Reclamă

Echinocțiul de primăvară în astrologie. 3 zodii sunt puternic afectate

Chiar dacă din punct de vedere calendaristic primăvara a început de la 1 martie, iată că în astrologie lucrurile stau puțin diferit. Echinocțiul de primăvară în astrologie are loc pe 20 martie și acest lucru semnifică un nou început. Fenomenul este perceput din a doua jumătate a lunii, atunci când longitudinea astronomică este zero.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 20 martie 2024, 9:14
peisaj echinocțiu, soarele aproape de lună
Echinocțiul de primăvară în astrologie are loc pe 20 martie și acest lucru semnifică un nou început. Fenomenul este perceput din a doua jumătate a lunii, atunci când longitudinea astronomică este zero / Shutterstock

Echinocțiul are loc de două ori într-un an, mai precis primăvara și toamna. Sunt momenele în ziua și noaptea devin egale. Cuvântul provine din termenii latini “aequus” – egal și “nox” – noapte. De obicei apare pe 19, 20 sau 21 martie. În vremurile străvechi, oameni priveau Soarele ca pe o zeitate. Oamenii sărbătoreau această perioadă într-un mod cu totul purificator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echinocțiul de primăvară în astrologie

La scurt timp după ce va trece echinocțiul de primăvară, se va trece și la ora de vară. Această modificare va avea loc pe 31 martie, fiind chiar ultima duminică din lună. 31 martie va avea 23 de ore, astfel că perioada de odihnă va fi mai scurtă. Echinocțiul de primăvară este momentul în care se admiră frumusețea naturii care se trezește la viață.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii berbec se lasă ghidați de instincte și cunosc drumul către noi orizonturi. Încep să apar noi cunoștințe în grupul de prieteni pe care nu le vor agrea foarte ușor. Nu vor să continuie în ritmul impus de societate, așa că uneori se simt constrânși. Astrele îi atenționează că nu trebuie să cheltuie mai mult decât pot duce.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt sfătuiți să aibă întâlniri cu cele mai dragi persoane pentru a-și încărca bateriile. Dacă își doresc o siluetă perfectă, trebuie să renunțe la alimente care le fac rău.

Nu este cazul să se recompenseze cu dulciuri. În plan profesional apar oportunități și situații nesperate din trecut.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor trasa limite atunci când simt că s-a întrecut măsura. Încearcă să realizeze compromisuri pe care le-au evitat o perioadă lungă de timp, arată Astrology.com. Au energie și putere pentru a se descurca în orice situație. Sunt sensibili la toate informațiile pe care le primesc de la cei din jur și vor să-și găsească puterea interioară pentru a le procesa.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac nu mai caută relații superficiale. Își doresc ca totul să aibă o însemnătate și se luptă pentru credințele lor. Atunci când se simt copleșiți caută remedii alternative în detrimentul tratamentelor farmaceutice. La locul de muncă oamenii se bazează pe ajutorul lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu reușesc să-și creeze noi legături de prietenie. Cei singuri își doresc relații de lungă durată, iar pentru început conversațiile în mediul online par cea mai sigură metodă. Vor să înceapă o cură de slăbire și să-și modifice complet stilul de viață.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară cunosc modalitatea perfectă pentru a-și exprima sentimentele indiferent de situație. Astfel, economisesc timp și energie, spune Yourtango.com. La locul de muncă vor să realizeze sarcini dificile și să pară că nu s-au chinuit deloc. Astrele le vor fi alături în orice situație.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt sfătuiți să fie mai detașați în viața personală, asta pentru că le sunt analizate mișcările și gesturile. Se entuziasmează în fața noilor provocări, însă este posibil să aibă parte și de dulci amăgiri. În ceea ce privește sfera financiară, ar trebui să ia în considerare anumite discuții cu angajatorii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt pregătiți să scape de anumite momente sensibile din viața lor și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat. Atunci când vor să rămână în zona de confort, îi anunță pe cei din jur că trebuie să se odihnească. În plan profesional sunt pregătiți pentru compromisuri.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își exercită spiritul de aventură și vor să testeze noi orizonturi. Organizează întâlniri alături de prieteni și se bucură de fiecare moment. Se plâng de dureri în zona abdominală, însă sunt sfătuiți să meargă la control. În plan financiar, cheltuie în plus pentru micile plăceri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt recunoscători în fața a tot ceea ce primesc din partea astrelor. Siguranța este pe primul loc, așa că atunci când se gândesc să încerce noi trucuri grăbesc întotdeauna procesul. Sunt sfătuiți să lase lucrurile să meargă de la sine.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător își vor schimba atitudinea față de cei dragi. Reconfigurează traseul și realizează că toată lumea are nevoie de independență. Sfaturile pe care le-au primit în trecut acum nu le mai sunt de valoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești nu simt nevoie să pună presiune pe cei din jur pentru a primi tot ceea ce își doresc. Își dozează energia în așa fel încât să știe cum să o folosească în viitor. Pe plan financiar simt nevoia de mici ajustări.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×