Reclamă

Planeta guvernatoare pentru fiecare zodie. Ce înseamnă și cum sunt afectați nativii

Dacă abia ai început să dezlegi tainele astrologiei sau pur și simplu nu știai despre această idee află că fiecare nativ are o legătură specială cu universul. Citește despre planeta guvernatoare pentru fiecare zodie și vezi cum te poți descoperi cu adevărat.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 martie 2024, 9:41

Personalitatea fiecăruia are în compoziție mai mulți factori. Astfel, cu ajutorul astrologiei ne putem ghida într-un alt fel către sine. Fiecare zodie are o planetă guvernatoare ce îi influențează felul de a se comporta în viață. Planetele oferă indicii importante despre fiecare trăsătură în parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planeta guvernatoare pentru fiecare zodie

Dacă una dintre planete poate împinge către o călătorie fascinantă prin viață, de cele mai multe ori se va simți în fiecare trăire a zodiei respective. Astfel, se poate privi ca pe un ajutor către descoperirea de sine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, planeta guvernatoare sau conducătoare este Marte. Această le oferă pasiune și intensitate. Este ceea ce îi împinge să devină lideri. Planeta sexului, a dorințelor, determinării și energiei, oferă Berbecilor curajul de a fi războinici în viață. Marte are o energie activă și impulsivă. Acest lucru îi face pe Berbeci să fie de neoprit și să creeze cu ajutorul viziunilor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur, planeta guvernatoare este Venus. Le oferă senzualitate, romantism și energie. Planeta iubirii, a frumuseții și a profitului îi ajută pe Tauri să rămână cu picioarele pe pământ, dar norocoși în iubire și finanțe, arată Astrology.com. Aura minunată îi ajută pe cei născuți sub acest semn zodiacal să se afunde în decadență și explorarea simțurilor. Le oferă Taurilor puterea de a urmări abundența peste tot.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Pentru nativii Gemeni, planeta conducătoare este Mercur. Versatilă, planeta comunicării aduce tuturor celor născuți în acest semn zodiacal oportunitatea de a avea mintea deschisă. Curioși din fire, dar și intelectuali sunt întotdeauna activi și conectați cu cei din jur, dar și cu experiențele trăite.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac, planeta guvernatoare este Luna. Le oferă acestora un ghidaj plin de emoții, dar în același timp foarte domesticit. Pe măsură ce fazele se derulează, Racii devin tot mai intuitivi și pot experimenta emoții intense. Sunt foarte protectori, dar și sensibili.

Leu: 23 iulie – 22 august

Puternicul Soare reprezintă forța creativități, a vitalității și a puterii întregului Sistem Solar. De asemenea, îi guvernează pe nativii Leu, ceea ce le oferă o regalitate naturală și un sens al autorității. Leii preferă să fie în centrul atenției și acest lucru se datorează faptului că Soarele este cea mai radiantă forță pe care o putem vedea. Acest sens al mândriei împinge înainte sufletele Leilor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară, Mercur este o planetă a logicii. Nu este de mirare că tocmai ea guvernează această zodie analitică. Atunci când vine vorba despre înțelegerea planurilor și ideilor, Fecioarele se pot mândri cu eficiență. De asemenea, pot opta pentru rezolvări ale situațiilor atât la nivel micro cât și general. Comunicarea este cheia iar Mercur este pregătită să ofere putere acestei aptitudini.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt guvernați de planeta Venus. Este planeta iubirii, a relațiilor și armoniei. Oferă celor născuți în acest semn zodaical o frumusețe naturală, o pace interioară. Aceștia se concentrează pe conectare și parteneriat. Nu sunt afectați doar la nivel romantic, ci și social. Își pot crea multe relații de prietenie.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt guvernați de două planete. Este vorba despre Marte, planeta pasiunii și a războiului, dar și Pluto. Aceasta din urmă este planeta puterii și a renașterii. Energiile pe care acestea le oferă, dau Scorpionilor intensitate trăirilor și însetare de experiență. Ambele planete sunt extrem de fierbinți, dar păstrează totuși un mister. Astfel, Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind hipnotici și irezistibili. Datorită lui Pluto, acești nativi vor să-și exploreze sinele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt conduși de planeta Jupiter. Astfel, vor să se extindă în viitor, să crească și să fie înconjurați de noroc. Planeta înțelepciunii, îi ajută pe cei născuți în acest semn zodiacal să fie curioși și să exploreze tot ceea ce doresc.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt ghidați de planeta Saturn. Acest lucru înseamnă că sunt cei mai ambițioși și perseverenți nativi ai zodiacului, spun cei de la Yourtango.com. Înțeleg foarte bine restricțiile și limitele vieții și sunt practici. Realiști, adoptă mereu o atitudine mai rece față de cei din jur.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt conduși de două dintre planete. Este vorba despre Uranus și Saturn. Prima este cunoscută pentru libertate, iar cea de-a două pentru putere. Acest mix oferă Vărsătorilor personalitatea excentrică și individualistă. Ambele planete sunt intelectuale, ceea ce le oferă putere celor născuți sub acest semn.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Misticul Neptun și norocosul Jupiter sunt conducătorii nativilor Pești. Oferă acestei zodii o imaginație romantică. Neptun și Jupiter sunt clasificate ca planete spirituale ceea ce duce Peștii către vise mărețe, empatie și abilități creative. Ambele planete lucrează în tandem pentru a oferi Peștilor optimism și speranță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×