Reclamă

Cea mai mincinoasă zodie la bărbați. Nativul care te păcălește cu ușurință

Astrologii susțin că cea mai mincinoasă zodie la bărbați este reprezentată de Taur. Acest nativ face partea din categoria bărbaților care știu să te păcălească rapid și să te facă să te îndrăgostești cu ușurință. Poate fi periculos să te afli în preajma unui bărbat care nu este sincer cu tine și cu sentimentele pe care ți le poartă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 octombrie 2023, 6:19

Este greu să recunoști un mincinos încă de la primele întâlniri, dar nu este un lucru imposibil. Semnul zodiacal sub care ne naștem influențează mai multe aspecte din viața noastră, inclusiv acelea care țin de tendința de a spune minciuni. Poți să intuiești dacă un bărbat te minte, mai ales dacă reușești să afli ce zodie este.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai mincinoasă zodie la bărbați

Se spune că minciuna are picioare scurte, dar acest lucru nu se poate aplicat în cazul unui mincinos patologic. Bărbații din zodia Taurului sunt atenți la poveștile pe care le țes și încearcă să te seducă imediat ce te-au văzut.

Atenți la detalii, Taurii își aleg „victimele” astfel încât să le fie ușor să mintă și să le păcălească. Astrologii spun că aceste zodii sunt departe de a fi sincere cu persoanele din jurul lor.

Taurii nu mint pentru că nu au încredere în ai înșini. Ci pentru că își doresc să condimenteze relația pe care ar putea să o aibă. Din dorința de a avea alături unele dintre cele mai frumoase și mai inteligente femei, Taurii recurg la lipsa de onestitate pentru a se face remarcați de către ceilalți.

Atunci când ieși la o întâlnire cu un astfel de nativ, astrologii îți recomandă să fii mereu atentă la poveștile pe care ți le spune.

Reclamă

Încearcă să-i pui întrebări din când în când pentru a verifica dacă își amintește ce ți-a spus și dacă poveștile se potrivesc între ele. În felul acesta vei identifica rapid dacă bărbatul Taur te-a mințit pentru a te impresiona, scrie YourTango.com.

Este greu să-l dezveți de un astfel de obicei, mai ales că deține titlul de „cea mai mincinoasă zodie la bărbați”. Dacă vrei un partener sincer, cel mai bine este să te orientezi asupra unei alte zodii.

Cele mai sincere zodii vor încerca mereu să te facă fericită fără să te mintă.

Reclamă

De ce este Taurul cel mai mincinos nativ la bărbați

Nu există un motiv cert pentru care acest nativ este considerat a fi cel mai mincinos. Cu toate acestea, natura sa de seducător îl face să fie încadrat cu ușurință și în topul nativilor mincinoși. Taurii sunt guvernați de planeta Venus, a dragostei.

Acești nativi își doresc să aibă parte de o viață plină de momente de neuitat. Vor să fie înconjurați de abundență și de lux. Astfel, Taurii vor apela la minciuni cu scopul de a-și crea realitatea la care visează. Pentru ei nimic nu este mai presus decât viața pe care o duc.

Își doresc obiecte scumpe, iar posesiunile materiale se numără printre cele mai de preț lucruri din viața lor.

Dacă te întâlnești cu un astfel de nativ, cel mai bine este să fii precaută în preajma sa, te sfătuiește Astrology.com. Chiar dacă pare că viața sa este perfectă, de multe ori Taurii își clădesc realitatea pe baza unor adevăruri false.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×