Reclamă

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să fie îndrăzneți. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să fie îndrăzneți atunci când Luna și Marte se conectează. Nativii acestei zodii trebuie să acționeze conform dorințelor pe care le au și să pună limite atunci când consideră că e necesar.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 decembrie 2023, 1:00 / Actualizat: 30 decembrie 2023, 15:27

Gemenii sunt sfătuiți să nu vorbească dacă nu au nimic frumos de spus. Nativii acestei zodii trebuie să fie mai puțin critici și cu propria persoană și să încerce să găsească cele mai bune soluții în orice situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2023

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2023 aduce vești bune pentru toate zodiile. Nativii zodiacului trebuie să fie foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor și să ia decizii doar atunci când dețin toate informațiile despre o situație.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai grijă la sentimentul de stabilitate în această dimineață, în timp ce luna Leu și Uranus se ciocnesc. Din fericire, vei avea șansa de a recalibra și de a recupera armonia atunci când nodurile destinului se activează. Fii îndrăzneață în seara asta când luna și Marte se conectează, motivându-te să acționezi pentru dorințele tale.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Emoțiile tale ar putea să te surprindă pe tine și pe alții în această dimineață, în timp ce Luna Leu se întâlnește cu Uranus. Fă tot posibilul pentru a menține așteptările rezonabile, luând în considerare dacă ai nevoie de un moment pentru resetare.

Să fii ocupată te poate ajuta să-ți recâștigi pacea în interior. Între timp, Mercur retrograd oferă oportunități de a te încrede într-un confident.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ține gura închisă dacă nu ai nimic frumos de spus, în timp ce Luna Leu și Uranus se înfruntă. Același lucru este valabil și pentru dialogul tău intern. E important să cauți luminița de la capătul tunelului în toate situațiile. Te vei simți mai optimistă chiar înainte de apariția după-amiezii când Nodurile Soartei se activează, mai ales când te vei adresa prietenilor pentru distracție sau sprijin.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Încearcă să nu fii preocupată de ecranele sau de prieteni în această dimineață. Vei avea șansa de a elibera gândurile când Nodurile Soartei se vor activa, deși ar putea fi necesar să impui limite. O vibrație bună curge în această după-amiază, când Luna îi aruncă un sărut lui Mercur retrograd, oferind oportunități de a te recupera după liste lungi de sarcini.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna și Uranus au un schimb tensionat în această dimineață, amenințând să te pună într-o dispoziție temperamentală, imprevizibilă și încăpățânată. Ia în considerare să te îndepărtezi de factorii declanșatori folosind limite pentru a ocupa spațiul de care ai nevoie. Reconectează-te cu proiecte de suflet și hobby-uri în această după-amiază, când Mercur retrograd se activează în casa ta de auto-exprimare, scrie Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Exercită discernământul când îți urmezi intuiția sau spiritualitatea. Climatul cosmic te-ar putea duce în rătăcire, aducându-ți o energie atrăgătoare, dar imprevizibilă. Găsește modalități de a te adapta și de a evolua atunci când nodurile destinului se activează, mai ales dacă ești în proces de refacere personală. Între timp, Mercur retrograd aduce o energie nostalgică, acordându-ți permisiunea de a te bucura de confortul casei tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai grijă la oamenii răutăcioși din comunitatea ta în această dimineață. Din fericire, îți va fi ușor să te leiberezi de negativitatea lor atunci când nodurile destinului se activează, încurajând dragostea și îngrijirea de sine mai presus de orice. Întoarce-te la conversațiile din trecut despre care încă ai nevoie, când Mercur retrograd se activează în această după-amiază.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna Leu și Uranus se confruntă în această dimineață, întărindu-ți dorința de granițe personale și independență. Din păcate, cei dragi ar putea refuza nevoia ta de spațiu, deși ar trebui să continui să faci ceea ce este mai bine pentru tine. Te vei simți inspirată de actul de planificare și organizare atunci când nodurile destinului se activează, scoțând latura ta eficientă la iveală.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Încearcă să nu te lași condusă de credința oarbă în această dimineață. Deși optimismul tău va crește în aceste condiții cosmice, vibrația va fi imprevizibilă atunci când logica este abandonată. Îndreptă-ți atenția către urmărirea plăcerii atunci când Nodurile Sortei se activează, cerându-ți să te răsfeți cu bucuriile vieții.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să simți că alții încearcă să te împingă în situații care nu îți plac. Nu pierde timpul cu mici certuri, deoarece energia imprevizibilă din joc ar putea duce lucrurile într-o direcție ciudată. Ai grijă cu emoțiile atunci când nodurile destinului se activează, recunoscând și eliberând ceea ce nu ai nevoie.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Simte-te liberă să schimbi perspectiva atunci când Luna se întâlnește cu Mercur retrograd, oferind șansa de a rupe tiparele și de a evolua. Jupiter ajunge direct în casa ta a creativității în această seară, aducând noroc proiectelor tale pasionale.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dezorganizarea ar putea strica chiar și cele mai bune planuri în această dimineață, în timp ce luna Leu și Uranus se ciocnesc. Natura haotică a acestui climat cosmic ar putea ridica nivelul de stres și poate împiedica concentrarea. Te vei simți mai bine odată ce nodurile destinului se vor activa, ajutându-te să evidențiezi unde ar trebui îndreptată atenția ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×