Reclamă

Ce zodie e în luna octombrie. Trăsăturile persoanelor născute în această lună

Dacă nu știi încă ce zodie e în luna octombrie, află că de fapt sunt două la număr. Este vorba despre Balanță și Scorpion. Cei născuți între 1 și 22 octombrie, bifează prima zodie, iar cei născuți între 23 și 31, pe cea de-a doua. Fiind cea de-a 10-a lună a anului, capătă fără doar și poate un aer tomnatic în toată regula.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 octombrie 2023, 9:20

Zilele devin cu adevărat mai scurte și nopțile mai lungi, iar nativii născuți în această perioadă au trăsături specifice. Dacă vorbim despre Balanță, aceasta își dorește siguranță pe plan personal, pe când Scorpionul este demn și încrezător în forțele proprii atunci când vine vorba despre administrarea unor relații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodie e în luna octombrie

Fiecare dintre cei născuți în cele două zodii corespondente lunii octombrie au trăsături cu totul diferite. Vorbim și despre posibilitatea de a împrumuta caracteristici din fiecare parte, acest lucru nefiind deloc bizar. Nativii Balanță sunt născuți între 1 și 22 octombrie. Fiind semn de aer este cu siguranță corespondentul Gemenilor și al Vărsătorilor.

Cei care sunt născuți între aceste date iubesc să trăiască printre cei dragi și nu își doresc conflicte. Le evită cu orice preț și nu vor singurătate. De asemenea, vor ca toată lumea să fie egală și dreptatea să fie împărțită la comun.

Vor să-și găsească liniștea interioară, însă nu reușesc de fiecare dată. Își doresc un confort sporit în propria casă și evită aglomerațiile, spune Astrology.com.

Planeta care guvernează această zodie este Venus. De aceea, oamenii născuți sub acest semn vor fi întotdeauna cooperanți, dar și cu un spirit diplomatic ieșit din comun.

Reclamă

Fiind reprezentat chiar de către o Balanță, trebuie menționat faptul că este singurul semn fără viață dintre zodii. Reflectă armonia și corectitudinea.

De asemenea, preferă să se integreze printre cei intelectuali și în discuții nu suportă să se repete. Știu că dețin gusturi rafinate, de aceea vor ca și ceilalți să observe acest lucru.

Află care sunt cele 5 motive pentru care Balanța este cea mai bună zodie. Ce spun specialiștii

Reclamă

Trăsăturile persoanelor născute în această lună

Nativii Balanță, de altfel primii care se încadrează ca zodie în luna octombrie, vor întotdeauna să demonstreze că au gusturi fine. Indiferent că vorbim despre mâncare, felul de a se îmbrăca sau chiar alegerile în materie de prieteni, toate vin la pachet. Un pachet extrem de bine ales și cu mult bun-gust.

Aceștia își doresc relații de cuplu armonioase, însă care să reflecte perioadele prezente. Nu țin să revină în trecut, oricât și-ar dori ceilalți.

Chiar dacă vor să-i țină pe toți fericiți, trebuie să fie atenți și la propria viață., arată Yourtango.com. De cele mai multe ori uită acest lucru. Nu este de mirare că sunt și indeciși, fiind construiți să aibă în vedere mai multe perspective.

În ceea ce privește nativii Scorpion, aceștia au parte de elementul Apă, împreună cu Racii și Peștii. Independenți, nu sunt deloc de ignorat atunci când intră într-o încăpere. Își doresc o viață perfectă și vor să o păzească cu orice preț.

Se lasă conduși de extrem, asta pentru că pericolul le oferă siguranță, într-un fel extrem de straniu. Conduși de Pluto, vor ca toate activitățile din viața lor să fie riscante, dar în același timp pline de adrenalină. Într-o relație sunt loiali, dar și vicleni. Nu au nevoie de aprobarea nimănui pentru a-și duce ideile la bun sfârșit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×