Reclamă

Zodii ale căror relații se îmbunătățesc începând cu această săptămână. Nativii care își recapătă fericirea

Junon în Fecioară te ajută să te concentrezi asupra tipului de iubire care poate dura pentru totdeauna în săptămâna 16 – 22 octombrie 2023. Concentrează-te pe ceea ce este real și de lungă durată în relația ta. În tot acest timp te poți pregăti pentru un angajament mai profund. Verifică dacă te afli pe lista cu zodii ale căror relații se îmbunătățesc începând cu această săptămână.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 octombrie 2023, 7:40 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 9:38

Tot ceea ce ai învățat recent este acum în urmă. Pentru a fi eliberată de lecțiile trecutului, trebuie să ai încredere că totul o să fie bine. În săptămâna care începe cu 16 octombrie, asteroidul Junon se mută în Fecioară. Se alătură lui Venus și ajută la un angajament mai profund și la vindecare pentru provocările recente cu care te-ai confruntat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii ale căror relații se îmbunătățesc începând cu această săptămână

În timp ce Venus guvernează problemele în dragoste, Fecioara guvernează căsătoria și acordurile asociate cu un angajament pe termen lung. Cu Junon și Venus ambele în Fecioară, există o atracție puternică către persoana pe care o consideri adevărata ta iubire.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Să-ți vezi relația dintr-o perspectivă mai logică poate fi descurajant la început. Te poți simți mai confortabil să vezi totul prin lentila romantismului și a magiei. Pe măsură ce începi să vezi și să recunoști potențialul pe termen lung al unei relații, poți crea dragostea pe care ai dorit-o întotdeauna.

Energia Fecioarei guvernează probleme legate de dragoste și relații. Pe măsură ce Junon se alătură lui Venus, nu este vorba doar de o nouă iubire care vine sau se reaprinde. Este un angajament autentic care poate dura toată viața. Amintește-ți că dragostea poate fi magică și consecventă. În trecut, ai ales relații bazate pe magia sau unicitatea unei conexiuni. Cu toate acestea, de multe ori ai fost lăsată să trăiești o mare parte din viața ta pe cont propriu.

Reclamă

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ai avut răbdare ca bucuria să ajungă în centrul scenei, mai ales după Venus retrograd în Leu ți-a afectat relația și viața de acasă. S-ar putea să fi fost numeroase schimbări pentru tine. Cu toate acestea, lucrurile din viața ta romantică încep în sfârșit să se echilibreze până în punctul în care îți găsești recunoștință pentru tot ceea ce ai trecut recent.

Venus în Leu a adus în discuție teme de adevăr, vindecare și autenticitate în relația ta. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus s-a mutat în Fecioară acum câteva săptămâni, ai început să simți că în sfârșit poți să respiri din nou. Că dintr-o dată tot ceea ce părea fără speranță pare să înflorească spre noi începuturi. Pe măsură ce asteroidul Junon se mută în Fecioară, alăturându-se lui Venus, vei vedea oportunități de a te bucura de mai multe momente alături de partener. În sfârșit veți simți că ați revenit amândoi pe aceeași lungime de undă.

Reclamă

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Un angajament mai mare vine în viața ta personală. Noul ciclu de eclipsă din Berbec și Balanță activează aceste teme în 2025. Cu toate acestea, nu va trebui să aștepți până atunci pentru a profita la maximum de relația ta. Pe măsură ce începi o săptămână nouă, ești gata să mergi într-o relație despre care știi că ajută la îmbunătățirea vieții. Tot ea îți permite să te dezvolți pe toate planurile.

Pe măsură ce Junon se alătură lui Venus în Fecioară, aceasta va evidenția o continuare a călătoriei tale de vindecare. Va aduce relației tale o intimitate care nu a mai fost acolo până acum. Acesta este spațiul în care în loc să înveți și lecții precum pierderea sau lipsa, vei învăța cum să primești, să construiți împreună și să vă bucurați de relația voastră. Aceasta este o energie puternică. Călătoria de vindecare trece la faza în care poți învăța multe lecții pe calea grea. Te poți bucura de ceea ce dragostea ar trebui să reprezinte cu adevărat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Când te vindeci și te dezvolți în relația ta, tinzi să te întrebi dacă ar trebui să scapi cu totul de aceste probleme. În momentele de provocări, cel mai important lucru pe care îl poți face este să te sprijini în partenerul tău.

Junon și Venus în Fecioară creează atmosfera perfectă pentru vindecare, pe măsură ce vă permiteți să vă oferiți o intimitate emoțională mai mare, pe măsură ce fiecare alege în mod conștient să se bucure de transformarea din relația voastră. Adesea, se pare că schimbările în dinamica relațiilor sunt văzute doar dintr-o latură negativă. Cu toate acestea, fiecare oferă o perioadă puternică de transformare.

Pe măsură ce te îndepărtezi de călătoria retrogradă a lui Venus în Leu, începi să înțelegi și că a trebuit să treci prin tot pentru a ajunge în acest loc în care sunteți acum unul pentru celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×