Reclamă

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2021. Racii își găsesc stabilitatea pe plan sentimental. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2021 spune că Racii își vor găsi stabilitate în viața amoroasă în următoarele săptămâni. E foarte important să-și folosească toată energia pentru a structura obiectivele comune. Partenerul este un punct de sprijin oricând. Cu toate acestea, trebuie stabilite limite, astfel încât să aveți libertate de exprimare fiecare.

Publicat: 24 decembrie 2021, 7:51

Fecioarele au toate șansele să se manifeste pe plan creativ și în ceea ce privește distracția. Nativii acestei zodii vor beneficia de încurajările astrale și își vor da seama că nu trebuie să lase garda jos. Când vine vorba de eforturi creative, ar putea exista oportunități de manifestare a hobby-urilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2021

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2021 spune că astrele sunt de partea zodiilor și azi, în mare zi de sărbătoare. Nativii zodiacului sunt încurajați să-și manifesta latura creativă și să se impună atunci când au de dus la îndeplinire planuri, chiar și dintre cele mai complexe, scrie astrology.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Credința în univers te va energiza și te va motiva astăzi, datorită unei legături dintre Marte, planeta ta conducătoare și asteroidul Chiron. Să crezi în tine și în obiectivele tale e ceva imperativ. Dacă nu ești mulțumită de situația ta actuală de lucru, ar trebui să te gândești cum poți face schimbări în anul următor. Aceasta ar fi, de asemenea, o zi grozavă pentru a cere sfaturi prietenilor tăi, mai ales dacă au o perspectivă asupra domeniului în care te afli, spune horoscopul zilei de 25 decembrie 2021.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Soarele se mută în Capricorn astăzi, marcând solstițiul de iarnă, aducând în același timp o explozie de energie sectorului hărții tale care guvernează spiritualitatea personală. Niciun alt semn nu apreciază structura așa cum o faci tu. În această după-amiază, luna se mută în Leu, aducând o strălucire asupra vieții tale de acasă. Aceste energii creează climatul cosmic perfect pentru realizarea dorințelor.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Acordă-ți timp să te gândești la schimburile pe plan profesional, în timp ce soarele se mută în Capricorn și activează a opta casă solară. Nu-ți fie frică să vorbești dacă simți că nu ești compensată corespunzător pentru munca ta. Mai ales dacă nu ai fost pe lista pentru o mărire de salariu. Cu 2022 aproape, s-ar putea să te gândești la o revizuire de sfârșit de an, astfel încât să poți aduce un argument clar atunci când soliciți o creștere a salariului. Dacă lucrezi pe cont propriu, acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a crește tarifele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei găsi stabilitate în viața ta amoroasă în următoarele săptămâni, pe măsură ce soarele se mută în Capricorn. Dacă ești implicată în prezent într-o relație, folosește această energie pentru a structura obiectivele comune. Acordă-ți permisiunea de a te baza pe partenerul tău pentru sprijin. Amintește-ți că este important să stabilești limite și să petreci timpul liber așa cum îți dorești tu.

Leu: 23 iulie – 22 august

În această după-amiază, luna se mută în semnul tău, aducându-ți o doză suplimentară de energie și inspirație. Începe cu deciziile importante din ianuarie, gândindu-te la schimbările pe care speri să le vezi și la modul în care ai vrea să crești în 2022. Aceste vibrații te vor inspira, de asemenea, să te organizezi pe măsură ce 2021 se apropie de sfârșit, spune horoscopul zilei de 25 decembrie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Latura ta individualistă va înflori în următoarele 30 de zile, pe măsură ce soarele se va muta în Capricorn, aducând strălucire în sectorul care guvernează creativitatea și distracția. Vei beneficia de încurajările astrale și îți vei da seama că nu trebuie să lași niciodată garda jos. Când vine vorba de eforturi creative, ar putea exista oportunități de a-ți monetiza hobby-urile în săptămânile următoare. Nu-ți fie teamă să plătești pentru munca ta dacă există o anumită abilitate pe care te-ai perfecționat în ultima vreme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Concentrarea se va muta către îndatoririle casnice pe măsură ce soarele se va muta în Capricorn. Ia în considerare în mod special orice proiecte de amenajare interioară pe care dorești să le începi în următoarele săptămâni. Ia o pauză pentru socializare în această după-amiază, când luna se mută în Leu. Chiar dacă nu reușești să te întâlnești cu cei mai apropiati, un mesaj text sau un apel telefonic nu numai că vă vor întări legătura. Îi va ajuta și pe ei să aibă o zi mai bună!

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Soarele intră astăzi în Capricorn, marcând începutul iernii în timp ce aduce strălucire în sectorul care guvernează învățarea și comunicarea. Dacă ai dorit să înveți lucruri noi, acum ar fi momentul să te ocupi serios de ele. Înscrierea la o nouă clasă sau programarea timpului de studiu pentru tine te poate ajuta să îndeplinești orice obiective intelectuale pe care ți le-ai stabilit. Luna se mută în Leul de foc în această după-amiază, ajutându-te să câștigi câteva puncte în fața superiorilor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Soarele se mută în Capricorn astăzi, activând a doua casă solară și inspirându-te să iei în serios finanțele. Următoarele 30 de zile vor avea un impact uriaș asupra viitorului tău economic, ceea ce ar trebui să te inspire să reduci cheltuielile, să faci investiții inteligente și să plătești toate datoriile. Ai grijă la mesajele pe care le primești și ai încredere că intuiția ta te va ghida corespunzător în următoarele două zile, spune horoscopul zilei de 25 decembrie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Soarele se mută în zodia ta astăzi, cerându-ți să te gândești la cum ai vrea să crești în anul următor. E foarte important să fii ambițioasă în ceea ce privește obiectivele tale și să pui propriile nevoi pe primul loc. Luna se mută în Leu în această după-amiază, exacerbând aceste sentimente în timp ce îți convinge egoul să iasă la suprafață. Folosește această energie pentru a te reconecta cu visele tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Solstițiul de iarnă are loc astăzi, când soarele se deplasează în Capricorn, activând sectorul care guvernează subconștientul. Odată cu revenirea solară la orizont, aceste vibrații te-ar putea pune într-o dispoziție proastă, aruncând o lumină asupra muncii pe care trebuie să o faci pentru a-ți atinge obiectivele. Încercați să nu fii prea dură cu tine în următoarele săptămâni. Va fi la fel de important să recunoaști unde trebuie să te schimbi. Fă pași lenți, dar disciplinați, către schimbările pe care speri să le faci, spune horoscopul zilei de 25 decembrie 2021.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe măsură ce soarele face astăzi primii pași prin Capricorn, ți se va aminti de rolul tău pe care îl ai atunci când vine vorba de organizarea de evenimente sociale pentru tine și prietenii tăi. Cu sezonul sărbătorilor în plină desfășurare, sarcina de a-ți aduce cei mai apropiați și cei mai dragi oameni alături va cădea probabil pe umerii tăi. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să porți singur greutatea pregătirii pentru astfel de evenimente. Folosește energia acestei zile pentru a atribui sarcini oricui îți datorează o favoare. Apoi, continuă și elaborează un plan pentru următoarele câteva zile, astfel încât să fii la timp cu toate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×