Reclamă

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2023. Taurii vor lupta pentru dorințele lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2023 spune că Taurii vor lupta pentru dorințele lor și o vor face cu toată implicarea pe care o au. Nativii acestei zodii sunt mai dispuși ca niciodată să își pună planurile în aplicare și să obține rezultate maxime.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 noiembrie 2023, 1:00

Leii sunt mai pregătiți ca niciodată să facă pasul următorul cu o persoană care le este dragă. Ideea de căsătorie nu le este deloc străină acestor nativi și vor să treacă în etapa următoare a relației pentru a da o notă de seriozitate legăturii lor romantice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2023

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor în perioada care urmează și le vor facilita toate căile de acces pentru a progresa. Nativii zodiacului trebuie doar să aibă deschidere către anumite lucruri noi pe care nu le-au mai încercat până acum.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

E timpul să începi să delegi sarcinile. Lumea este enormă și nu poți fi peste tot simultan. De aceea este o idee atât de înțeleaptă să faci parteneriate cu alții. Dacă cunoști bine o persoană și îi place de tine, poți fi prezentată multor oameni. Luna va fi în Vărsător în următoarele zile, ceea ce deschide calea socializării în scopuri de afaceri.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă simți că ai nevoie de permisiunea pentru a-ți urmări obiectivele „în felul tău”, se întâmplă acum când Luna intră în semnul zodiacal unic al Vărsătorului. Ești gata să turezi motoarele la viteză maximă înainte pentru un vis al tău. Următoarele câteva zile te ajută să te pregătești mental pentru putere și forță.

Cu această Lună, este posibil să faci reguli. Să decizi dacă le poți încălca și să încerci din nou să faci reguli noi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este mult mai ușor să nu cedezi la presiunea de a fi la egalitate cu cineva atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului. Astăzi te pregătește pentru succes, să înveți lucruri noi și să fii considerată o persoană care menține o minte deschisă, indiferent cu ce te confrunți. Este o zi grozavă pentru a citi și a cerceta subiecte străine sau academice.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Folosește-ți energia psihică și încearcă să obții un loc de muncă cu responsabilități mai mici. Începe să oferi servicii pentru a împărtăși talentele cu ceilalți. Luna care intră în zodia Vărsător îți activează potențialul casei a 8-a. Dacă ai un talent pentru a simți și a percepe anumite lucruri înainte ca acestea să se întâmple, s-ar putea să îi ajuți pe alții în moduri pe care nimeni nu le poate face. Deci, dacă te-ai gândit să începi o mică afacere pentru tine, următoarele câteva zile pot fi un moment bun, spune Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Odată cu intrarea Lunii în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor, ideea de a te căsători cu cel mai bun prieten îți poate trece prin minte. Dacă ești într-o relație acum, lucrurile pot deveni mai serioase pentru tine. Dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește politica sau credința, poate fi necesar să discutați aceste diferențe pentru a vedea dacă le puteți depăși sau găsi o soluție care să funcționeze.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cauți conexiune și o poți găsi prin activități sportive sau sociale. Ceea ce este mai bine pentru tine când Luna intră în Vărsător este să definești o rutină care funcționează de minune pentru tine. Acesta este un moment excelent pentru a te antrena, a te întoarce la sală și a te implica într-o relație. S-ar putea să poți încorpora o rutină și să faci lucrurile puțin diferit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

A venit momentul să treci mai departe și să uiți de dramele di familia ta. În jurul tău sunt în această perioadă oameni pe care îi iubești și de la care nu te așteptai să te implice în situații conflictuale. Cu toate acestea, încearcă să nu-ți exprimi părerea prea vocal și să-i lași pe cei cu adevărat implicați să gestioneze situația așa cum o simt.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te simți bine cu ceea ce se întâmplă în viața ta, iar când Luna intră în Vărsător, simți că ai văzut luminița de la capătul tunelului. Vezi lucrurile într-o lumină clară și întâlnești lumea cu dorința de a ajuta și de a aduce mai multă bucurie. Aceasta nu este o zi bună pentru a împinge lucrurile din agendă, ci pentru a îmbrățișa fluxul și refluxul vieții. Nu trebuie să controlezi lucrurile, ci să accepți situațiile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă îți place tehnologia sau vrei să afli mai multe despre ea, îți va plăcea ca Luna să intre în a treia ta casă. Cu această ocazie poți vorbi despre inovații tehnologice sau vei încerca câteva evenimente la care de obicei nu mergi, dar este foarte distractiv. Dacă ai ceva important de spus, vorbește pentru a-ți spune partea de adevăr.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu poți fi niciodată prea sigură cu istoricul de navigare online. Este întotdeauna bine să verifici ce este pe telefonul mobil, pe computer și pe alte dispozitive electronice. Este o zi grozavă pentru achiziționarea unui VPN. Dacă ai informații pe care nu vrei să le afle nimeni, atunci ia toate măsurile necesare ca aceste lucruri să fie păstrate în siguranță.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este timpul tău să strălucești, Vărsător. Luna intră în semnul tău o dată pe lună și va tranzita în ultimele zile. Acesta este un moment pentru a lucra la proiectele tale și a-ți lua ceva timp pentru mine. Reflectează la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și nu uita că prioritățile tale sunt cele care contează cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Este timpul să tai legăturile cu un fost o dată pentru totdeauna. Elimină fotografiile lor de pe telefonul tău mobil și parcurge postările pe care le-ai scris atunci când ai fost implicată în acea relație. Uită toate lucrurile negative, iartă și mergi mai departe cu gânduri bune și cu speranță în suflet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×