Reclamă

Zodii care știu să flirteze. Ei sunt nativii experți în arta seducției

Potrivit astrologilor există 4 zodii care știu să flirteze. Despre nativii acestor semne zodiacale se spune că sunt experți în arta seducției. Și în mrejele iubirii lor ajung foarte multe persoane. Puține sunt acelea pe care aceștia nu reușesc să le cucerească inimile.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 27 august 2023, 8:41

Gemenii și Leii sunt zodiile care flirtează cel mai mult, se arată în clasamentul pe care l-au făcut câțiva specialiști străini. Nativii celor două zodii au un șarm natural și se bucură să fie în centrul atenției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care știu să flirteze

În funcție de ora la care s-au născut, data, locul, persoanele sunt predispuse să aibă anumite înclinații. Așa se explică faptul că unii dintre nativii din zodiacul european controlează foarte bine arta seducției, față de alții.

Pornind de la acest aspect, un grup de astrologi a analizat caracteristicile celor 12 zodii. Iar la final, ei au concluzionat care sunt cele 4 zodii care știu să flirteze. Un flirt perfect presupune să îl asculți pe celălalt, să îți exprimi interesul față de el și, totodată, să îi proiectezi sentimentul de încredere.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul Berbec a câștigat titlul pentru categoria „zodia care flirtează cel mai bine”. Pentru el, acest proces este destul de ușor și s-ar putea să nu flirteze cu o singură persoană pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Reclamă

Specialiștii spun că nativul acestui semn zodiacal guvernat de Foc se pricepe să apară pe neașteptate. El nu ezită să își expună talentele și să își exprime interesul față de persoana care îl fascinează, au relatat cei de la Pinkvilla.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fiind considerați fluturi sociali ai zodiacului, Gemenii au capacitatea de a începe o conversație cu oricine. Nu contează funcția pe care cel sau cea din fața lui o deține. Și asta pentru că ei știu exact cum să se implice într-o manieră captivantă, chiar și atunci când nu își dau seama că flirtează.

Reclamă

Natura jucăușă a acestor nativi este magnetică și nu au nicio problemă să își folosească farmecele naturale ca să obțină ceea ce își doresc.

Atunci când fac complimente, Gemenii sunt autentici, pentru că se numără printre semnele zodiacale care pot spune ceva pozitiv despre oricine.

Descoperă zodiile care rămân fidele până la moarte. Specialiștii susțin că nativii acestor semne iubesc aceeași persoană toată viața.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pe locul trei în clasamentul celor 4 zodii care știu să flirteze se află nativii Leu. Pasionali, ei pot „lumina” o încăpere cu prezența lor și adoră să fie centrul atenției. Acesta este un motiv pentru care sunt des văzuți în timp ce flirtează.

Fiind cel mai fermecător semn zodiacal, acest nativ guvernat de Foc este încrezător, nu se teme să își arate carisma și inteligența impresionantă. Specialiștii au declarat că ceilalți vor simți când un Leu flirtează cu ei, conform publicației So Syncd.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii acestui semn guvernat de Aer sunt cunoscuți pentru farmecul lor rafinat. Adesea pot fi văzuți flirtând fără efort și elegant. Este un detaliu pe care nu multe semne zodiacale îl pot reuși la fel de bine.

Balanțele tind să fie incredibil de romantice atunci când vine vorba de flirt. De la bilete cu mesaje siropoase, la atingeri blânde, senzuale, Balanțele știu exact cum să își arate afecțiunea. De asemenea, știu să asculte și sunt întotdeauna dispuse să se angajeze în conversații semnificative care pot dura toată noaptea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×