Reclamă

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024. Balanțele își deschid sufletul. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Balanței trebuie să-și ia inima în dinți și să-și mărturisească sentimentele. Este o zi cu multe provocări pentru nativii care speră la ceva mai mult de la relația lor cu partenerul de cuplu. Acești nativi vor avea de dus la bun sfârșit multe provocări.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 februarie 2024, 1:00

Nativii din zodiac au parte de o zi cu totul deosebită. Ultima zi din iarnă îi surprinde pe nativi într-o stare de spirit bună. Cele mai multe zodii vor avea parte de surprize pe tot parcursul acestei zile. Această zi le va aduce nativilor din zodiac multe surprize plăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu totul deosebită. Cele mai multe zodii se vor bucura de energia pe care o primesc de la planeta Venus. Este o perioadă de-a dreptul prosperă pentru cele mai multe zodii. Ele sunt sfătuite să profite de toate oportunitățile care le ies în cale.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nimic nu îți stă în cale și te simți plină de energie în această zi. De altfel, astrele îți stau alături și te sprijină să iei mai multe decizii pentru viitorul tău. Nu uita că viața te poate surprinde oricând. Ar trebui să fii pregătită și pentru momentele care te-ar putea pune într-o situație neplăcută. Această zi s-ar putea să schimbe ceva în sufletul tău.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii știu ce vor de a partenerul de cuplu, însă întâmpină probleme atunci când vine vorba de comunicarea sentimentelor pe care le au. S-ar putea ca în relația ta să intervină anumite probleme.

Neînțelegerile ar trbui rezolvate pentru a nu intra în luna martie cu ele. Ai la dispoziție puțin timp pentru a face o schimbare.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Îți pierzi răbdarea cu ușurință și încerci să te ascunzi în spatele unor măști. Este o perioadă destul de aglomerată și de agitată. Poate că ar fi bine să-ți pui ordine în gânduri. Încearcă să iei totul pas cu pas și să nu te lași copleșită de această perioadă. Lucrurile se vor schimba în bine treptat, scrie Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Racului sunt atenți la detalii în această perioadă. Vrei să schimbi ceva în viața de familie. Ai nevoie de multă răbdare pentru a vedea rezultatele. Încearcă să nu lași micile neplăceri să te supere. Vei trece cu bine peste orice impediment.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt atenți la oportunitățile care le apar în cale. Venus se află în casa carierei și te ajută să iei decizii mult mai clare în ceea ce privește viitorul tău profesional. Pas cu pas vei ajunge acolo unde îți dorești. S-ar putea ca în partea a doua a serii să primești și un mesaj important. O persoană din trecutul tău încearcă să ia legătura cu tine în această perioadă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de o zi liniștită. Această zi ar trebui să fie marcată de momentele frumoase pe care le petreci cu familia și prietenii. Astrele te sfătuiesc să te detașezi puțin de la grijile de zi cu zi și să te bucuri mai mult de momentele mici, simple, dar pline de însemnătate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele au nevoie de mai mult echilibru în viața lor. Astăzi s-ar putea să te simți dezorientată și pierdută. Oboseala pune stăpânire asupra ta, iar acest lucru te face să-ți pierzi concentrarea cu ușurință. Sunt momente în care pierzi din vedere cât de importantă este odihna. Încearcă să nu te obosești mai mult decât ar trebui.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt dornici să se distreze și să se bucure mai mult de timpul liber. Este o perioadă în care nativii sunt pui în situații complicate din cauza sentimentelor pe care le au pentru ceilalți. Dragostea nu este punctul tău forte în această zi. S-ar putea să treci printr-o despărțire destul de dureroasă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt sfătuiți să fie mai atenți la oamenii pe care îi au în viața lor. S-ar putea să fie trădați de cei de la care se așteptau cel mai puțin. Sunt puși la încercare și testați pe tot parcursul acestei zile, scrie YourTango.com. Săgetătorii trebuie să-și găsească tăria de a merge mai departe.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

O vacanță nu sună rău pentru tine, dar această perioadă nu este potrivită pentru a face deplasări pe distanțe lungi. Încearcă să rămâi cât mai mult în preajma casei și a familie. S-ar putea să fie nevoie de tine într-o situație de criză.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Vărsătorului sunt pregătiți pentru a face schimbări pe plan personal. Astrele arată că pentru Vărsători nu este deloc o perioadă bună pentru a face investiții semnificative. Aceștia trebuie să fie atenți cu banii lor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt dornici să vadă o schimbare pe plan personal. Totuși, ia în calcul că ceea ce îți dorești tu este realizabil, însă doar pe termen lung. Horoscopul lunii martie e totuși promițător. S-ar putea să te simți presată de timp. Ai mai multă încredere în tine și în acest proces de transformare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×