Reclamă

Luna Plină în Pești. Ce schimbări aduce în viața nativilor din zodiac

În luna august au avut loc multe fenomene importante. Prima Lună Plină a avut loc pe 1 august în zodia Vărsător, iar a doua Lună Plină are loc pe 30 august în Pești. Evenimentul rar va aduce multă energie în viața nativilor din zodiac.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 august 2023, 6:12

În lumina Lunii Pline vei avea puterea să vezi mult mai adânc în interiorul sufletului. Razele reflectate de Soare luminează ceea ce este în mod normal ascuns. Luna Plină apare în timpul unei opoziții a Soarelui și a Lunii cu Pământul, așezat între cele două corpuri cerești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Pești

Fiecare Lună Plină aduce propriul său set de vibrații și îți oferă o oportunitate de a schimba ceva în viața ta. Luna Plină este poziționată de așa natură încât să direcționeze toate energiile asupra zodiilor. Fiecare vibrație cosmică, inclusiv cele de la stele, are o latură înaltă sau joacă cu care te poți alinia.

Pe măsură ce lucrezi cu Luna Plină te vei putea elibera și deplasa de la frecvențele inferioare ale semnului implica, făcând posibilă trecerea și alinierea cu frecvențele superioare. Luna Plină creează un plan care te-ar putea ajuta să schimbi ceva în viața ta.

Luna Plină în Pești este una dintre cele mai mistice luni pline ale anului. Ca semn de apă, Peștii adaugă Lunii un element suplimentar de intuiție, feminitate și transcendență.

Peștii reprezintă oceanul, vastul nemărginit și conectat la tot ce se află în jurul său, scrie Yoga Journal.

Reclamă

Ce impact va avea asupra nativilor din zodiac

Peștii reprezintă un semn zodiacal spiritual, care au o energie mistică și puternică. Aceștia scot în evidență creativitatea, capacitatea de a judeca limpede și dorința de a te scufunda în adâncurile necunoscutului. Lucrând cu energia Peștilor ai ocazia să treci dincolo de imaginea de suprafață.

Peștii deschid calea spre înțelegerea vieții dintr-un punct de vedere diferit. Ei oferă o conștientizare mai înaltă, care calmează anxietățile de zi cu zi. Semnul de apă îți amintește că există multe nivelului de conștientizare și conștiință.

Reclamă

Astfel, Luna Plină în Pești te va ajuta să fii din ce în ce mai conștientă de propriile gânduri în fiecare zi. În această perioadă nativii din zodiac se pot simți mai conectați ca niciodată cu oamenii din jurul lor. Simțurile nativilor pot fi copleșite de energia primită de la acest fenomen.

Luna Plină în Pești te încurajează să aduci conștientizarea la următorul nivel. Aceasta îți cere să limitezi distragerile, să ceri ceea ce ți se cuvine și să profiți de oportunitățile care îți ies în cale.

Luna Plină este în Pești, iar Soarele în Fecioară

Fiecare Lună Plină îți oferă oportunitatea de a lucra cu semnul zodiacal omologat, care este locul în care este poziționat și Soarele. Aceste energii există pe un spectru și conferă nativilor oportunități de dezvoltare, relatează YourTango.com.

Peste Luna Plină în Pești, luna aceasta poți lucra și cu Soarele în Fecioară. La un capăt vei avea laturile extreme, ale Fecioarei, iar la celălalt capăt vei avea părțile extreme ale Peștilor. La mijloc se găsește un amestec frumos între cele mai înalte laturi și energii ale acestor semne zodiacale. Fiecare semn zodiacal poartă anumite vibrații arhetipale.

Fiecare deține frecvențele Peștilor și Fecioarei în hărțile astrale. Dacă reușești să te aliniezi cu aceste energii, atunci vei avea parte de multe reușite pe plan personal și profesional. Luna Plină în Pești și Soarele în Fecioară vor aduce reușite remarcabile pentru orice nativ din zodiac. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×