Reclamă

Horoscopul zilei de 28 martie 2021. Taurii sunt impulsivi. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 28 martie 2021 este despre dorința de a petrece timp în sânul familiei și nevoia de odihnă. Berbecii se simt bine în propria piele și au încredere în ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta.

Publicat: 27 martie 2021, 7:25 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:12

Pentru nativii din zodia Leu, care au stat departe de familie în ultima perioadă, e un moment bun să își revadă oamenii de suflet. Previziunile astrale oferite de horoscopul zilei de 28 martie 2021 spun că Racii ambițioși au șanse mari să reușească în plan profesional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 martie 2021

Balanțele simt nevoia să ia o pauză, iar nativii singuri vor să își găsească jumătatea. Săgetătorii lasă trecutul în urmă și decid să trăiască intens clipa.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii se simt bine în propria piele și asta se vede. Ai așteptat weekend-ul cu nerăbdare. Ți-ai încărcat bateriile și întâmpini ziua de duminică cu o energie aparte. Îți place ce vezi în oglindă, motiv pentru care debordezi de bună dispoziție. Încearcă să îți dozezi entuziasmul și să te pregătești cum se cuvine pentru ziua de luni. Evită excesele alimentare, puțină cumpătare nu a făcut rău nimănui. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taur sunt impulsivi și îți ieși ușor din fire. Cuvântul cheie al zilei este răbdarea, dar tu nu beneficiezi de ea. Ai tendința să te aprinzi din orice și nu le permiți oamenilor să își spună punctul de vedere. Nu ar strica să faci un pas în spate și să privești totul dintr-un alt unghi. Nu e totul doar alb sau negru, nuanțele de gri au și ele rostul lor. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 28 martie, Gemenii au parte de surprize plăcute. Ești genul de persoană pe care cu greu o poți surprinde, dar cursul evenimentelor de azi este total neașteptat și pentru tine. Este posibil să primești vești de la o persoană tare dragă, pe care nu ai mai întâlnit-o de ceva vreme. Se anunță o săptămână încărcată. Odihnește-te corespunzător, dacă îți dorești să fii eficientă. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este o perioadă minunată pentru Racii ambițioși. Dacă ai muncit constant pentru a-ți atinge obiectivele, eforturile tale vor fi răsplătite. Astrele s-au aliniat pentru tine în plan profesional, iar la orizont se vede o posibilă promovare. Îți place să joci în echipă, motiv pentru care reputația ta este impecabilă. Te simți pregătită să profiți de orice oportunitate se ivește. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 28 martie 2021 îi găsește pe nativii din zodia Leu într-o dispoziție bună. Ai avut o săptămână încărcată, iar duminica este ziua în care ai ales să pui totul pe pauză și să te odihnești. Meriți un moment de respiro și nu ar strica să pui nevoile tale mai presus de ale celor din jur. Este un moment bun să primești susținere din partea familiei. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele tânjesc după o zi liniștită. Nu ai trecut prin cele mai frumoase momente în ultima vreme, iar energia ta este foarte scăzută. Te-ai încărcat cu problemele altora și acum îți e greu să te mai regăsești. Încearcă să te liniștești puțin și să faci ceva ce îți place. O carte bună, un serial nou, o prăjitură decadentă, orice crezi că te va ajuta să îți găsești echilibrul și să te pregătești pentru o nouă săptămână intensă. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt guvernate de zodia Venus și toate acțiunile lor sunt influențate de această planetă. Finalul săptămânii te găsește într-o stare de contemplare. Visezi la un concediu prelungit, în compania perfectă. Nativii singuri tânjesc după o poveste de dragoste, iar cei implicați în relații de lungă durată simt că nu primesc suficientă atenție din partea partenerului de viață. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Universul le dă o mână de ajutor Scorpionilor, în plan profesional. Săptămâna de lucru nu s-a încheiat așa cu ți-ai propus, dar weekend-ul a fost un sfetnic bun. Reușești să privești lucrurile cu claritate și ai gândit o nouă abordare. Important este să comunici eficient și să nu eziți în fața posibilelor impedimente. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii refuză să trăiască în trecut. Ai decis să lași totul în urmă și să te concentrezi pe momentul prezent. Vrei să trăiești aici și acum, însă nu uita că planurile de viitor pot fi utile. Dacă nu te simți pregătită să faci strategii cu bataie lungă, încearcă măcar să schițezi câteva posibile obiective pe termen scurt. Te vor ajuta să fii mai organizată atunci când vine vorba de latura profesională. În plan personal, acordă-i mai multă atenție partenerului de viață. E omul tău, pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte.     

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor să își petreacă timp de calitate cu familia. Dacă în timpul săptămânii ai muncit și te-ai concentrat pe treburile casnice, acum e un moment bun să spui „stop” și să îți îndrepți atenția spre oamenii dragi. Te poți ocupa de acele relații pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. O vorbă bună, spusă la momentul potrivit, valorează mult în unele situații. Mingea este în terenul tău, trebuie doar să decizi ce faci cu ea. 

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii sunt inspirați astăzi. Spui lucrurilor pe nume, însă ești conștientă că tonul face muzica. Ai un farmec aparte și un mod plăcut de a comunica. Inițiativele tale sunt primite cu mai multă deschidere datorită felului în care alegi să pui problema. Dacă ai planuri profesionale, în următoarea perioadă poți să demarezi noi proiecte, conform previziunilor oferite de horoscopul zilei de 28 martie 2021. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au noroc în plan financiar. Venus, planeta banilor și a abundenței, își face simțită prezența, iar economiile tale se măresc. Fii cumpătată și gândește-te la viitor. Investește cu cap și nu te lăsa pradă nevoilor imediate. Dacă ești la început de drum în plan profesional, e recomandat să te implici total și să ai încredere în forțele tale, scrie Astrology.com. Ai toate calitățile necesare, trebuie doar să conștientizezi și tu asta. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×