Reclamă

3 zodii sunt menite să fie faimoase și bogate. Află pe ce loc ești în clasamentul astrologilor

3 zodii sunt menite să fie faimoase și bogate, potrivit unor astrologi străini. Află pe ce loc ești în clasamentul interesant care a făcut deja înconjurul lumii. Și, totodată, a stârnit multe reacții în mediul online atât în rândul femeilor, dar și în rândul bărbaților.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 29 august 2023, 6:15 / Actualizat: 29 august 2023, 12:47

Nativii Vărsător și Pești ocupă ultimele locuri în topul zodiilor cărora le este scris să facă averi. Iar aproape de podium se află nativii care au ca semn zodiacal Balanța și Capricornul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii sunt menite să fie faimoase și bogate

Astrologii străini au subliniat în cadrul unui interviu oferit de curând că perioada anului în care un om s-a născut are o importanță majoră în toate capitolele vieții sale.

Semnul zodiacal al fiecărei persoane impactează enorm personalitatea acesteia și o face foarte iscusită în unele lucruri. Evident, în cazul altor aspecte, ea este total neîndemânatică.

Pornind de la aceste detalii esențiale, câțiva specialiști au început să analizeze zodiile celebrităților. La final, ei au avut câteva concluzii surprinzătoare.

Cercetarea lor a fost făcută asupra a sute de nume grele din industria filmului, a muzicii, a politicii, a sportului, dar și din lumea afacerilor. Pe podiumul clasamentului privind zodiile care sunt menite să fie faimoase și bogate sunt nativii Rac, Leu și Berbec, potrivit EduBirdie.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cei care au acest semn zodiacal guvernat de Apă posedă o ambiție ieșită din comun. Și, totodată, sunt înzestrați cu multe calități care sunt apreciate de cei din jurul lor. Nivelul lor de creativitate și comunicarea excelentă sunt cele mai lăudate.

Așa cum indică rezultatul studiului făcut de astrologii de peste hotare, celebritățile care sunt născute în zodia Rac au înregistrat o pondere de succes de 11,05%.

Reclamă

În cercetare au fost incluse 63 de persoane din mai multe domenii. Printre cei mai bogați și celebri Raci se numără Harrison Ford, Margot Robbie, Mel Brooks și Ricky Gervais.

Descoperă care sunt cele mai înțelepte zodii. Nativii acestor semne oferă cele mai bune sfaturi, au dezvăluit specialiștii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Persoanele care s-au născut în zodia Leu au o pondere de succes de 10,18%, conform sursei citată mai sus. Încrederea în sine și perseverența îi ajută pe nativii acestui semn guvernat de Foc să fie mereu în top. Nu mai este un secret pentru nimeni că Leii sunt faimoși pentru mândria lor.

Specialiștii străini au dezvăluit despre nativii Leu că le place să experimenteze anumite lucruri într-o manieră personală. Și nu îi interesează dacă deciziile lor sunt sau nu pe placul celor din jur. De cele mai multe ori, ei fac orice ca să își îndeplinească visurile. Printre persoanele celebre Leu se află comediantul Frankie Boyle, regizorul Stanley Kubrick și artistu Andy Warhol.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pe locul trei în clasamentul zodiilor menite să fie faimoase și bogate găsim Berbecul. Nativul acestui semn guvernat de Foc este extrem de încăpățânat, destul de impulsivi iar în proiectele și dorințele sale se implică mereu peste 100%.

Berbecii sunt foarte pasionați de ceea ce fac, însă, nu se descurcă la capitolul „răbdare”, au scris cei de la Astrology. Chitaristul Eric Clapton și comendianții Stewart Lee și Spike Milligan sunt doar trei dintre nativii Berbec deveniți bogați.

Conform studiului publicat de jurnaliștii de la EduBirdie, continuarea clasamentului zodiilor menite să fie faimoase este:

  • locul IV: Balanța
  • locul V: Capricorn
  • locul VI: Gemeni
  • locul VII: Săgetător
  • locul VIII: Taur
  • locul IX: Fecioară
  • locul X: Scorpion
  • locul XI: Vărsător
  • locul XII: Pești

Află care sunt cele mai dezirabile zodii cu care să ai o relație. Cu ultimele două poți să te căsătorești, au precizat astrologii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×