Reclamă

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021. Gemenii caută armonie. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021 anunță Gemenilor că vor traversa un moment în care vor renunța la reziduurile trecutului, ce le blocau evoluția de ceva timp încoace.

Publicat: 21 aprilie 2021, 13:48

Conjunctura astrală le va activa acestora casa a XII-a a viselor. Gemenii vor realiza care sunt tiparele lor toxice și vor face eforturi considerabile pentru a produce schimbări pozitive în viața lor, îndeosebi în privința modului în care aceștia relaționează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021

În viața Balanței se petrec schimbări la nivel sentimental. Luna în Leu influențează casa a XI-a a comunității și prieteniilor. În vreme ce Venus rămâne în continuare în casa a VIII-a a intimității, conferindu-le acestora încredere și șarm personal.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Conjunctura dintre Venus și Uranus îți conferă extrem de multă energie. Acest aspect îți poate aduce câștiguri financiare. Relațiile romantice pot experimenta nevoia de spațiu. Toate acestea se petrec în vreme ce Luna în Fecioară îți menține productivitatea în câmpul muncii. O zi în care se pot ivi conversații despre bani, cu angajatorul tău, sau cu un potențial client. Venus în Taur formează un aspect puternic împreună cu Uranus în Taur în cea de-a II-a ta casă a finanțelor. Această conjunctură te poate ajuta pe plan financiar.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai nevoie de schimbare și Universul va avea grijă de asta. Viața ta va fi revoluționată și vei avea parte de o binemeritată gură de aur. Energia conjucției dintre Venus și Uranus te face să tânjești după libertate. Abilitatea ta de a te conecta cu ceilalți este extrem de puternică. Pe plan sentimental, conjunctura astrală actuală îți va aduce atât satisfacție, cât și evenimente neașteptate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ai parte de revelații legate de relația sentimentală. Realizezi care sunt limitele tale și unde trebuie să lucrezi pentru ca lucrurile să funcționeze și mai bine. Venus în Uranus te ajută să lucrezi la blocajele emoționale. Iar Luna în Fecioară te influențează să îți concentrezi întreaga atenție asupra chestiunilor de familie. Datorită lui Venus cauți armonie și stabilitate. Treci printr-o perioadă de vindecare, în care renunți la lucrurile care nu îți mai sunt de folos. Ia-ți timpul de care ai nevoie pentru parcurgerea acestui proces.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Viața ta se va schimba la nivel fundamental. Este necesar ca în acest moment să fii deschisă în fața noilor idei și planuri. Magnetica planetă Venus, împreună cu Uranus, îți crează conjuncturi în care vei întâlni noi prieteni cu influență, sau oportunități financiare. Aceste conexiuni pot aduce abundență în viața ta. Datorită Lunii în Fecioară vei fi sinceră cu cei din jur. Viața ta pare să se modifice în bine, vestește horoscopul zilei de 22 aprilie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cariera ta se îndreaptă către schimbări considerabile. Tot ce trebuie să faci este să fii deschisă în fața noilor oportunități. Conjnctura dintre Venus și Uranus îți poate conferi revelații în privința destinului tău. De cealaltă parte, Luna în Fecioară te va ajuta să fii cât mai productivă. Așteaptă-te la o schimbare favorabiă în sectorul finanțelor. Mercur, Venus și Uranus îți vor influența casa a II-a a banilor și sectorului profesional.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai nevoie de încredere pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile. Conjunctura astrală din această joi te va ajuta să îți descoperi talentele. Te vei concentra pe propriile tale nevoi, datorită prezenței Lunii în zodia ta. Persoanele din jur îți solicită sfaturile înțelepte. Gândește-te cum îți poți împărtăși mai bine ideile. Te va ajuta dacă te vei exprima liber și ești sinceră.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu ai parte de o zi confortabilă, dar acest lucru nu înseamnă că nu ai nevoie de timp pentru a te recalibra. Planeta ta conducătoare, Venus, alături de Uranus, te vor influența să-ți dorești să ieși din tiparele tale. Ai nevoie de libertate, de spațiu personal. S-ar putea petrece schimbări legate de partea financiară. Acestea îți vor conferi stabilitatea de care ai nevoie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi ai parte de o serie de revelații legate de relația sentimentală. Analizează lucrurile la rece și ia aminte la schimbările ce trebuie făcute pentru ca lucrurile să funcționeze. Schimbările care se petrec în viața ta sunt pozitive, datorită conjuncției dintre Venus și Uranus în cea de-a VII-a casă. Ai încredere în influența pozitivă a acestui moment.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Se petrec schimbări importate în sectorul muncii. Este esențial pentru tine să fii deschisă în fața noilor oportunități care te vor ajuta să te perfecționezi în domeniul muncii. Venus și Uranus îți conferă vești neașteptate sau te ajută să inițiezi o nouă direcție pozitivă. Deciziile sau modificările pe care le vei face acum vor fi în beneficiul carierei tale, te informează horoscopul zilei de 22 aprilie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Conjunctura dintre Venus și Uranus îți produce schimbări pe plan amoros. Luna în Fecioară te ajută să rămâi cu picioarele pe Pământ și să vezi imaginea de ansamblu. Ține un jurnal în care să îți exprimi gândurile. Acest lucru te va ajuta să ai mai multă structură și să îți stabilești o strategie mai bună pentru planurile tale. Comunică mai mult cu prietenii tăi, sfaturile lor contează enorm pentru tine.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

O zi a neprevăzutului, în care ai parte de întâmplări neașteptate. Se vor petrece schimbări financiare pozitive. Dacă ai în plan să îți investești investițiile, domeniile artelor și al imobiliarelor îți sunt cele mai recomandate. Posibilitățile sunt nelimitate. Luna îți activează casa a VIII-a a conexiunilor emoționale, conferind intensitate relațiilor romantice. Horoscopul zilei de ieri anunța că Vărsătorii urmau să fie emotivi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi ești preocupată de chestiuni legate de relație. Ai parte de conversații care vor conduce către schimbări importante. Este foarte important pentru tine să comunici, iar Universul îți influențează puterea de convingere. Venus, planeta echilibrului, se află în zodia Taurului și formează o conexiune cu Uranus în cea de-a III-a casă a comunicării. Se pare că acesta ar putea fi momentul ideal în care îți poți găsi sufletul pereche pe rețelele de socializare. În cazul în care ești singură. Poți primi ceea ce îți dorești, atâta timp cât ridici ștafeta în această privință, informează Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×