Reclamă

Zodii care adoră să fie răsfățate. Nativii care vor să primească totul

Există un top cu zodii care adoră să fie răsfățate, iar acesta a fost realizat de câțiva astrologi de peste hotare. Nativii celor cinci semne zodiacale vor să primească totul atunci când se află într-o relație amoroasă.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 28 august 2023, 6:50

Taurii și Gemenii se află în clasamentul care a stârnit multe discuții în mediul online. Reprezentanții celor cinci zodii simt că, dacă sunt tratați regește, povestea lor de iubire își păstrează un aer fresh. Adeseori, și ei își arată recunoștința și își surprind partenerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care adoră să fie răsfățate

Fiecare om de pe planetă adoră să fie răsfățat. Însă, din punct de vedere astrologic, există unele semne zodiacale care pun foarte mult accent pe acest aspect atunci când sunt implicate într-o relație de dragoste.

În rândurile de mai jos, vei descoperi cine s-a clasat pe podium în topul zodiilor care adoră să fie răsfățate. Și, desigur, cine a ocupat locurile IV și V.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fiind guvernați de Venus, care este planeta iubirii, a banilor și a frumuseții, Taurii se află pe primul loc în clasamentul zodiilor cărora le place enorm să fie răsfățate. Astrologii susțin că, de fapt, la rândul lor, aceștia iubesc să își răsfațe partenerii.

Reclamă

Ca să se simtă tratați regește, nativii acestui semn de Pământ ar trebui să aibă parte de o masă pregătită în intimitatea căminului. Evident, ar fi bine să fie prezent vinul, iar pe fundal să se audă melodiile sale preferate. Deși sunt considerați foarte egoiști din cauza încăpățânării, în realitate, ei sunt extrem de hotărâți în legătură cu visurile și obiectivele lor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii iubesc să fie alintați, au precizat specialiștii. Având în vedere că sunt duali, acestor nativi dominați de semnul Aerului le place atât să strice anumite lucruri, însă, și să fie răsfățați.

Reclamă

Pe de altă parte, cei din zodia Gemeni oferă o primire de 7 stele celor pe care îi prețuiesc. De exemplu, îi surprind cu buchete splendide de flori, bilete în city break-uri sau vor pregăti cine gustoase.

În plus, Gemenii tratează pe toată lumea cu multă atenție și generozitate. Fac toate acestea, pentru că le place să simtă trăirile acelea speciale atunci când aduc altora fericire.

Află care sunt cele mai dezirabile zodii cu care să ai o relație. Cu ultimele două poți să te căsătorești, au precizat astrologii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Supranumit Regele Junglei, Leul își dorește să fie tratat regește nu doar de partenerul de viață, ci peste tot unde merge. El are nevoie de tot ce este mai bun și nu se mulțumește niciodată cu mai puțin din ceea ce merită.

Nativii acestui semn guvernat de Foc sunt de părere că destinul lor presupune să fie adorați și intens răsfățați. Specialiștii i-au caracterizat ca fiind persoane trufașe, egoiste și dornice să își arate superioritatea, potrivit publicației Revive Zone.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele ocupă locul IV în topul zodiilor care adoră să fie răsfățate. Ele își imaginează că merită tot ce este mai bun în viață și iubesc să aibă cele mai bune lucruri. Fie că este vorba despre o casă spațioasă, o mașină de câteva zeci de mii de euro, pantofi și rochii făcute la designeri cunoscuți, lor li se pare că li se cuvin.

Fermecători, nativii acestei zodii de aer investesc extrem de multă energie în satisfacerea dorințelor altora. Totodată, ei sunt cunoscuți drept cei mai nehotărâți din zodiacul european.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt atât de generoși, încât pare de neconceput că ar putea avea nevoie să fie răsfățați. Însă, spun astrologii, ei își doresc atenție, dragoste și grijă. Altfel spus: apreciază să fie răsfățați și, implicit, adoră să aibă parte de momente în care sunt în centrul atenției. În unele zile, nativii acestui semn guvernat de Apă tind să devină egoiști, au scris cei de la Your Tango.

Specialiștii au mai subliniat că cei născuți în zodia Pești îi tratează pe parteneri, dar și pe cei din jurul lor exact așa cum sunt ei tratați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×