Reclamă

10 semne că te place un Taur. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla care sunt cele 10 semne că te place un Taur. Acești nativi sunt încăpățânați, loiali și sensibili. Atunci când se îndrăgostesc, o fac pentru toată viața. Cu toate acestea, este foarte dificil să citești comportamentul unui astfel de bărbat. Poți spune că aceștia sunt fascinanți și foarte atașați de tine. Unii pot încerca măsuri drastice pentru a-și arăta sentimentele.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 septembrie 2022, 7:42

De cele mai multe ori, poți fi ignorată de un nativ Taur și fără să-ți dai seama, acesta poate fi îndrăgostit nebunește de tine. Așa cum am menționat mai sus, un astfel de semn zodiacal este extrem de sensibil. Nu va intra niciodată într-o situație din care să iasă rănit. Dacă totuși îl placi, poți trece în revistă aceste sfaturi care te vor ajuta pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un Taur. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Bărbatul Taur poate deveni foarte ambițios atunci când își propune ceva, mai ales dacă este vorba despre relații. Cele 10 semne că te place un Taur sunt fără doar și poate alese de astre pentru a le ușura viața femeilor care vor să intre într-o relație cu un astfel de nativ, arată Astrology.com. Există anumite momente cheie care cu siguranță vor face diferența.

Nativul Taur ia lucrurile mult prea ușor

Atunci când un nativ Taur te place, ia lucrurile mult prea ușor. Se mișcă mai lent decât  oricine altcineva și încearcă să profite de tot timpul pe care îl are la dispoziție.

Este foarte precaut, dar asta pentru că își dorește ca lucrurile să iasă perfect. Atunci când își găsește perechea potrivită, va amâna orice alt proiect pentru a fi alături de ea.

Reclamă

Nativul Taur se arată timid și ciudat

Printre cele 10 semne că te place un Taur se numără și acesta. Atunci când un astfel de bărbat va fi interesat de tine va fi foarte timid. Va evita să te privească în ochi, însă acest lucru nu trebuie să te sperie.

Aceasta este metoda lui de a-ți arăta că vrea să te cucerească. Nu își dorește să fie rănit, așa că este mult prea precaut.

Reclamă

Nativul Taur îți cunoaște rutina și programul

Un bărbat Taur va arăta că este interesat de tine atunci când îți va memora programul zilnic, dar și rutina pe care o practici mereu. Preferă să facă mișcără subtile în locul gesturilor mari de iubire. Te va surprinde prin a-ți oferi atenția cuvenită. Va face acest lucru și va apărea în locuri în care tu te afli, atunci când te aștepți mai puțin.

Nativul Taur este preocupat de starea ta financiară

Printre cele 10 semne că te place un Taur se numără și acesta. Un astfel de bărbat se va precupa de starea ta de sănătate imediat ce își va dori o relație cu tine, spune Yourtango.com. Te va ajuta să-ți plătești taxele și îți va oferi drept cadouri cărți și alte obiecte care îți plac. Acest semn zodiacal este asociat cu finanțele și valorile bănești.

Nativul Taur te va ignora la început

Un nativ Taur nu va comunica direct cu tine, indiferent dacă te place sau nu. Dacă te afli într-un grup de prieteni, poate părea că te ignoră, dar în adâncul sufletului tot ce-și dorește este să vorbească cu tine. Privirile directe nu au ce căuta la începutul unei astfel de relații. Atunci când vei încerca să ințiezi o conversație, nu va dori să-ți dezvăluie prea multe încă de la primele propoziții. Acest lucru înseamnă că este îndrăgostit nebunește.

Află totul despre nativul Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Nativul Taur petrece mai mult timp cu tine

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru tenacitatea lor. Este greu să-și ascundă dragostea. Atunci când se îndrăgostește, un astfel de bărbat va petrece foarte mult timp în preajma ta. Va dori să aibă acest sentiment de iubire pentru eternitate. Noua situație îl face să se simtă sigur pe sine.

Nativul Taur se dă de gol cu ajutorul privirii

Dacă vrei să știi care sunt cele 10 semne că te place un Taur, atunci trebuie doar să îl privești în ochi. Nu poate ascunde ceea ce simte și de aceea nu vrea să te privească direct. Poate părea că nu te cunoaște, dar în realitate știe totul despre tine. Fii deschisă și ai răbdare.

Nativul Taur te va invita în cercul lui de prieteni

Atunci când un astfel de bărbat te place, va face tot ce-i va sta în putere pentru fi alături de tine. Va vrea să stai în permanență în preajma lui, așa că te va invita cu siguranță în cercul lui de prieteni. Vrea să te protejeze și aceasta este maniera sa. Poate fi foarte încet în ceea ce privește deciziile importante, însă trebuie să ai răbdare.

Nativul Taur te va complimenta la fiecare pas

Nativul Taur va încerca să te uimească prin complimente pe care ți le adresează. Va face un eforta în plus pentru a te impresiona. Va încerca să-ți câștige dragostea cu cadouri scumpe și cuvinte bine alese. Te va admira la fiecare pas, iar tu te vei simți ca o prințesă.

Nativul Taur se arată preocupat de bunăstarea ta

Indiferent că vorbim despre sănătatea trupului sau a psihicului, un nativ Taur va încerca întotdeauna să se asigure că ești fericită. Este obsedat de acest lucru și va face tot ce-i va sta în puterea pentru a te ajuta, indiferent despre ce problemă este vorba.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×