Reclamă

Când e Mercur retrograd în 2024. Perioadele din an care necesită atenție maximă

Calendarul astronomic ne spune cu exactitate când e mercur retrograd în 2024 și cum trebuie să ne comportăm în cele mai intense perioade. Astfel, avem șansa de a ne evalua viața și de a ne conecta mai bine cu cei din jurul nostru.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 ianuarie 2024, 7:07

Citește mai jos ceea ce se va întâmpla pe parcursul anului 2024 odată cu venirea lui Mercur retrograd. Vor fi testate limite și astrele le vor fi alături tuturor în perioadele intense. Mercur retrograd reprezintă mișcarea înapoi a planetei, fiind de altfel o iluzie optică. Mai precis spus, de pe Pământ tinde să se observe cum aceasta se mișcă în spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când e Mercur retrograd în 2024

La începutul lunii aprilie, mai exact între 1 și 25 aprilie, Mercur va fi retrograd în zodia Berbec. Astfel va fi favorizată acțiunea și inițierea în noi proiecte profesionale și personale. La finalul verii, mai precis între 5 și 28 august, Mercur se găsește retrograd în zodia Fecioară. Totul va fi analizat acum și se vor lua decizii pentru un viitor îndepărtat.

Cei mai mulți își vor oferi serviciile celor dragi și îi vor ajuta în momentele grele. La sfârșitul anului, mai precis între 26 noiembrie și 15 decembrie, Mercur este retrograd în zodia Săgetător. Mulți nativi vor căuta acum sensul aventurii. În relații se vor găsi constrânși și vor încerca să-și găsească drumul viitorului. Comunicarea este cheia în acest proces.

Mercur retrograd în zodia Berbec

Zodiile își vor reevalua viața și vor încerca să dea tot ce au mai bun pe plan profesional. Comunicarea cu cei din jur va fi deficitară, iar unele situații vor suferi modificări. Astrele spun că trebuie să fim curajoși și să împiedicăm atitudinile riscante să pună stăpânire pe noi. Unele responsabilități vor fi simțite mult prea dificil de realizat, arată Astrology.com.

Reclamă

Citește despre Mercur retrograd care iese din retrograd pe 1 ianuarie 2024. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează

Mercur retrograd în Fecioară

Viețile tuturor nativilor vor fi împiedicate să meargă mai departe în perioada 5 – 28 august 2024. Astfel, în relații sau afaceri se vor revizui anumite atitudini. Vor începe noi proiecte și se vor modifca pași în viața personală. La sfârșitul verii se vor crea conflicte cu persoane din trecut.

Reclamă

Reintră în viețile noastre oameni pe care nu i-am mai văzut de o bună perioadă. În relații există așteptări însă unele dintre acestea nu vor fi îndeplinite. Odată cu participarea în cadrul discuțiilor deschise, lucrurile se vor schimba, spune Yourtango.com.

Este important să fim receptivi la cerințele celor din jur, mai ales ale persoanelor dragi. Nu este dificil să îndeplinim anumite dorințe, asta dacă dorim ca lucrurile să funcționeze.

Mercur retrograd în Săgetător

La sfârșitul anului 2024, între 26 noiembrie și 15 decembrie vom avea șansa de a reevalua multe situații dificile din viață. Vom putea să le schimbăm cursul și vom putea reaintra pe un făgaș normal. Se va descoperi sensul multor lucruri.

Nativii vor continua pe plan personal cu mintea deschisă. Cei singuri își vor găsi sufletul pereche și își vor îmbogăți sentimentele. Cu toate că vor fi planificate călătorii, cele mai multe vor fi amânate. Vor apărea și probleme cu sănătatea. Toleranța este cheia în această perioadă. Putem lua în considerare manifestarea celor mai intense dorințe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×