Reclamă

Zodii care adoră să flirteze. Nativii care iubesc să-și exercite abilitățile de cucerire

Pe măsură ce vremea se răcește, gândul de a ieși la întâlnirea cu cineva nu sună la fel de bine ca în sezonul cald. Cu toate acestea, există zodii care adoră să flirteze și nu țin cont de nimic atunci când vor să cucerească.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 octombrie 2023, 5:53

În timp ce pentru unii oameni încercarea de a cunoaște pe cineva este o cauză pierdută, incomodă și umilitoare, pentru alții, glumele cu iz romantic sunt ceva care le vine ușor. Iată care sunt semnele zodiacale care fac din flirt o artă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care adoră să flirteze

Au statut de cuceritori și nu se dau deoparte de la nimic atunci când cineva le cade cu tronc. Nativii din lista de mai jos adoră să se facă plăcuți și le vine ușor să intre în vorbă cu oameni pe care îi știu de cinci minute dacă este ceva ce îi atrage la ei.

Potrivit specialiștilor, un flirt perfect presupune să îl asculți pe celălalt, să îți exprimi interesul față de el și, totodată, să îi proiectezi sentimentul de încredere.

Balanță (23 septembrie – 21 octombrie)

Balanța este despre relații, așa că, desigur, semnul de aer prietenos și echilibrat este numărul unu al zodiacului atunci când vine vorba despre flirt. Ca semn al echinocțiului de toamnă, reprezentând momentul în care soarele începe să alunece sub orizont, Balanța are nevoie de alții pentru a se vedea mai clar pe sine. Când Balanța flirtează cu tine, ei flirtează într-un fel cu ei înșiși. De aceea, deși Balanța iubește dragostea, se îndrăgostește mereu și mereu, dar atenția nu este neapărat personală. Este distractiv pentru nativii Balanță să flirteze și sunt foarte buni la asta.

Reclamă

Balanțele tind să fie persoane foarte romantice. Nativii acestei zodii sunt în stare de orice și știu exact cum să își arate afecțiunea. De asemenea, știu să asculte și sunt întotdeauna dispuse să se angajeze în conversații semnificative care pot dura toată noaptea.

Scorpion (22 octombrie – 21 noiembrie)

Un semn de apă emoțional guvernat de planeta cu acțiune feroce Marte, Scorpionul are tendința de a emana sexualitate. Dacă Balanțe pun în practică flirturi jucăușe, atunci Scorpionii adoră flirturile fizice.

Reclamă

Este imposibil să nu „leșini” când ai o conversație cu un Scorpion. Când se apropie de atenția străpunzătoare, te face să te simți ca singura persoană de pe planeta Pământ. Mai mult decât un simplu flirt, Scorpionii merg și mai adânc atunci când sunt interesați de tine.

Săgetător (22 noiembrie – 21 dec)

Ca semn de foc mutabil, mereu în mișcare și în următoarea aventură, Săgetătorii nu poate să nu fie sinceri și să-ți spună cum se simt. Ei sunt comedianți naturali, așa că uneori latura lor directă ar putea părea ca o glumă, dar sunt foarte serioși. Vei știi când un Săgetător te place pentru că o va spune tare și răspicat.

Un Săgetător nu se teme să își arate carisma și inteligența pe care o posedă. Specialiștii au declarat că ceilalți vor simți când un un nativ Săgetător flirtează cu ei. Natura lor jucăușă este ceva care va atrage mereu și nu au nicio problemă să își folosească farmecele naturale ca să obțină ceea ce își doresc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×