Reclamă

Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului

Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei descoperi răspunsul, care te va surprinde negreșit. Află care sunt cele mai norocoase zodii în functie de luna în care s-au născut.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 22 martie 2024, 7:23

Rezultatele anunțate de specialiștii astrologi și numerologi sunt negreșit intrigante, explicând predispozițiile fiecărei luni față de factorii de noroc cu care ne-au înzestra astrele la naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut

Răspunsul la această întrebare nu este atât de simplu pe cât pare. Există mai mulți factori, perspective și metode care influențează acest răspuns. Totuși, luna mai întrunește opiniile mai multor specialiști, reunite în diverse studii. Luna mai vine cu mai multe șanse de succes general și reușită în viață, relatează Yourzodiac.

Așadar, din punct de vedere astrologic, persoanele născute în luna mai, zodia Taur și zodia Gemeni, sunt născute sub semnul prosperității și norocului. La rândul lor, numerologii asociază numărul 5 – corespunzând celei de-a cincea luni a anului – cu schimbările pozitive și cu versatilitatea.

Potrivit unui studiu recent, cei născuți în luna mai au cel mai mic risc de îmbolnăvire. Mai mult, persoanele născute în mai sunt cel mai puțin predispuse la confruntarea cu dificultăți financiare.

Taurii și Gemenii atrag norocul ca un magnet

Reclamă

Așadar, Taurii și Gemenii sunt de departe norocoșii zodiacului. Taurul, deja cunoscut pentru rezistența sa, atrage norocul ca un magnet prin tenacitatea și efortul său. De altfel, 2024 este anul care le oferă Taurilor o șansă în plus, căci îi predispune la succes.

La rândul lor Gemenii, admirați pentru puterea lor de adaptare, pot întoarce în favoarea lor orice situație. O pot transforma în oportunitate, creându-și singuri norocul.

Alte luni aflate sub semnul norocului

Reclamă

Nu te lăsa descurajată dacă nu te-ai născut în luna mai, căci fiecare zodie are potențialul ei de a profita de șansa oferită de divinitate.

Ianuarie

Persoanele născute în luna ianuarie au la rândul lor o doză însemnată de șansă. Tind să fie mai ambițioase și mai dornice de succes. Secretul vine din ambiția și determinarea lor. Zodiile Capricorn și Vărsător își creează singure norocul grație muncii lor, precum și perseverenței.

Iunie

Cei născuți în luna iunie corespund zodiilor Gemeni sau Rac în zodiac. Cum s-a menționat anterior, Gemenii surprind prin capacitatea lor de adaptare, ceea ce poate fi echivalent cu norocul când vine vorba de valorificarea șanselor. Pe de altă parte, se spune că Racii pot atrage norocul de partea lor grație naturii lor intuitive.

Octombrie

Cei născuți în luna octombrie, fie că sunt Balanță sau Scorpion, se pot considera la rândul lor norocoși. Balanțele se asociază de regulă cu echilibrul și armonia, ceea ce poate avea rezultate pozitive. Scorpionii sunt cunoscuți pentru farmecul lor magnetic, un atu major, care poate atrage norocul de partea lor.

Norocul e o predispoziție astrală care trebuie cultivată

Ca regulă generală, chiar dacă unele luni de naștere predispun la reușite și susținere cosmică mai mult decât altele, specialiștii nuanțează contextul. Așadar, norocul este o noțiune subiectivă caracterizată de multiple influențe, culturale și personale.

Astrologii subliniază că deși luna nașterii are o anumită pondere când vine vorba de norocul din viața fiecăruia, aceasta este doar o piesă dintr-un puzzle. Șansa trebuie cultivată cu ajutorul direct al calităților specifice fiecărei zodii în parte, dar și al valorificării ocaziilor din viața fiecăruia.

De exemplu, dacă te-ai născut în ianuarie, dai dovadă de o ambiție și determinare remarcabile, care ajută destul de mult norocul. Cei născuți în octombrie pot înclina balanța în favoarea lor grație farmecului personal, atrăgând astfel rezultate pozitive. În final mai trebuie spus că în anul 2024, există câteva zodii pe care astrele le predispun la noroc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×