Reclamă

Zodii care sunt lideri înnăscuți. Nativii care se potrivesc cel mai bine în rolul de șefi

Află ce zodii care sunt lideri înnăscuți, potrivit unui clasament făcut recent. Descoperă nativii care se potrivesc cel mai bine în rolul de șefi. De exemplu, Balanțele, Taurii și Gemenii se situează imediat după podium.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 21 august 2023, 6:27

Specialiștii din astrologie au spus că persoanele care au ca semn zodiacal Vărsătorul, Scorpionul și Leul nu au calități de conducere. Veștile lor au stârnit controverse, având în vedere că Leii și Scorpionii sunt văzuți cu numeroase calități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Află ce zodii care sunt lideri înnăscuți

Unii oameni sunt născuți să fie lideri, însă, alții, nu. Și, deși, știi despre zodia ta că se numără printre cele mai respectate din zodiac, s-ar putea să nu ai abilitățile potrivite pentru a fi un lider excelent.

„Un șef creează teamă, un lider, încredere. Un șef stabilește vina, un lider corectează greșelile. Un șef știe totul, un lider pune întrebări. Un șef face munca să fie o povară, un lider o face interesantă”, a declarat Russell H. Ewing, fost jurnalist american, conform YourTango. În rândurile de mai jos, găsești topul semnelor zodiacale care au fost înzestrate să fie niște lideri extraordinari.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Primul loc în clasamentul zodiilor care sunt lideri înnăscuți este ocupat de Berbec. Nativii acestui semn guvernat de Foc întruchipează toate trăsăturile pe care le-ar avea un lider pentru că este primul din zodiac. Ei sunt logici, determinați și prosperă atunci când îi ajută pe ceilalți să funcționeze în mod optim.

Reclamă

Berbecul este unul dintre semnele zodiacale care sunt cei mai buni șefi, pentru că vin dintr-un loc al cooperării. La ei nu este vorba despre un loc al ego-ului. Astfel, sunt capabili să își scoată emoțiile din ecuație și să facă alegeri conștiente.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt umanitare și conduc cu un scop. Nativii acestei zodii de Pământ sunt șefi grozavi, întrucât
interesele lor nu se rezumă doar la dezvoltarea produsului sau a companiei lor. Ori la ridicarea rezultatelor.

Reclamă

În plus, aproape întotdeauna au în minte un scop sau un concept mai mare. Toate aceste aspecte te fac să îți dorești să lucrezi alături de ei.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pe locul trei al clasamentului privind semnele zodiacale care au fost înzestrate să fie niște lideri extraordinari se află Săgetătorii. Conform declarațiilor făcute de astrologi, ei sunt cei mai puțin înclinați să facă micro-management.

Nativii acestei zodii de Foc cred în creativitate, în explorarea de sine și în ideea că, atunci când fiecare persoană își realizează potențialul, grupul funcționează optim. Ei își doresc ca tu să înveți pentru tine, să gândești singură și să îți găsești independența. Pe de altă parte, Săgetătorii sunt cel mai puțin înclinați să le pese de problemele altora; sunt prea ocupați să facă același lucru pentru ei înșiși.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Conduși de balanțe, nativii acestei zodii de Aer sunt șefi fenomenali. Ei au adesea mintea limpede, sunt corecți și sunt atât de înclinați să facă ceea ce cred că este corect din punct de vedere moral, încât poți avea aproape întotdeauna încredere în ei că vor face ceea ce este corect.

Balanțele iubesc oamenii, așa că vor să lucreze cu oameni care le plac. Cu toate acestea, nu răspund bine la conflicte și, adeseori, își doresc un grad de respect și superioritate. Când se întâlnesc cu persoane lipsite de respect, ele nu știu cum să gestioneze extrem de bine situațiile.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul s-a clasat pe locul cinci în topul zodiilor care sunt lideri înnăscuți. Și asta pentru că el este cel mai apreciativ șef, dar este și cel mai pretențios. În cazul în care ai ocazia să lucrezi într-o echipă condusă de nativul acestui semn de Pământ, vei descoperi că el se blochează foarte mult în viziunea lor. Vor să fie exact așa cum și-au imaginat și sunt predispuși să fie încăpățânați.

Astrologii au mai spus că atunci când faci o treabă bună, un Taur te va lăuda așa cum nu o va face nimeni. Se întâmplă acest lucru, pentru că, dacă ești un atu pentru o echipă, el își dorește să se asigure că știi acest aspect. În plus, va face tot posibilul să te recompenseze în orice mod pe care îl consideră potrivit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Șefii Gemeni sunt uimitori la capitolul multitasking. Ei sunt genul de oameni care pot concepe o idee uimitoare. Spre deosebire de Vărsător, de exemplu, nativul acestei zodii de Aer își va dori, de fapt, un rol în fiecare aspect al afacerii sau companiei lor. El fi activ, implicat și va avea un cuvânt de spus în majoritatea lucrurilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii se află pe locul șapte în topul semnelor zodiacale care au fost înzestrate să fie niște lideri minunați. Conform astrologilor, ei sunt șefi calzi, prietenoși, orientați spre oameni. Îți este ușor să vorbești cu ei, le pasă de bunăstarea ta, deci, sunt empatici. În plus, ei vor ca toată lumea să se simtă bine în timp ce se află la serviciu.

Nativii acestei zodii de apă sunt unii dintre cei mai plăcuți oameni pentru care să lucrezi, pentru că sunt înțelegători. Pe de altă parte, ei pot fi uneori copleșiți de emotivitatea lor. Așa că așteptă-te la toane și, în unele cazuri, la o lipsă de direcție clară. Racii se simt mai bine atunci când lucrează în echipă, decât când conduc direct pe alți oameni.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În calitate de lideri, Capricornii nu te vor lua niciodată pe nepregătite. Asta înseamnă că vei ști ce urmează, vei ști ce se așteaptă de la tine. Totodată, nu vei fi supus unor standarde nerealiste și nici ei nu îți vor arunca idei aberante și se vor aștepta să le pui în aplicare fără îndrumare.

Nativii acestei zodii de Pământ sunt șefi grozavi pentru care să lucrezi. Unul dintre defectele lor: pot părea deschiși la minte, dar vor prefera întotdeauna să facă exact ceea ce sunt obișnuiți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Locul nouă în clasamentul zodiilor care sunt lideri înnăscuți este ocupat de Pești. Ei sunt prea emotivi, sensibili și creativi pentru a se simți confortabil și fericiți gestionând alte persoane.

În multe privințe, nativii acestei zodii de Apă consideră că impunerea de reguli și așteptări asupra altor persoane nu este pentru ei. De aceea, ar prefera să își petreacă timpul creând și descoperind decât să fie nevoiți să joace rolul de polițist bun/polițist rău cu ceilalți. Specialiștii au subliniat că, în cazul lor, nu este vorba că sunt incapabili să gestioneze, ci că nu posedă în mod natural calitățile de lider pe care le au alte semne din zodiac.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt lideri dominanți și nu sunt întotdeauna fericiți să facă compromisuri. De multe ori, ei interpretează criticile sau adversitățile ca pe o ofensă la adresa caracterului lor, ceea ce nu numai că nu este adevărat, dar este și neproductiv.

Aceste aspecte îi fac să fie foarte intimidanți pentru a le oferi feedback. Leii sunt, de asemenea, perfecționiști de joasă speță și vor impune acest lucru tuturor celor pe care îi angajează sau de care sunt responsabili. Află care sunt zodiile considerate înțelepte de specialiștii în astrologie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii s-au clasat pe locul unsprezece în topul semnelor zodiacale care au fost înzestrate să fie niște lideri înnăscuți. Iar dorința lor de a părea importanți îi va face să exagereze în legătură cu greșelile tale și să devină cicălitori.

Nativii acestui semn guvernat de Apă sunt renumiți pentru faptul că sunt nejustificat de pretențioși sau că exagerează cât de „ocupați” sunt. Atunci când experimentează episoade de frustrare, ei nu vor avea curajul să discute cu persoana în cauză, ci vor dezbate subiectul pe la spatele ei.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii sunt cei mai slabi lideri din zodiacul european. Și, au precizat astrologii, acest aspect este regretabil pentru că au și cel mai mare potențial de a conduce. Ei sunt cei capabili să vină cu idei și concepte complet noi, inovatoare. În plus, dacă li se oferă instrumentele, resursele și membrii echipei potrivite, pot crea ceva în lume care nu a mai existat până acum.

Problema cu care se confruntă este că ei gândesc atât de diferit de ceilalți oameni, încât le este greu să relaționeze, au scris cei de la Astrology.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×