Reclamă

Ce bufniță te reprezintă, în funcție de zodie. Mesajele pe care aceasta încearcă să ți le transmită

Astrologii au dezvăluit ce bufniță te reprezintă, în funcție de zodie. Aceste păsări încearcă să-ți transmită un mesaj special. Bufnițele sunt asociate cu o intuiție de invidiat și cu înțelepciunea. Aceste păsări au o istorie mistică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 octombrie 2023, 6:53
O femeie frumoasă care are o bufniță pe umăr pentru a ilustra ce bufniță te reprezintă, în funcție de zodie
Astrologii au dezvăluit ce bufniță te reprezintă, în funcție de zodie. Aceste păsări încearcă să-ți transmită un mesaj special / Shutterstock

Fiecare creatură din regnul animal are propriile sale forțe, dar niciuna nu se apropie de înțelepciunea străveche a bufniței. Aceste păsări ascund secrete vechi și pline de mister. Sunetul lor este unul puternic, iar bufnițele știu cum să treacă neobservate atunci când își doresc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce bufniță te reprezintă, în funcție de zodie

Bufnițele au fost asociate încă din cele mai vechi timpuri cu înțelepciunea. Acestea sunt considerate ca fiind păsări cu cunoștințe ascunse, cu o intuiție impresionantă și cu puterea de a se transforma. Se spune că dacă această pasăre te vizitează, atunci destinul tău se va schimba complet.

Viața ta se poate afla într-un prag al transformării în momentul în care ești vizitată de această pasăre. Bufnițele aduc adevărul în viața unei persoane. Dacă se întâmplă să visezi o bufniță, atunci ar trebui să te gândești la ea ca la un avertisment puternic.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Reclamă

Fiecare bufniță este un prădător feroce, dar niciunul nu se apropie de bufnița mare, cunoscută drept bufnița de Virginia. Berbecul este semnul zodiacal al dominației și agresivității. Berbecul este condus de Marte, planeta luptei, iar căldura lor radiază de fiecare dată. Bufnița cu corn își scanează în tăcere prada, iar apoi se năpustește asupra sa. Această pasăre este asociată cu semnul zodiacal al Berbecului.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este asociat cu bufnița polară. Taurii evocă o atmosferă caldă, luxoasă și nostalgică, care surprinde perfect liniștea încăpățânată a unei bufnițe polare. Condus de Venus, acest nativ preferă să se relaxeze și să rămână cu picioarele pe pământ.

Reclamă

Un comportament asemănător cu cel al bufniței polare, care preferă să zboare cât mai jos pentru a-și prinde prada.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii adoră să vorbească și să-și facă vocea auzită. Aceștia își exprimă cu ușurință gândurile, ideile și dorințele. Dintre toate speciile de bufnițe cunoscute de om, niciuna nu-și folosește corzile vocale la fel de frumos și viclean ca bufnița din America de Nord.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt asociați cu cucuvelele. Racii sunt cunoscuți pentru că faptul că adoră să aibă un cămin stabil. Cucuveaua trăiește în scorburile de copaci, în crăpături din sântă sau în stivele de fân. În ciuda dimensiunilor mici, această bufniță este de neoprit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt asociați cu bufnița de vizuina. Bufnițele sunt renumite pentru faptul că sunt prădători nocturni, care se furișează mereu după pradă. Cu toate acestea, Leii prind viață atunci când soarele răsare, deoarece sunt guvernați de acesta. Însă Leul este semnul zodiacal al dramei și teatrului, motiv pentru care este asociat cu această bufniță, scrie YourTango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt asociate cu bufnița cu ochelari sau Pulsatrix perspicillata. Fecioarele sunt considerate unele dintre cele mai inteligente și mai bine informate semne zodiacale. Acești nativi studiază cu atenție și pun acest aspect pe primul loc. Bufnița cu ochelari se poate asemui cu acești nativi. Această bufniță tropicală este la fel de inteligentă pe cât pare. Au o vedere incredibil de ascuțită și o putere feroce.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt asociate cu bufnița barată. Balanțele sunt conduse de Venus, planeta iubirii și a conexiunii artistice. Balanțele răspândesc frumusețe în jurul lor. Acestea sunt, de asemenea, semne de aer viclene. Bufnița aceasta le seamănă foarte mult, spun astrologii de la Hack Spirit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt asociați cu striga. Scorpionul este asociat cu moartea, renașterea și transformarea. Acest semn zodiacal este înfricoșător, la fel cum este și această bufniță. Scorpionii au un aliat de nădejde în această pasăre.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt asociați cu ciuful de câmp. Săgetătorul este exploratorul prin excelență al zodiacului. Acești nativi sunt mereu dornici să călătorească. Bufnițele cu urechi mici sunt una dintre puținele specii care migrează pe distanțe lungi. Aceste bufnițe sunt capabile să călătorească până la 1.200 de mile și chiar sunt dispuse să zboare pe distanțe mult mai lungi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt asociați cu buha, cunoscută drept bufnița mare. Capricornii sunt semne de pământ muncitoare, cu o dorință arzătoare de a reuși. Această bufniță este una dintre cele mai de temut printre suratele sale. Este un prădător excelent, care nu se lasă până nu obține ceea ce își dorește.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt asociați cu o bufniță din genul Phodilus. Acești nativi adoră să meargă împotriva curentului și se străduiesc mereu să fie diferiți de ceilalți. Vărsătorii sunt persoane excentrice, la fel cum sunt și aceste bufnițe printre celelalte. Aspectul lor atipic le face să fie destul de înfricoșătoare, dar și ușor de observat în mulțime.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt asociați cu ciuful de pădure, o pasăre răpitoare de noapte. Este una dintre cele mai dificile bufnițe de găsit în natură. Peștii sunt și ei semne zodiacale care își ascund adevăratele sentimente și care sunt extrem de greu de citit. Acești nativi sunt la fel de misterioși precum sunt și păsările care îi reprezintă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×