Reclamă

Zodii care sunt afectate de sezonul eclipselor. Nativii care se confruntă cu probleme

Astrologii au dezvăluit care sunt principalele zodii care sunt afectate de sezonul eclipselor. Acești nativi se vor confrunta cu mai multe probleme în perioada ce urmează. Nativii din zodiac sunt sfătuiți să evite situațiile tensionate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 martie 2024, 6:41
O femeie frumoasă care privește eclipsele solare cu ajutorul unui telescop
Astrologii au dezvăluit care sunt principalele zodii care sunt afectate de sezonul eclipselor. Acești nativi se vor confrunta cu mai multe probleme / Shutterstock

Sezonul eclipselor durează de pe 25 martie până pe 8 aprilie 2024, scrie publicația Parade.com. Sezonul eclipselor creează haos în lumea nativilor din zodiac. De multe ori au loc evenimente karmice care sunt sortite să se împlinească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care sunt afectate de sezonul eclipselor

Eclipsee tind să se concentreze asupra unor semne zodiacale specifice în timpul călătoriei lor cosmice pe cer, dezvăluind încet temele și lecțiile mari care vor marca evoluția nativilor din zodiac.

Eclipsele sunt momente de cotitură în povestea vieții, iar acest sezon de eclipsă va prezenta două eclipse ce se concentrează asupra relațiilor de dragoste, codependență, dar și libertatea în dragoste.

Eclipsele apar în perechi, iar perioada dintre prima și a doua eclipsă dintr-o serie se numește sezon de eclipsă.

În acest timp, energia lunii este copleșită de evenimentele haotice pe care sezonul eclipselor ne încurajează mereu să le explorăm, spun cei de la Astrology.com.

Reclamă

Primul sezon de eclipsă al anului are loc în perioada 25 martie – 8 aprilie 2024, începând cu eclipsa de Lună din Balanță și temrinând cu eclipsa tatală de Soare din Berbec.

Berbec

Sezonul eclipselor va fi un test descurajant al încrederii pentru Berbeci. Aceștia trebuie să se conecteze asupra modului în care se implică în relațiile cu ceilalți.

Reclamă

Berbecii sunt predispuși să aibă parte de probleme în această perioadă. Relațiile lor se vor dizolva și vor apărea legături noi.

Este important ca acești nativi să-și cunoască pe deplin nevoile înainte de a se implica într-o nouă relație. S-ar putea să întâmpine și probleme la locul de muncă. Totuși, eclipsa de Saore din Berbec din 8 aprilie le va oferi acestor nativi șansa de a se ridica din cenușă ca o pasăre phoenix.

Rac

Eclipsele vor aduce revelații care vor schimba viața nativilor din zodia Racului. Aceștia s-ar putea să fie puși în situații dificile. Racii își reconsideră conexiunea cu casa lor actuală, eventual se mută sau se eliberează de atașamente.

Dinamica familiei este afectată în acest sezon, spun astrologii de la YourTango.com. Eclipsa de Lună din Balanță ar pueta face ca emoțiile să clocotească sau să ducă la o discuție tensionată.

Balanță

S-ar putea ca în această perioadă să le spui oamenilor ceea ce vor să audă, nu ceea ce simți cu adevărat. A trecut destul de mult timp de când ai fost sinceră cu ceilalți, iar sentimentele tale par să nască un conflict interior. În următoarele săptămâni ale sezonului eclipselor poți pierde mai multe relații vechi.

Vei renunța la obiceiurile vechi și vei integra o rutină nouă în viața ta. Fii pregătită să te confrunți cu unele adevăruri dure despre modelele tale raționale în timpul eclipsei de Soare.

Capricorn

Cariera și imaginea ta publică sunt pe cale să se schimbe în moduri nebănuite. Sezonul eclipselor marchează un punct de cotitură în care eforturile și dăruirea ta iau locul eșecurilor din ultima perioadă. Cauți o persoană alături de care să te simți aliniată spiritual.

Vei vedea că ți se deschid oportunități noi de dezvoltare. În timp ce unii nativi se confruntă cu probleme în perioada eclipselor, tu te numeri printre zodiile norocoase.

Elipsa de Soare marchează un moment puternic pentru a crea noi termeni în materie de succes. Schimbările sunt de bun augur pentru tine, iar luna aceasta vine cu și mai multe surprize plăcute. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×