Reclamă

Horoscopul zilei de 7 octombrie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să stea cu cei dragi. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 7 octombrie 2023 spune că Berbecii au nevoie să stea cu cei dragi. Energia lor emoțională trebuie să fie restabilită. Presiunea cade însă tot pe umerii acestor nativii. Ei sunt cei care ar trebui să-i adune laolaltă pe oamenii care chiar contează pentru ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 octombrie 2023, 1:00

Gemenii au parte de o situație pe care nu au prevăzut-o, dar care îi poate ajuta să-și dea seama de personalitatea bună pe care o au. Nativii acestei zodii sunt nevoiți să ajute un om care se află în imposibiltate financiară. Cu toate acestea, sunt împăcați cu ideea că vor primi nimic înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 7 octombrie 2023

Horoscopul zilei de 7 octombrie 2023 e un semn că lucrurile se vor restabili cu răbdare pentru fiecare zodie în parte. Nativii sunt sfătuiți să stea mai mult alături de oamenii dragi lor și să se încarce cu energia bună de la aceștia. Pe de altă parte, când nu sunt confortabili într-o situație, e indicat să se retragă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul să te concentrezi asupra căminului și familiei. Luna în Rac te sfătuiește să stai mai mult în preajma oamenilor dragi. Ești gata să te conectezi cu partea ta care te leagă de casă. Planifică să gătești o masă și să vă adunați cu toții în jurul ei. Poartă cele mai confortabile haine și fii fericită în preajma lor. Rămâi concentrată pe lucrurile simple din viață.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești activistă și când simți că ceva nu este în regulă, te duci să-i ajuți cei defavorizați. Ești gata să te deschizi și să arăți latura ta mai blândă. Cu Luna care intră în sectorul tău de comunicare, fii transparentă.

Cuvintele vindecă. Lasă-ți vocea și lucrurile pe care le spui să aducă dispoziția bună în viața oamenilor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu întotdeauna e vorba de bani, dar uneori trebuie să fii generoasă și să nu-ți faci griji dacă vei primi înapoi ceea ce ai dat. Astăzi, vezi un prieten cu o situație financiară neașteptată. Știi că rugăciunea nu este suficientă pentru a rezolva problema. Deci, ai putea fi dornică să dai din ceee ce ai și să nu-ți faci griji dacă vei fi plăti vreodată înapoi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astăzi gândește-te la iertare începând cu tine însuți. Te ține pe loc durerea din trecut? Încă te gândești la o problemă pe care nu mai trebuie să o ții în inima ta. Acest lucru ar putea însemna că nu ești încă pregătit să treci la o nouă relație. Ai grijă de tine și de sentimentele tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

E timpul pentru odihnă. Ai fost pusă în fața unor situații perfide, iar aceasta au luat foarte mult din energia pe care o ai. Ai reușit, dar acum este timpul să-ți alimentezi spiritul cu o distracție departe de casă. Planifică o călătorie cât mai curând posibil, scrie YourTango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Care este viziunea ta pentru viitor? Ești gata să îți împărtășești ideile lumii? Poate a venit momentul să îți împărtășești planul unui prieten bun în care ai încredere. Ai grijă însă să fie un partener cu responsabilitate, astfel încât să rămână fidel promisiunii pe care ți-o faci cu tine însuți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Muzica liniștește sufletul și tu știi acest lucru cel mai bine. Fă un playlist pentru antrenament, dar și pentru momentele când simți că energia ta are un nivel scăzut. Folosește-te de ziua de azi pentru a organiza preferințele. Alege cele mai bune melodii în timp ce conduci spre serviciu sau pentru momentele în care vrei să te detașezi de ceea ce se întâmplă în jur.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Savurează dulceața vieții. Petrece timp în natură și ieși puțin mai mult în aer liber decât o faci de obicei. Planificarea a ceea ce ai nevoie îți va vindeca inima și îți va permite să vezi care sunt lucrurile care contează cu adevărat. Poți avea succes în circumstanțele potrivite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astăzi, găsești ceea ce ai căutat. Ți-ai manifestat visele și dorințele în univers, iar acum ele sunt aici pentru tine. Știai în inima ta că vei fi în curând împăcată cu lucrurile materiale care contează cel mai mult pentru tine. Munca grea și perseverența au dat în sfârșit roade pentru tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Miracolele se întâmplă în fiecare zi. Tu ții pasul cu îngrijirea de sine și este atât de bine pentru sufletul tău. Astăzi, ai o nevoie care este împlinită în mod miraculos, iar acest lucru îți restabilește credința în viață. Această nouă stare te va ajuta să ai mai mult succes în zilele și săptămânile următoare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Folosește-ți emoțiile pentru a obține claritate. Când cineva se comportă de parcă nu i-ar păsa, vezi ce se întâmplă în adâncul interiorului. Poate e indicat să te dai deoparte și să-i lași să simtă greutatea consecințelor lor Doar așa poți vedea cum reacționează această persoană. Amintește-ți, poți ajuta o persoană doar dacă aceasta vrea să fie ajutată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai câștigat. Câștigi putere asupra unei probleme care se simțea ca o amenințare și este timpul să fii fericită. Vezi lumina la capătul unui tunel lung și întunecat. S-ar putea să nu știi niciodată de ce lucrurile au trebuit să fie așa cum s-au întâmplat. Dar vei vedea victoria și nu a arătat niciodată mai dulce.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×