Reclamă

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2023. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 28 octombrie spune că nativii din zodia Leului primesc o veste bună. Astrele sunt alături de zodiile de foc pe tot parcursul zilei. Cei mai mulți nativi au șansa să descopere ce își doresc de la viață cu adevărat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 octombrie 2023, 1:00 / Actualizat: 27 octombrie 2023, 9:32

Nativii din zodiac traversează o perioadă foarte bună din viața lor. Astrele spun că aceștia au șansa să se facă remarcați. Această zi are o însemnătate aparte. Eclipsa de Lună în Taur va avea o influență puternică asupra tuturor nativilor din zodiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2023

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2023 spune că cei mai mulți nativi din zodiac reușesc să profite de energia pe care o primesc în timpul Eclipsei de Lună. Zodiile au nevoie de puțin ajutor pentru a prinde mai multă încredere în forțele proprii. Zodiile nu trebuie să se teamă pentru ceea ce le rezervă această zi. Se anunță a fi una extrem de productivă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Uneori te confrunți cu probleme din cauza obsesiei tale pentru control. Ai tendința să controlezi fiecare situație din jurul tău, iar atunci când ceva nu iese conform planului te panichezi și nu reacționezi așa cum ar trebui. Astrele te sfătuiesc să mai lucrezi la acest aspect. Viața poate fi o înșiruire de evenimente neprevăzute uneori.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului se bucură de multă energie în această perioadă. Eclipsa de Lună vine cu schimbări pe plan personal și profesional. Ești mult mai ambițioasă și mai hotărâtă să reușești.

Viața ta începe să se schimbe în bine, iar acest lucru te face să fii recunoscătoare pentru eforturile pe care le-ai depus până în acest moment.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Îți place să ai parte de surprize, dar îți place i mai mult atunci când îți asculți intuiția și poți să vizualizezi ceea ce urmează să se întâmple. Universul îți surâde, iar energia astrelor este de partea ta. În cea mai mare parte a zilei vei avea de luat decizii importante. Astrele sunt de partea ta și te ajută să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2023 spune că nativii din zodia Racului traversează o perioadă agitată. S-ar putea să te confrunți cu probleme din cauza banilor. Încearcă să iei totul pas cu pas și să-ți pui pe hârtie cheltuielile pe care le mai ai de făcut. Acest lucru te va ajuta să-ți gestionezi mult mai bine bugetul. Cere ajutorul persoanelor dragi dacă simți că nu mai faci față stresului acumulat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii se simt norocoși, iar pe parcursul acestei zile primesc o veste bună. Pare că toate lucrurile merg în favoarea ta. Nu ai nevoie de foarte multe pentru a fi cu adevărat fericită. În această zi vei practica recunoștința, vei fi mult mai prezentă în moment și te vei conecta cu sentimentele puternice pe care le trăiești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2023 spune că nativii din zodia Fecioarei se bucură de o perioadă prosperă. Astrele te sfătuiesc să îți pui la punct agenda pentru perioada care urmează. Puterea ta de concentrare crește pe parcursul acestei zile datorită Eclipsei de Lună. Dispui de toate resursele necesare pentru a începe demersurile proiectelor la care te gândești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pune în echilibru viața personală și viața profesională. S-ar putea să ajungi să te confrunți cu probleme dacă nu înveți să delimitezi aceste două zone. Ia lucrurile pas cu pas și vezi în ce direcție te conduce intuiția. Ziua aceasta te va surprinde înc ele mai frumoase modui. Trebuie doar să ai mai multă încredere în deciziile pe care le iei.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu gelozia este problema în relația voastră de cuplu, ci lipsa de încredere. Stima de sine scăzută te face să te pui pe locul doi și să te gândești constant că partenerul ar putea să găsească pe cineva mai bun. Astrele te sfătuiesc să lucrezi la aceste probleme și să încerci să le depășești. Este o zi cu multe momente dificile, scrie YourTango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2023 spune că relația de iubire merge tot mai bine pentru tine. Spiritul aventurier pare că s-a domolit, iar acum ești mult mai dornică să începi o poveste serioasă de iubire. Partenerul de cuplu a reușit să te surprindă și să te facă să fii tot mai interesată de el. Astrele spun că lucrurile vor evolua foarte bine între voi doi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nimic nu este mai important decât realizările pe plan profesional. Te dedici în totalitate carierei tale și nu îți iei nicio zi liberă pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Totuși, horoscopul zilei te sfătuiește să îți oferi și câteva momente de liniște. Această zi te va învăța să pui mai mult accent pe sănătatea ta, scrie Astrology.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Îți place să te afli în centrul atenției și să fii admirată de bărbații din jurul tău. Ziua aceasta vine cu multe momente frumoase. Îți vei petrece cea mai mare parte a timpului la cumpărături. Simți nevoia să te răsfeți și să te răsplătești pentru eforturile pe care le-ai depus în ultima vreme. Meriți din plin să ai parte de astfel de momente.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2023 spune că ai doar motive de bucurie. Astrele arată că tu vei fi zodia norocoasă a lunii noiembrie. Ai toate șansele să te bucuri de momente de neuitat și să ai parte de surprize frumoase din partea celor dragi. Universul va fi de partea ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×