Reclamă

Horoscopul zilei de 25 martie 2021. Peștii sunt creativi. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 25 martie 2021 este despre noi perspective și șansa unor nativi de a pune în practică experiența acumulată de-a lungul timpului. Află ce îți rezervă astrele.

Publicat: 24 martie 2021, 13:30

Conform previziunilor astrale pentru ziua de 25 martie 2021, Gemenii se confruntă cu emoții puternice, iar Fecioarele au șansa să iși recapete echilibrul. Scorpionii acționează din impuls, iar genul acesta de comportament îi poate afecta în relațiile cu ceilalți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 25 martie 2021

Ziua de 25 martie 2021 îi găsește pe nativii din zodia Săgetător puțin obosiți și dornici să își petreacă timpul în sânul familiei. Vărsătorii au avut o săptămână dificilă și încărcată, de aceea horoscopul zilei îi îndeamnă să își găsească timp și pentru ei.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În cele din urmă, pacea revine azi pentru nativii din zodia Berbec. Luna se îndreaptă spre zodia Leu și te ajută să îți canalizezi toată energia pentru a duce la bun sfârșit proiecte pe care le ai în derulare, dar din care te-ai oprit fiindcă nu erai mulțumită de rezultate. Opoziția lunii cu Jupiter te ajută să ai o stare bună și să-ți păstrezi o atitudine optimistă pe tot parcursul zilei. Încearcă să profiți de timpul liber pentru a face ceva care îți oferă cu adevărat împlinire.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Îți este de mare ajutor în această perioadă dacă de-a lungul timpului ai învățat să nu mai complici excesiv lucrurile. Simplitatea este cea mai bună cale să atingi rapid rezultatele dorite. Trebuie să te preocupi mai întâi de nevoile tale și să pui pe locul doi dorințele celor din jur. Azi mai mult decât oricând, crezi cu tărie că trebuie să rămâi motivat pentru a păstra echilibrul în viața ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni se vor confrunta azi cu emoții puternice. Planeta conducătoare Mercur, care încurajează gândirea rapidă, se află în opoziție cu Marte. Această pereche instabilă va aduce multe energii negative în preajma ta. Păstrază-ți calmul și nu reacționa impulsiv. Trebuie să fii atentă și la activitățile fizice pe care le depui. Azi ești mai predispusă ca oricând la accidente, conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 25 martie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna traversează semnul tău zodiacal și încearcă pe cât de mult posibil să te ajute să realizezi o conexiune între trăirile interioare și corp. Nu te panica dacă lucrurile nu funcționează cum trebuie în relația ta, sunt doar stări de tensiune trecătoare. Trebuie să te concentrezi pe comunicare pentru că doar ea este cheia rezolvării tuturor problemelor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna trece prin semnul tău zodiacal, dar dă semne de opoziție. Azi vei reuși să înțelegi adevăratul motiv al unor certuri de care ai avut parte zilele trecute. Rămâi optimistă și plină de speranță și concentrează-te pe zona relațiilor. Este ziua ideală pentru un răsfăț culinar și pentru relaxare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Până acum nu ai avut o săptămână deloc ușoară. Din fericire, ziua de azi poate fi considerată balsam pentru suflet. Chiar dacă ai tendința să te izolezi, profită de această stare și pune ordine în gândurile tale. Mai apoi, treci la fapte și ajustează acolo unde simți că lucrurile nu stau așa cum îți dorești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

A venit timpul să-ți revizuiești obiectivele pe termen lung. Faptul că ai ajuns la o decizie nu te ajută prea mult. Simți nevoia să îți dai seama cu adevărat care îți sunt obiectivele, ca să le poți duce la bun sfârșit. Conexiunea Lunii cu Jupiter te ajută să te simți bine și îți permite să exploatezi la maximum pontențialul creativ.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu te baza pe emoțiile pe care le trăiești azi. E posibil să te frustrezi și să ajungi să pui în practică acțiuni rapide, bazate pe impuls, de care mai apoi să îți pară rău. Tot în această perioadă vei întâlni o persoană din trecut care va da naștere unor sentimente pe care nu le-ai mai simțit de ceva timp.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător simt nevoia să stea cât mai mult în preajma familiei azi. Este posibil de asemenea să nu te simți încrezătoare în propriile forțe și să ai îndoieli cu privire la starea ta emoțională. Ieși cât mai repede din zona de confort prin orice fel de mijloace. Doar în acest fel vei reuși să depășești starea specială care te încearcă azi spune horoscopul zilei de 25 martie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn nu sunt întotdeauna dispuși să facă față emoțiilor puternice. La prima vedere, pare că îți e mult mai ușor să le lași deoparte, cu speranța că vor dispărea pur și simplu. Ai grijă însă, dacă le ignori prea mult timp te pot afecta mai rău decât crezi. Este posibil ca azi să ai nevoie de o sesiune de cumpărături pentru a depăși aceste sentimente, dar nu te feri să le descoperi cauza adevărată.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Ai avut o săptămână foarte grea. Te simți bine în compania partenerului de viață, dar nu uita de propriile tale nevoi, conform Astrology.com. Este perfect normal să vrei să ai grijă și de cei din jur, dar în același timp nu ezita să te gândești la faptul că orice altă problemă rămâne nerezolvată poate genera tensiuni.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Și nativii pești sunt dominați azi de sentimente puternice. Luna se conectează perfect cu stările emoționale generate de Pluto, care te determină să examinezi orice răni nevindecate în gașca de prieteni. Propriile tale nevoi vor intra în conflict cu dorințele celor din familie. Creativitatea te va ajuta să depășești toate aceste probleme.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×