Reclamă

Luna Plină în Pești. Ce schimbări aduce în viața nativilor din zodiac

În luna august au avut loc multe fenomene importante. Prima Lună Plină a avut loc pe 1 august în zodia Vărsător, iar a doua Lună Plină are loc pe 30 august în Pești. Evenimentul rar va aduce multă energie în viața nativilor din zodiac.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 august 2023, 6:12

În lumina Lunii Pline vei avea puterea să vezi mult mai adânc în interiorul sufletului. Razele reflectate de Soare luminează ceea ce este în mod normal ascuns. Luna Plină apare în timpul unei opoziții a Soarelui și a Lunii cu Pământul, așezat între cele două corpuri cerești.

Luna Plină în Pești

Fiecare Lună Plină aduce propriul său set de vibrații și îți oferă o oportunitate de a schimba ceva în viața ta. Luna Plină este poziționată de așa natură încât să direcționeze toate energiile asupra zodiilor. Fiecare vibrație cosmică, inclusiv cele de la stele, are o latură înaltă sau joacă cu care te poți alinia.

Pe măsură ce lucrezi cu Luna Plină te vei putea elibera și deplasa de la frecvențele inferioare ale semnului implica, făcând posibilă trecerea și alinierea cu frecvențele superioare. Luna Plină creează un plan care te-ar putea ajuta să schimbi ceva în viața ta.

Luna Plină în Pești este una dintre cele mai mistice luni pline ale anului. Ca semn de apă, Peștii adaugă Lunii un element suplimentar de intuiție, feminitate și transcendență.

Peștii reprezintă oceanul, vastul nemărginit și conectat la tot ce se află în jurul său, scrie Yoga Journal.

Reclamă

Ce impact va avea asupra nativilor din zodiac

Peștii reprezintă un semn zodiacal spiritual, care au o energie mistică și puternică. Aceștia scot în evidență creativitatea, capacitatea de a judeca limpede și dorința de a te scufunda în adâncurile necunoscutului. Lucrând cu energia Peștilor ai ocazia să treci dincolo de imaginea de suprafață.

Peștii deschid calea spre înțelegerea vieții dintr-un punct de vedere diferit. Ei oferă o conștientizare mai înaltă, care calmează anxietățile de zi cu zi. Semnul de apă îți amintește că există multe nivelului de conștientizare și conștiință.

Reclamă

Astfel, Luna Plină în Pești te va ajuta să fii din ce în ce mai conștientă de propriile gânduri în fiecare zi. În această perioadă nativii din zodiac se pot simți mai conectați ca niciodată cu oamenii din jurul lor. Simțurile nativilor pot fi copleșite de energia primită de la acest fenomen.

Luna Plină în Pești te încurajează să aduci conștientizarea la următorul nivel. Aceasta îți cere să limitezi distragerile, să ceri ceea ce ți se cuvine și să profiți de oportunitățile care îți ies în cale.

Luna Plină este în Pești, iar Soarele în Fecioară

Fiecare Lună Plină îți oferă oportunitatea de a lucra cu semnul zodiacal omologat, care este locul în care este poziționat și Soarele. Aceste energii există pe un spectru și conferă nativilor oportunități de dezvoltare, relatează YourTango.com.

Peste Luna Plină în Pești, luna aceasta poți lucra și cu Soarele în Fecioară. La un capăt vei avea laturile extreme, ale Fecioarei, iar la celălalt capăt vei avea părțile extreme ale Peștilor. La mijloc se găsește un amestec frumos între cele mai înalte laturi și energii ale acestor semne zodiacale. Fiecare semn zodiacal poartă anumite vibrații arhetipale.

Fiecare deține frecvențele Peștilor și Fecioarei în hărțile astrale. Dacă reușești să te aliniezi cu aceste energii, atunci vei avea parte de multe reușite pe plan personal și profesional. Luna Plină în Pești și Soarele în Fecioară vor aduce reușite remarcabile pentru orice nativ din zodiac. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×