Reclamă

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2024. Taurii sunt sfătuiți să planifice o excursie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2024 spune că Taurii sunt sfătuiți să planifice o excursie și să se bucure de toate experiențele frumoase. Astrele îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să ia în considerare o excursie organizată de altcineva, astfel încât să se bucure de plin de tot ceea ce trăiesc.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 aprilie 2024, 1:00

Gemenii se vor bucura de o perioadă profitabilă pe plan financiar. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți de astre să își cumpere lucrurile care le bucură inima cu adevărat. În același timp, Gemenii trebuie să practice cumpătarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna te invită să iei decizii legate de carieră. Dacă există probleme urgente, cum ar fi completarea formularelor sau trimiterea unor state de plată, a unei facturi sau a unui alt tip de raport, acesta este un moment bun pentru a le face. Tot ce trebuie să faci este să iei lucrurile ușor și să le rezolvi pe rând, arată YourTango.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este un moment minunat pentru a planifica o excursie în afara orașului, poate una care să te facă să te bucuri de gastronomia internațională. Pentru o evadare unică, ia în considerare o croazieră sau o excursie turistică.

Reclamă

Acesta este un pachet care include tot ce ai nevoie pentru a explora fără griji.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Banii ar putea veni sub forma unei declarații fiscale sau poate o rambursare pentru articolele pe care le-ai cumpărat. Nu te uita la bani dacă e ceva ce îți bucură inima, dar tot ce faci trebuie să fie cu mare cumpătare.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este timpul să iei relația de cuplu puțin mai în serios și să investești mai mult timp în ea. În timp ce Luna este în Capricorn, este o zi bună pentru a rezolva orice probleme pe care le poți avea cu partenerul tău. Acestea sunt cele care vă împiedică să petreceți timp de calitate împreună.

Leu: 23 iulie – 22 august

E frumos când poți să faci multe și să fii super productivă. În acest moment a venit însă timpul pentru a te ocupa de detalii. Dacă ai sarcini mici pe care trebuie să le îndeplinești, acordă-le prioritate și concentrează mai întâi asupra lor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este timpul să iei distracția puțin mai în serios. Dacă ai lucrat mult în ultimul timp, acum a venit momentul să te și răsfeți. Cu toate acestea, Sfertul de Lună din Capricorn te invită să te relaxezi cu niște prieteni. De asemenea, este un moment grozav să te întorci la proiectele de neterminate și să duci la bun sfârșit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Aceasta e cea mai bună perioadă să te concentrezi pe chestiunile de familie și să te bucuri de lucrurile minunate pe care le ai în confortul propriei case. Acest Sfert de Lună în Capricorn este un moment minunat pentru a finaliza orice proiecte de casă și pentru a începe să te gândești la unele articole pe care ți le dorești cu adevărat în casa ta. Dacă ai vreun plan de renovare, acesta este un moment bun.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Notează-ți intențiile pe hârtie, astfel încât să fie clare. A venit timpul să te concentrezi asupra lor. Sfertul de lună este un moment minunat pentru a clarifica scopurile și obiectivele pentru întreaga lună. Poți alege un citat motivațional pe care să-l repeți ori de câte ori îți este greu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sfertul de lună în Capricorn este o oportunitate minunată pentru tine de a te gândi la noi modalități de a câștiga bani. Poate te-ai săturat să faci același lucru vechi și acum vrei să încerci ceva nou. Acesta este un moment bun pentru a te extinde de la hobby-uri la profit.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este o zi grozavă pentru a stabili noi obiective personale care te entuziasmează. Acest Sfert de Lună are loc în zodia ta, oferindu-ți ocazia să faci ceva bun. Fă ceva care să-ți îmbunătățească viața la nivelul la care ai visat mereu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nu este niciodată ușor să lași oamenii să plece, dar sunt momente când este absolut necesar. A sosit momentul să tai legăturile cu cei care nu te mai ajută. Luna în Capricorn îți oferă tenacitatea de care ai nevoie pentru a-ți lua rămas bun de la tiparele nesănătoase din viața ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Este întotdeauna frumos când îți poți face prieteni noi, iar acest Sfert de Luna în Capricorn îți luminează sectorul de prietenie, care îți deschide ușa către viața socială. Mai exact, ia în considerare crearea de noi prietenii și de experiențe plăcute. Nu te sfii să accepți invitații, chiar dacă ajung la tine în ultimul moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×