Reclamă

Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 7 mai 2024 spune că Berbecii au nevoie de o schimbare, iar tranzitele cosmice le deschid multe uși. Nativii acestei zodii trebuie însă să fie atenți la deciziile pe care le iau. Unele dintre ele sunt potrivite pentru evoluție, în timp ce altele nu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 mai 2024, 1:00

Taurii trebuie să aibă grijă pe data de 7 mai 2024. Luna intră în Berbec, casa ta solară a dușmanilor ascunși, așa că ai grijă de oamenii care stau prin preajma ta. Fă o triere și înconjoară-te doar de cei care te iubesc cu adevărat și îți vor binele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscopul zilei de 7 mai 2024 spune că nativii zodiacului vor avea parte de o mulțime de schimbări în perioada care urmează. Astrele îi sfătuiesc în schimb să fie atenți la deciziile pe care le iau și să nu reacționeze impulsiv.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este întotdeauna bine să ai o listă cu lucrurile pe care vrei să le îmbunătățești. Luna intră în Berbec, casa ta solară a identității personale, deschizând ușa schimbării. Acesta poate fi un moment minunat pentru a crește.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai grijă! Luna intră în Berbec, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Acesta ar putea fi orice, de la o persoană la lucrurile care îți fură timpul.

Oprește multe dintre aceste lucruri pentru a evita capcanele, problemele și alte lucruri care îți împiedică productivitatea.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna intră în Berbec, casa ta solară a rețelei de afaceri. Ieși și bucură-te de întâlnirile cu oamenii care pot aduce beneficii în viața ta. Întâlnește oameni în viața reală, s-ar putea să descoperi că preferi să fii în preajma unor persoane cu care poți vorbi față în față.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Suflecă-ți mânecile. Luna intră în Berbec, casa ta solară a carierei. Acesta este momentul să trimiți CV-uri și scrisori de intenție și să informezi liderii din industrie că ești gata de angajare. Schimbarea poate fi bună pentru tine în această perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Niciodată nu este prea târziu să înveți ceva ce vrei să știi foarte bine. Luna intră în Berbec, casa ta solară a educației. Urmează un curs online. Discută cu liderii din industrie și nu fii timidă atunci când îți expui calitățile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Îndepărtează-te ușor, ușor. Luna intră în Berbec, casa ta solară a resurselor comune. Acest lucru poate însemna că ai un cadou în fața ta, dar de îndată ce îl primești, realizezi că o altă persoană are nevoie de el. Dăruirea îți aduce energie pozitivă, așa că fii sigură că generozitatea ta nu va trece neobservată.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna intră în Berbec, casa ta solară a angajamentelor. Este acum sau niciodată pentru tine. S-ar putea să nu vrei să mai aștepți pentru a-ți începe proiectele în care crezi atât de mult. Vrei să fii cu această persoană acum și vrei ca ea să știe că asta simți, te sfătuiește YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este timpul pentru o schimbare și este posibil să fii nerăbdătoare să o implementezi. Luna intră în Berbec, casa ta solară a rutinelor, care deschide calea pentru remedieri rapide și rezultate instantanee. Testează lucrurile pentru a vedea unde poți ajunge cel mai departe.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Imaginația curge. Luna intră în Berbec, casa ta solară a creativității. Aceasta este o zi pentru a încerca lucruri noi. Este bine să-ți lași copilul interior să se joace și să-ți lași latura artistică să se exprime. Scrie-ți ideile și lasă-te purtată de val.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna intră în Berbec, casa ta solară a căminului și familiei. Acesta ar putea fi un moment minunat pentru o vizită rapidă la un prieten de familie sau pentru a le face o vizită părinților. Stai cu oamenii care aduc bucurie în viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vorbește încet, dar spune ceea ce gândești. Luna intră în Berbec, casa ta solară a comunicării. Încearcă să nu tragi concluzii, să nu acționezi irațional sau să faci ceva ce vei regreta. Gândirea înainte de a reacționa este o regulă bună de urmat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu cheltui în exces sau impulsiv. Luna intră în Berbec, casa ta solară a banilor. Aceasta este o zi în care buzunarul tău este vulnerabil la o achiziție de moment. S-ar putea să fie greu să reziști tentației. Dar, dacă nu se potrivește cu obiectivele tale, reconsideră opțiunile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×