Reclamă

Cea mai mincinoasă zodie la bărbați. Nativul care te păcălește cu ușurință

Astrologii susțin că cea mai mincinoasă zodie la bărbați este reprezentată de Taur. Acest nativ face partea din categoria bărbaților care știu să te păcălească rapid și să te facă să te îndrăgostești cu ușurință. Poate fi periculos să te afli în preajma unui bărbat care nu este sincer cu tine și cu sentimentele pe care ți le poartă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 octombrie 2023, 6:19

Este greu să recunoști un mincinos încă de la primele întâlniri, dar nu este un lucru imposibil. Semnul zodiacal sub care ne naștem influențează mai multe aspecte din viața noastră, inclusiv acelea care țin de tendința de a spune minciuni. Poți să intuiești dacă un bărbat te minte, mai ales dacă reușești să afli ce zodie este.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai mincinoasă zodie la bărbați

Se spune că minciuna are picioare scurte, dar acest lucru nu se poate aplicat în cazul unui mincinos patologic. Bărbații din zodia Taurului sunt atenți la poveștile pe care le țes și încearcă să te seducă imediat ce te-au văzut.

Atenți la detalii, Taurii își aleg „victimele” astfel încât să le fie ușor să mintă și să le păcălească. Astrologii spun că aceste zodii sunt departe de a fi sincere cu persoanele din jurul lor.

Taurii nu mint pentru că nu au încredere în ai înșini. Ci pentru că își doresc să condimenteze relația pe care ar putea să o aibă. Din dorința de a avea alături unele dintre cele mai frumoase și mai inteligente femei, Taurii recurg la lipsa de onestitate pentru a se face remarcați de către ceilalți.

Atunci când ieși la o întâlnire cu un astfel de nativ, astrologii îți recomandă să fii mereu atentă la poveștile pe care ți le spune.

Reclamă

Încearcă să-i pui întrebări din când în când pentru a verifica dacă își amintește ce ți-a spus și dacă poveștile se potrivesc între ele. În felul acesta vei identifica rapid dacă bărbatul Taur te-a mințit pentru a te impresiona, scrie YourTango.com.

Este greu să-l dezveți de un astfel de obicei, mai ales că deține titlul de „cea mai mincinoasă zodie la bărbați”. Dacă vrei un partener sincer, cel mai bine este să te orientezi asupra unei alte zodii.

Cele mai sincere zodii vor încerca mereu să te facă fericită fără să te mintă.

Reclamă

De ce este Taurul cel mai mincinos nativ la bărbați

Nu există un motiv cert pentru care acest nativ este considerat a fi cel mai mincinos. Cu toate acestea, natura sa de seducător îl face să fie încadrat cu ușurință și în topul nativilor mincinoși. Taurii sunt guvernați de planeta Venus, a dragostei.

Acești nativi își doresc să aibă parte de o viață plină de momente de neuitat. Vor să fie înconjurați de abundență și de lux. Astfel, Taurii vor apela la minciuni cu scopul de a-și crea realitatea la care visează. Pentru ei nimic nu este mai presus decât viața pe care o duc.

Își doresc obiecte scumpe, iar posesiunile materiale se numără printre cele mai de preț lucruri din viața lor.

Dacă te întâlnești cu un astfel de nativ, cel mai bine este să fii precaută în preajma sa, te sfătuiește Astrology.com. Chiar dacă pare că viața sa este perfectă, de multe ori Taurii își clădesc realitatea pe baza unor adevăruri false.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×