid. Se poate face cu doar câteva ingredient, iar dacă nu ai căpșuni acasă poți să încerci să le înlocuiești cu banane. Acest...
4
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura, într-un bol, o gogoașă secționată, alături de flori de dovlecei
Rețete
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețetă de desert rapid și ușor
Pentru că gogoșile sunt foarte îndrăgite în bucătăria românească și se prepară în multe moduri, avem pentru tine o rețetă de gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Este o rețetă simplă și ușoară, din...
5
Prințesa Leonor a Spaniei, într-o ținută militară
Familia Regală
Cine sunt viitoarele Regine ale lumii. Prințesele de acum sunt de o frumusețe rară și își fac mamele mândre oriunde merg
Femeile din Familiile Regale precum Regina Letizia a Spaniei, Regina Maxima a Țărilor de Jos și Regina Maria a Danemarcei sunt cunoscute pentru eleganța lor și pentru munca pe care o depun pentru țările...
PARTENERI
×