Reclamă

Zodii care cel mai probabil vor divorța în 2023. Ei sunt nativii care nu mai sunt fericiți în relația de cuplu

Dragostea este un ciclu constant de suișuri nebunești și coborâșuri dureroase. Anul acesta a fost unul de schimbare pentru fiecare dintre noi. Și cum schimbarea nu vine neapărat cu lucruri bune, ai mai jos lista cu zodii care cel mai probabil vor divorța în 2023. Ei vor renunța la căsnicia în care nu se mai simt bine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 octombrie 2023, 8:48

Deși pentru unii, transformările vor fi pozitive, totuși, pentru alții va fi complet opusul. Crezi că a venit timpul ca tu și partenerul tău vă despărțiți pentru totdeauna? Vezi dacă te afli printre cele trei semne zodiacale sunt cel mai probabil să treacă printr-un divorț sau o despărțire în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care cel mai probabil vor divorța în 2023

Dragostea este un lucru frumos, dar poate fi și foarte dureros. Mai ales când lucrurile nu merg așa cum am sperat. Fiecare dintre noi se confruntă cu despărțirile în mod diferit. Unii se vor descurca mai bine decât alții după destrămarea unei relații. Încheierea căsătoriei sau a relației tale este întotdeauna greu de rezolvat. Cu toate acestea, este mai ușor să treci cu bine atunci când ai anticipat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei găsi niciodată un Vărsător la o nuntă decât dacă trebuie să fie acolo. Altfel spus, nu-ți pasă de instituția căsătoriei. Căsătoria pentru tine este doar o altă modalitate prin care statul poate fi implicat în viața personală a oamenilor.

Nu numai opinia ta despre căsătorie te împiedică să te gândești la asta, dar personalitatea ta imprevizibilă și spiritul liber te vor face să spui mereu că nu ești potrivită pentru căsătorie. Căsătoria este ceva pe care nu l-ai luat niciodată în serios. Chiar dacă ar fi să te căsătorești vreodată, nu ai avea nicio problemă să divorțezi de partenerul tău dacă ar avea loc o trădare.

Reclamă

Pești (19 februarie – 20 martie)

Semnul tău zodiacal spune că vei ajunge la extreme când vine vorba de căsătorie. Deși credința ta în dragoste este puternică, refuzi să faci față conflictelor și să rezolvi orice problemă care apar în relația ta.

Dacă decizi să te căsătorești, e aproape sigur că vei divorța. În momentul în care partenerul tău te supără cu adevărat sau face ceva ce nu-ți place, vei face tot ce poți pentru a scăpa de el, fie că este vorba de a înșela, de a minți sau de a decide să nu mai ai încredere în el.

Reclamă

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Una dintre cele mai distincte trăsături ale personalității tale este nevoia ta de independență și aventură. În relații, ai tendința de a pierde din vedere realitatea destul de ușor. Ai așteptări foarte mari în relații și adesea îți vei sufoca partenerul,.

Pentru că sunt șanse mici să vezi și cealaltă față a modenei de fiecare dată când vrei, acest lucru te lasă să te simți nemulțumit de relația ta și face ca dezamăgirea să fie inevitabilă. Odată ce îți dai seama că persoana cu care ești nu se potrivește cu persoana pe care ți-ai imaginat-o în capul tău, vei renunța complet la relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×