Reclamă

Leonidele ating punctul maxim pe 17 noiembrie 2023. Ce zodii sunt afectate

Mișcările astrale sunt foarte importante în această perioadă. Printre acestea, leonidele ating punctul paxim pe 17 noiembrie 2023 și asta vine cu multe încărcături emoționale. Trei zodii sunt afectate, acestea fiind printre cele mai norocase. Ploaia de meteoriți va avea un vârf de intensitate pe 17 – 18 noiembrie, fiind o încântare pentru cei pasionați și nu numai.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 noiembrie 2023, 9:23

Până pe data de 2 decembrie se vor putea vede pe cer Leonidele, fiind una dintre cele mai inedite ploi de meteoriți din an. Vor apărea astfel modificări în plan astral, însă doar trei zodii vor fi cu adevărat afectate în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonidele ating punctul maxim pe 17 noiembrie 2023

Trei dintre nativi vor avea parte de schimbări care la început vor putea părea haotice, dar care la finalul zilei vor fi cu adevărat benefice. Zilele ce vor urma se vor arăta cu adevărat extrem de pozitive pentru acești nativi. Citește în articolul de mai jos despre ce zodii este vorba.

Leu

Nativii din zodia Leu vor simți nevoia să își realizeze o analiză amănunțită a vieții personale. Își dau seama cât de mult au muncit pentru visele lor și se simt mulțumiți.

Vor dobândi o forță de nedescris pentru a deveni mai energici și focusați pe ceea ce își doresc pentru viitor.

Reclamă

Vor să își transforme visele în realitate, însă nu știu modalitatea perfectă pentru a face acest lucru, iar asta îi poate dezamăgi la început.

Leii vor avea intenția de a realiza investiții prețioase de viitor, arată Astrology.com.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Reclamă

Scorpion

Nativii Scorpion vor avea parte de o schimbare inedită. Leonidele le vor aduce fără doar și poate o surpriză. La locul de muncă totul va merge conform planurilor, chiar dacă la început lucrurile vor părea contrar celor indicate.

Situațiile dificile se vor rezolva rapid, iar Scorpionii vor realiza astfel că nimic nu rămâne modificat pentru totdeauna. Aceștia vor putea primi vești bune la locul de muncă, poate chiar o avansare. Îli vor consuma energia, însă vor putea trece peste această zi doar folosind mai multă diplomație., spune Earthsky.org.

Pești

Nativii Pești, visători din fire, trăiesc această perioadă la intensitate maximă. Leonidele le vor accentua fiecare sentiment și vor pune presiune pe trăsături valoroase.

Vor avea parte de câteva zile mai triste, pline de melancolie, însă pe plan personal vor începe o relație extraordinară cu o persoană din trecut. Nu este cazul să-și ignore coincidențele din viață. Peștii vor planifica o călătorie care nu va putea fi amânată.

Leonidele în 2023 reprezintă cel mai impresionant spectacol al unei ploi de stele din România. Ploaia de stele se poate observa pe cer din mai multe zone ale lumii în fiecare an. Acestea reprezintă un fenomen din astronomie ce este forma din meteoriți și meteori ce se mișcă cu o vitezăde 71 de kilometri/secundă. Sunt recunoscuți ca cei mai rapizi din Univers.

Leonidele mai sunt denumite ca ploi de stele. Sunt denumiți după constelația Leo. Pentru cea mai frumoasă priveliște este important să se găsească o hartă specială dedicată acestui eveniment major.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×