Reclamă

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2023. Taurii trebuie să învețe că banii și prietenia nu se amestecă. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2023 spune că Taurii trebuie să învețe că banii și prietenia nu se amestecă niciodată. Nativii acestei zodii e numără printre cele mai generoase persoane, dar trebuie să aibă grijă unde este limita și care este motivul din spatele alegerilor pe care le fac.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 septembrie 2023, 1:10

Racii sunt sfătuiți să privească cu încredere spre trecut pentru că acesta este cel mai bun profesor pentru ei. Se hrănesc din amintirile frumoase și din pofta de viață a celor din jur, dar e important ca acest lucru să nu-i țină pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2023

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să fie foarte bine ancorați în realitate și să nu dea cu piciorul oportunităților care le ies în cale. Zodiile trebuie să fie încrezătoare în forțele proprii și să știe foarte bine care le sunt obiectivele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

E bine să vorbești despre visele tale. Poți fi idealistă și, uneori, dorințele tale iau tot ce este mai bun din tine. Din păcate, te poți pierde într-un obiectiv mare și acesta te poate consuma pentru fiecare moment. Astăzi, în timpul Moon Square Neptun, va trebui să muncești puțin mai mult pentru a rămâne concentrată. Este minunat să crezi în tine, dar să faci o schimbare uriașă pe care nu o poți inversa, cum ar fi să renunți la un loc de muncă sau să închei o prietenie, nu este o decizie înțeleaptă până nu trece acest tranzit.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Banii și prietenii nu se amestecă niciodată. Îți place să-i ajuți pe ceilalți și, atunci când simți că cineva are nevoie, ești unul dintre primii care bagă mâna în buzunare pentru a da o mână de ajutor.

Cu toate acestea, astăzi s-ar putea să te lupți cu reversul generozității: materialismul. Poate vrei mai mult doar pentru că îl poți avea. Întreabă-te care este motivul din spatele acestui sentiment? De ce ai atâta poftă? Asigură-te că motivele tale sunt cele corecte.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Alege-ți pasiunile. O pasiune poate fi o evadare minunată din zi, iar astăzi hobby-ul tău îți poate oferi un răgaz plăcut de la stres, presiunile muncii și al vieții de zi cu zi. Astăzi, totuși, e important să fii atentă să nu devii atât de concentrată asupra realităților alternative găsite în jocurile video. Acesta este ceea ce se poate întâmpla în timpul Lunii pătrat Neptun. Asigură-te că ții ambele picioare pe pământ chiar și atunci când ai capul pierdut în nori.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Trecutul poate fi un profesor grozav. Ești un suflet atât de dulce și porți în inima ta toate momentele bune pe care le-ai împărtășit cu prietenii și familia. Singurul lucru pe care ți l-a oferit asta este fericirea. Învățarea de la alții ți-a oferit inteligență emoțională, dar tu și vulnerabilitatea ta sunteți în joc astăzi. Poți fi excesiv de sentimentală, ceea ce te poate face să plângi. Astăzi, în timpul Moon Square Neptun îți vei purta inima pe mânecă, dar încearcă să nu te blochezi privind în oglinda retrovizoare a vieții în detrimentul de a fi în momentul prezent.

Leu: 23 iulie – 22 august

Împărtășește-ți pasiunea altora. Nu știi niciodată unde poate duce călătoria. Astăzi, dintre toate zodiile care beneficiază cel mai mult de Moon square Neptun, acesta ai fi tu. Astăzi, primești emoțiile pe care le dorești, auzi complimentele de care ai nevoie și este un stimulent minunat pentru stima ta de sine.

Astăzi te ajută să atingi noi culmi în viață. Poți fi creativă și găsești o ieșire pentru orice te face să te simți dezamăgită. În general, este o zi fericită.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Partenerul tău ar putea deveni cu ușurință cea mai mare majoretă a ta. Ești un dăruitor, așa că atunci când altcineva are dorința de a-ți oferi, este un sentiment minunat. Există o forță puternică spre a fi perfectă, în timpul pătratului Lunii Neptun. Dar a fi perfectă nu îți câștigă nicio recompensă. De fapt, te poate răni pe termen lung făcându-te să te simți obosită sau să simți că pur și simplu nu te poți măsura. Când ai chef să ajuți pe cineva, amintește-ți că bunătatea este un serviciu pentru ceilalți, dar este și o cale de a învăța când să te oprești. Ascultă-ți emoțiile. Când dăruirea nu mai e ca să trăiești, atunci știi că este timpul să te oprești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este bine să rămâi sănătosă, iar a face alegeri mai bune în fiecare zi te încurajează să cauți înțelepciune și să-ți găsești scopul vieții în mod mai autentic. Astăzi, vrei să-ți păzești inima împotriva lucrurilor care te pun într-o poziție de compromis. Nu idealiza pe alții și nu crede că oamenii sunt super umani. Și când simți că trebuie să faci compromisuri, ia în considerare ce este mai bine pentru tine, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Arta poate fi o cale către o mai mare creativitate. Există o mulțime de sentimente intense care vine la tine astăzi prin pătratul Lună de tranzit Neptun și te poate face să te simți vie, cum nu te-ai mai simțit de ani de zile. Astăzi pot ieși la iveală secrete, s-ar putea chiar să ți se pară reconfortant să știi că nu ești singură din cauza durerii împărtășite pe care o descoperi cu ceilalți. Este o zi în care să fii vocală și deschisă și să vezi unde te duce Universul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acasă este oriunde te simți în pace. Astăzi, cu pătratul Lunii Neptun, este ca și cum cerurile se deschid pentru tine și găsești un loc minunat în timp unde înveți din Universul însuși. Lucrurile de făcut astăzi includ citirea cărților despre spiritualitate și meditare. Deschide-te la ceea ce puterea ta superioară vrea să te învețe. Fii dispusă să înveți și să crești din interior spre exterior.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Vorbește despre dorințele tale și apoi stabilește-ți rutina zilnică astfel încât să-ți poți atinge obiectivele. Emoțiile sunt atât de importante pentru a trece peste fiecare zi. Atunci când Luna îl îndreaptă pe Neptun, s-ar putea să te simți deranjată într-o anumită măsură. Aici există putere în prietenie. Prietenii tăi te pot ajuta să înțelegi conflictele interne cu care te confrunți. Amintește-ți să ascultați feed-back și ceea ce nu poi folosi, lasă să plece.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Investește în lucruri care te fac fericită. Detașează-te de lucrurile care nu au sens pentru tine. S-ar putea să nu simți întotdeauna că faci parte din grup astăzi, dar ia asta cu grijă. Respingerea te ajută să găsești grupul potrivit pentru tine. Fii tu însuți și realizează că oamenii care îți împărtășesc idealurile merită așteptarea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești atât de bine acum, dar ai vise și ambiții. Astăzi, în timpul Moon Square Neptun, unitatea ta pornește în viteză mare. Vrei să fii la conducere și ești propriul tău șef. Te poți strădui să fii un centru de putere, dar nu călca în picioare pe parcurs. Arată compasiune față de ceilalți și amintește-ți că cei pe care îi ajuți pe drum îți vor fi alături atunci când ai nevoie de ei, deoarece își amintesc de bunătatea ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×