Reclamă

Horoscopul săptămânii 1 aprilie – 7 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 1 aprilie – 7 aprilie 2024 le aduce nativilor gânduri din trecut. Două dintre zodii se vor întoarce la vechile iubiri și vor încerca să-și salveze relațiile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 aprilie 2024, 9:24

Fecioarele investesc în viitor și nu lasă nimic la voia întâmplării. Află în articolul de mai jos ce se va întâmpla în toate aspectele vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 1 aprilie – 7 aprilie 2024

Nativii Berbec și Balanță realizează că ceea ce au trăit în relațiile amoroase îi poate face să revină la sentimente mai bune. Astfel, pun în aplicare diverse planuri pentru a-și impresiona foștii parteneri. Diferite mișcări astrale vor aduce nervozitate în viața zodiilor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec regăsesc în această perioadă tot ceea ce au pierdut în trecut. Relațiile pe care le credeau destrămate se vor întoarce acum sub o altă formă. De asemenea, pentru nativii singuri, iubirea va fi la cote maxime. O conversație interioară îi va ajuta să realizeze lucruri interesante. Echilibrul la locul de muncă îi ajută să finalizeze proiecte importante.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt interesați mai mult ca niciodată de mesajele pe care le primesc de la cei dragi. Își consumă tot mai multă energie pentru a descifra înțelesul acestora. În următoarea perioadă vor lega relații de prietenie pe care nu le credeau posibile.

Pentru nativii singuri urmează o perioadă de introspecție. Pentru cei care se află deja într-o relație sunt așteptate mici certuri.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni acordă timp lucrurilor care contează cu adevărat. Sunt pasionați de amintiri și trecut. Astfel, caută să întâlnească acea relație pe care au pus cel mai mare preț și care i-a făcut fericiți, arată Yourtango.com. Munca pe care o depun acum s-ar putea să îi epuizeze. Este posibil ca orele suplimentare să nu îi ducă în direcția corectă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac apreciează tot ceea ce dețin și se bucură de lucrurile mărunte. La locul de muncă vor să revizuiască un contract pe care l-au așteptat o perioadă de timp. Nu este simplu ceea ce încearcă să facă în prezent, însă sunt presați de timp pentru a-și demonstra calitățile. Amână luarea unor decizii importante.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se întorc pe băncile școlii și își doresc să aprofundeze anumite informații. Este posibil ca o diplomă să îi ajute pe viitor. Realizează o tranzacție bancară importantă, însă această procedură vine la pachet cu multe obstacole. Întârzie în cadrul mai multor întâlniri și sunt atenționați.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară contează foarte mult banii în această perioadă. Își doresc să facă investiții și să se bucure de un echilibru pe care nu l-au mai avut până acum, spune Astrology.com. Pentru cei care se află într-o relație, astrele susțin că s-ar putea să întâmpine dificultăți în ceea ce privește comunicarea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt răsfățații astrelor în această perioadă. Orice visează sau își doresc pe plan personal sau profesional vor primi într-o secundă. Pentru cei singuri, este posibil ca aceștia să intre într-o relație de iubire ca în filme. Rutina cu care s-au obișnuit devine plictisitoare și vor să schimbe ceva în viața lor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se bucură la orice pas de lucrurile pe care în trecut le credeau imposibil de realizat. Un contact sau o colaborare cu un prieten vechi le poate garanta o afacere profitabilă. Răbdarea le lisește, însă cei din jur vor fi întotdeauna lângă ei pentru a le reaminti ceea ce și-au promis.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt interesați să readucă în trecut sentimente mai vechi. Astfel, comunică cu oameni pe care nu i-au mai văzut de multă vreme și stabilesc întâlniri. Este posibil ca acest lucru să îi frustreze sau să îi agite. Astrele spun că temperamentul lor va face imposibil de rezolvat această problemă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se gândesc să se mute. Atât cu casa, dar și cu locul de muncă, aceștia au nevoie de o relocare în spațiu. Ideea nu îi părăsește, asta pentru că Mercur retrograd le dă mari bătăi de cap. Frustrarea pe care o întâlnesc în acest proces nu va fi ușor de gestionat.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător își descoperă noi talente. Este posibil ca în perioada următoare să le testeze și să caute validare din partea celor din jur. Mai multe inconveniente îi poate costa sume importante de bani. Frustrarea îi cuprinde în tot acest proces și este posibil să amâne în continuarea realizarea sarcinilor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt atrași de cei din jur. Vor să construiască noi relații de prietenie, ba chiar amoroase. Este posibil să continuie în acest fel multă vreme de acum înainte. Pentru cei care sunt într-o relație intervine frustrarea și faptul că persoana de lângă ei nu le împărtășește gândurile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×