Reclamă

10 semne că te place un Taur. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla care sunt cele 10 semne că te place un Taur. Acești nativi sunt încăpățânați, loiali și sensibili. Atunci când se îndrăgostesc, o fac pentru toată viața. Cu toate acestea, este foarte dificil să citești comportamentul unui astfel de bărbat. Poți spune că aceștia sunt fascinanți și foarte atașați de tine. Unii pot încerca măsuri drastice pentru a-și arăta sentimentele.

Avatar photo
Cristiana Coman
Publicat: 7 septembrie 2022, 7:42

De cele mai multe ori, poți fi ignorată de un nativ Taur și fără să-ți dai seama, acesta poate fi îndrăgostit nebunește de tine. Așa cum am menționat mai sus, un astfel de semn zodiacal este extrem de sensibil. Nu va intra niciodată într-o situație din care să iasă rănit. Dacă totuși îl placi, poți trece în revistă aceste sfaturi care te vor ajuta pe viitor.

10 semne că te place un Taur. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Bărbatul Taur poate deveni foarte ambițios atunci când își propune ceva, mai ales dacă este vorba despre relații. Cele 10 semne că te place un Taur sunt fără doar și poate alese de astre pentru a le ușura viața femeilor care vor să intre într-o relație cu un astfel de nativ, arată Astrology.com. Există anumite momente cheie care cu siguranță vor face diferența.

Nativul Taur ia lucrurile mult prea ușor

Atunci când un nativ Taur te place, ia lucrurile mult prea ușor. Se mișcă mai lent decât  oricine altcineva și încearcă să profite de tot timpul pe care îl are la dispoziție.

Este foarte precaut, dar asta pentru că își dorește ca lucrurile să iasă perfect. Atunci când își găsește perechea potrivită, va amâna orice alt proiect pentru a fi alături de ea.

Reclamă

Nativul Taur se arată timid și ciudat

Printre cele 10 semne că te place un Taur se numără și acesta. Atunci când un astfel de bărbat va fi interesat de tine va fi foarte timid. Va evita să te privească în ochi, însă acest lucru nu trebuie să te sperie.

Aceasta este metoda lui de a-ți arăta că vrea să te cucerească. Nu își dorește să fie rănit, așa că este mult prea precaut.

Reclamă

Nativul Taur îți cunoaște rutina și programul

Un bărbat Taur va arăta că este interesat de tine atunci când îți va memora programul zilnic, dar și rutina pe care o practici mereu. Preferă să facă mișcără subtile în locul gesturilor mari de iubire. Te va surprinde prin a-ți oferi atenția cuvenită. Va face acest lucru și va apărea în locuri în care tu te afli, atunci când te aștepți mai puțin.

Nativul Taur este preocupat de starea ta financiară

Printre cele 10 semne că te place un Taur se numără și acesta. Un astfel de bărbat se va precupa de starea ta de sănătate imediat ce își va dori o relație cu tine, spune Yourtango.com. Te va ajuta să-ți plătești taxele și îți va oferi drept cadouri cărți și alte obiecte care îți plac. Acest semn zodiacal este asociat cu finanțele și valorile bănești.

Nativul Taur te va ignora la început

Un nativ Taur nu va comunica direct cu tine, indiferent dacă te place sau nu. Dacă te afli într-un grup de prieteni, poate părea că te ignoră, dar în adâncul sufletului tot ce-și dorește este să vorbească cu tine. Privirile directe nu au ce căuta la începutul unei astfel de relații. Atunci când vei încerca să ințiezi o conversație, nu va dori să-ți dezvăluie prea multe încă de la primele propoziții. Acest lucru înseamnă că este îndrăgostit nebunește.

Află totul despre nativul Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Nativul Taur petrece mai mult timp cu tine

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru tenacitatea lor. Este greu să-și ascundă dragostea. Atunci când se îndrăgostește, un astfel de bărbat va petrece foarte mult timp în preajma ta. Va dori să aibă acest sentiment de iubire pentru eternitate. Noua situație îl face să se simtă sigur pe sine.

Nativul Taur se dă de gol cu ajutorul privirii

Dacă vrei să știi care sunt cele 10 semne că te place un Taur, atunci trebuie doar să îl privești în ochi. Nu poate ascunde ceea ce simte și de aceea nu vrea să te privească direct. Poate părea că nu te cunoaște, dar în realitate știe totul despre tine. Fii deschisă și ai răbdare.

Nativul Taur te va invita în cercul lui de prieteni

Atunci când un astfel de bărbat te place, va face tot ce-i va sta în putere pentru fi alături de tine. Va vrea să stai în permanență în preajma lui, așa că te va invita cu siguranță în cercul lui de prieteni. Vrea să te protejeze și aceasta este maniera sa. Poate fi foarte încet în ceea ce privește deciziile importante, însă trebuie să ai răbdare.

Nativul Taur te va complimenta la fiecare pas

Nativul Taur va încerca să te uimească prin complimente pe care ți le adresează. Va face un eforta în plus pentru a te impresiona. Va încerca să-ți câștige dragostea cu cadouri scumpe și cuvinte bine alese. Te va admira la fiecare pas, iar tu te vei simți ca o prințesă.

Nativul Taur se arată preocupat de bunăstarea ta

Indiferent că vorbim despre sănătatea trupului sau a psihicului, un nativ Taur va încerca întotdeauna să se asigure că ești fericită. Este obsedat de acest lucru și va face tot ce-i va sta în puterea pentru a te ajuta, indiferent despre ce problemă este vorba.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×