Reclamă

10 semne că te place un Taur. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla care sunt cele 10 semne că te place un Taur. Acești nativi sunt încăpățânați, loiali și sensibili. Atunci când se îndrăgostesc, o fac pentru toată viața. Cu toate acestea, este foarte dificil să citești comportamentul unui astfel de bărbat. Poți spune că aceștia sunt fascinanți și foarte atașați de tine. Unii pot încerca măsuri drastice pentru a-și arăta sentimentele.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 septembrie 2022, 7:42

De cele mai multe ori, poți fi ignorată de un nativ Taur și fără să-ți dai seama, acesta poate fi îndrăgostit nebunește de tine. Așa cum am menționat mai sus, un astfel de semn zodiacal este extrem de sensibil. Nu va intra niciodată într-o situație din care să iasă rănit. Dacă totuși îl placi, poți trece în revistă aceste sfaturi care te vor ajuta pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un Taur. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Bărbatul Taur poate deveni foarte ambițios atunci când își propune ceva, mai ales dacă este vorba despre relații. Cele 10 semne că te place un Taur sunt fără doar și poate alese de astre pentru a le ușura viața femeilor care vor să intre într-o relație cu un astfel de nativ, arată Astrology.com. Există anumite momente cheie care cu siguranță vor face diferența.

Nativul Taur ia lucrurile mult prea ușor

Atunci când un nativ Taur te place, ia lucrurile mult prea ușor. Se mișcă mai lent decât  oricine altcineva și încearcă să profite de tot timpul pe care îl are la dispoziție.

Este foarte precaut, dar asta pentru că își dorește ca lucrurile să iasă perfect. Atunci când își găsește perechea potrivită, va amâna orice alt proiect pentru a fi alături de ea.

Reclamă

Nativul Taur se arată timid și ciudat

Printre cele 10 semne că te place un Taur se numără și acesta. Atunci când un astfel de bărbat va fi interesat de tine va fi foarte timid. Va evita să te privească în ochi, însă acest lucru nu trebuie să te sperie.

Aceasta este metoda lui de a-ți arăta că vrea să te cucerească. Nu își dorește să fie rănit, așa că este mult prea precaut.

Reclamă

Nativul Taur îți cunoaște rutina și programul

Un bărbat Taur va arăta că este interesat de tine atunci când îți va memora programul zilnic, dar și rutina pe care o practici mereu. Preferă să facă mișcără subtile în locul gesturilor mari de iubire. Te va surprinde prin a-ți oferi atenția cuvenită. Va face acest lucru și va apărea în locuri în care tu te afli, atunci când te aștepți mai puțin.

Nativul Taur este preocupat de starea ta financiară

Printre cele 10 semne că te place un Taur se numără și acesta. Un astfel de bărbat se va precupa de starea ta de sănătate imediat ce își va dori o relație cu tine, spune Yourtango.com. Te va ajuta să-ți plătești taxele și îți va oferi drept cadouri cărți și alte obiecte care îți plac. Acest semn zodiacal este asociat cu finanțele și valorile bănești.

Nativul Taur te va ignora la început

Un nativ Taur nu va comunica direct cu tine, indiferent dacă te place sau nu. Dacă te afli într-un grup de prieteni, poate părea că te ignoră, dar în adâncul sufletului tot ce-și dorește este să vorbească cu tine. Privirile directe nu au ce căuta la începutul unei astfel de relații. Atunci când vei încerca să ințiezi o conversație, nu va dori să-ți dezvăluie prea multe încă de la primele propoziții. Acest lucru înseamnă că este îndrăgostit nebunește.

Află totul despre nativul Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Nativul Taur petrece mai mult timp cu tine

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru tenacitatea lor. Este greu să-și ascundă dragostea. Atunci când se îndrăgostește, un astfel de bărbat va petrece foarte mult timp în preajma ta. Va dori să aibă acest sentiment de iubire pentru eternitate. Noua situație îl face să se simtă sigur pe sine.

Nativul Taur se dă de gol cu ajutorul privirii

Dacă vrei să știi care sunt cele 10 semne că te place un Taur, atunci trebuie doar să îl privești în ochi. Nu poate ascunde ceea ce simte și de aceea nu vrea să te privească direct. Poate părea că nu te cunoaște, dar în realitate știe totul despre tine. Fii deschisă și ai răbdare.

Nativul Taur te va invita în cercul lui de prieteni

Atunci când un astfel de bărbat te place, va face tot ce-i va sta în putere pentru fi alături de tine. Va vrea să stai în permanență în preajma lui, așa că te va invita cu siguranță în cercul lui de prieteni. Vrea să te protejeze și aceasta este maniera sa. Poate fi foarte încet în ceea ce privește deciziile importante, însă trebuie să ai răbdare.

Nativul Taur te va complimenta la fiecare pas

Nativul Taur va încerca să te uimească prin complimente pe care ți le adresează. Va face un eforta în plus pentru a te impresiona. Va încerca să-ți câștige dragostea cu cadouri scumpe și cuvinte bine alese. Te va admira la fiecare pas, iar tu te vei simți ca o prințesă.

Nativul Taur se arată preocupat de bunăstarea ta

Indiferent că vorbim despre sănătatea trupului sau a psihicului, un nativ Taur va încerca întotdeauna să se asigure că ești fericită. Este obsedat de acest lucru și va face tot ce-i va sta în puterea pentru a te ajuta, indiferent despre ce problemă este vorba.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×