Reclamă

Horoscopul săptămânii 4 septembrie – 10 septembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 4 septembrie – 10 septembrie 2023 vine cu împliniri personale în viața nativilor din zodiac. Potrivit astrologilor, cei născuți în zodia Leu vor experimenta neplăceri din partea unor persoane importante ce le-au marcat viața în trecut. Cu toate acestea, vor reuși să treacă cu brio peste anumite teste ale vieții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 4 septembrie 2023, 9:27

În ceea ce privește viața amoroasă a nativilor, vor fi trei dintre aceștia care se vor pregăti pentru relații de lungă durată. Luna septembrie începe cu vești excelente pentru cele mai multe dintre zodii. Venus încheie mișcarea retrogradă în Fecioară, dar începe retrogradarea lui Jupiter în Taur. Acest lucru poate aduce după sine situații dificile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 4 septembrie – 10 septembrie 2023

Cele mai multe dintre scopurile personale vor reuși să se îndeplinească acum, după o perioadă lungă de introspecție. Relațiile personale vor avea parte de comunciare și dialoguri fructuoase. Există momente potrivite pentru exprimarea dorințelor. De asemenea, împărtășirea planurilor de viitor cu cei dragi este importantă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de o săptămână plină de romantism. Sunt răsfățați de persoana iubită, iar cei singuri au parte de surprize emoționale. În ceea ce privește sfera banilor, aici pot exista mici derapaje, dar care vor fi reparate imediat. Cu sănătatea stau foarte bine, însă anumite controale nu sunt de evitat. Prioritățile în dragoste vor trebui acum evaluate la un nivel mult mai serios. Deschiderea către nou este importantă pentru claritate. Cadourile oferite celor dragi vor reprezenta efortul pe care l-au făcut aceștia în trecut.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își găsesc ușor un echilibru între muncă și viața de acasă, asta pentru că discuțiile cu partenerul de viață încep să se precipite în acest sens.

Relațiile de lungă durată vor avea nevoie de mai multă atenție acum. Este important să iei deciziile importante pentru viitor, chiar dacă acest lucru poate răni.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de o schimbare în viața domestică în această săptămână. Favoriții astrelor acum, întregul univers pare că îi ajută să se concentreze asupra schimbărilor pe plan personal. Astrele sugerează o îndreptare către prieteni și familie.

Cu Jupiter în Taur se vor simți conexiuni profunde în sfera dragostei, arată Yourtango.com. Pentru cei singuri se vor crea legături de viitor. Există totuși o legătură între trecut și viitor, mai ales în ceea ce privește schimbările personale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt temători și nu pot cere ajutorul de care au nevoie. Pe plan personal se simt depășiți de situație, însă vor avea oameni care îi vor îndrepta către drumul cel drept. Vor exista discuții cu familia pe care nu credeau că le pot avea. Creativitatea va fi activată acum, iar obiectivele setate pentru viitor se vor materializa în sfârșit. Mercur retrograd în Fecioară aduce atenție asupra relațiilor, indiferent de natura lor. Pentru cei singuri, nu este momentul pentu o relație.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se îndreaptă către o carieră prolifică. Același lucru putem vorbi și despre planurile personale. Există și cei singuri ce nu vor fi totuși pregătiți pentru o relație pe termen lung. Venus în Taur aduce deschiderea către viitor la un nivel mai profund. Nu este momentul oportun pentru angajamente serioase față de cei din jur. Familia va fi mereu alături, indiferent de situație.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor avea parte de o relație amoroasă ca în povești. Sănătatea face probleme în acest moment, însă o scurtă vizită în cabinetul doctorului poate schimba situația. Pentru cei singuri vor exista oportunități clare de relații, însă anxietatea își va spune cuvântul, spune Astrology.com. Un pretendent așteptat de multă vreme va scoate acum armele la vedere și va încerca metode noi de cucerire.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și îndeplinească dorințele cu ajutorul universului. Astrele sunt de partea lor și fiecare moment copleșitor îi va ocoli. Conexiunea pe care ai simțit-o în prezent alături de cei dragi te va absobi. Anumite persoane vor ajunge în viața ta atunci când te vei aștepta mai puțin. Venus și Jupiter vor crea o atmosferă luminoasă și senzuală în viața personală. Deschiderea față de cei dragi îi va lua prin surprindere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de foarte multă deschidere în viața personală. Vor comunica mai bine cu partenerul de viață, iar relația le va fi astfel salvată. Se pot aștepta la cereri în căsătorie sau momente inedite. Pentru cei singuri, astrele sugerează deschidere pentru angajamente de lungă durată. Vor exista întâlniri amoroase care vor deschide o portiță către noi povești de iubire.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor trece la următorul nivel în relația lor. Cu Venus în Taur, relațiile vor fi mai echilibrate și stabile. Legăturile de familie se vor închega acum. Perioadele de liniște vor aduce modificarea planurilor de viitor. Conexiunile semnificative sunt acum preferate de către cei născuți sub acest semn zodiacal.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au perspective noi în dragoste. Va trebui stabilit un echilibru între ceea ce se gândește și ceea ce se exprimă în realitate. Astrele spun că vor exista situații de trădare din partea celor dragi care nu vor putea fi controlate. Nu toată lumea va fi alături de tine pe viitor, mai ales în ceea ce privește planurile personale.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor căuta autenticitate și devotament. Pentru cei aflați într-o relație vorbim despre călătorii pe distanțe lungi, poate chiar o bucurie nesperată. Sănătatea lasă de dorit, vor exista dureri în zona lombară, iar vizitele în cabinetul doctorului pot aduce mai multă anxietate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor fi ghidați către iubire în această perioadă. Dat fiind faptul că Jupiter este retrograd în Taur, vor apărea anumite schimbări pe plan profesional. Poate fi vorba despre o reconversie sau măriri de salariu așteptate de multă vreme. Această săptămână vine să sugereze că trebuie acordată o atenție deosebită nevoilor personale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×