Reclamă

Care este piatra ta norocoasă, în funcție de zodie. Ce spun specialiștii

Dacă ești conștientă de puterea lor, află care este piatra ta norocoasă, în funcție de zodie. Fiecare are o putere specială. Energia pe care o transmit acestea în fiecare moment al zilei influențează persoana ce le folosește. Cristalele se spune că aduc noroc, energie pozitivă și elimină negativitatea din jur.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 august 2023, 9:14

Fiecare nativ are predestinată o piatră specială pentru personalitatea sa. Află din articolul de mai jos ce cristal ajută fiecare zodie în parte. Nu este de mirare că cele mai multe dintre talismante sunt folosite drept pandantive sau brățări.

Care este piatra ta norocoasă, în funcție de zodie

Cristalele aduc noroc pentru purtător, având o energie specială. E ca și cum magia ar pătrunde în viețile noastre prin intermediul acestor pietre. Astrologii sunt de părere că ele pot influența parcursul și viitorul unei persoane. Astfel, vindecarea minții este posibilă fără un efort prea mare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Neînfricatul și pasionalul Berbec este conectat cu diamantul. Această piatră prețioasă se spune că îi aduce mai mult curajul acestui nativ, dar și încredere și calități de lider.

Simbolizează puterea și claritatea, aliniindu-se perfect cu personalitatea sa.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur se potrivește foarte bine smaraldul. Această piatră prețioasă promovează armonia, balanța și creșterea în viața lor.

Rezonează cu toate calitățile acestei zodii, dar și cu energia sa. Se spune că aduce stabilitate, răbdare și iubire în viața celui care o poartă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni cea mai potrivită piatră semiprețioasă este din familia agate. Se spune că mărește dorința de comunicare, intelectul și adaptabilitatea, arată Yourtango.com. Acestea sunt calitățile acestui semn zodiacal. Are legătură cu armonia și comunicarea mai profundă, dar și cu conexiunea alături de cei din jur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Piatra lunii este considerată norocoasă pentru nativii Rac. Reflectând astfel energia lunii, acest cristal sporește intuiția, starea emoțională pozitivă și creativitatea. De asemenea, are legătură cu bunătatea și empatia.

Leu: 23 iulie – 22 august

Rubinul este asociat cu Leul. Această piatră prețioasă simbolizează pasiunea, vitalitatea și curajul, calități asociate acestui semn zodiacal extrem de carismatic. Se spune că rubinul amplifică acele calități de lider pe care le posedă și atrage succesul.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Safirul este conectat cu nativul Fecioară. Această piatră prețioasă reprezintă înțelepciunea, intuiția și claritatea mentală. Se aliniează la perfecție cu natura analitică a acestui semn zodiacal. Conferă pace și promovează un stil de viață extrem de echilibrat.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță, opalul este considerată piatra norocoasă. Acest cristal este simbolul armoniei, al iubirii și al creativității. Se spune că mărește abilitatea diplomatică a acestui semn zodiacal și aduce echilibru în relațiile sale, spune Timesofindia.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion preferă granatul ca și talisman norocos. Aduce pasiune, putere și transformă cu adevărat purtătorul. Rezonează foarte bine cu natura intensă a acestui semn zodaical și protejează împotriva energiilor negative.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător, topazul este piatra prețioasă care îi atrage. Promovează adevărul, înțelepciunea și aventură. Acestea sunt calități distribuite special săgetătorilor. Se spune că le mărește optimismul și încurajază nivelul de explorare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ametistul este considerată piatra norocoasă pentru nativii Capricorn. Acest cristal reprezintă claritatea, atenția și creșterea spirituală din viața acestui semn zodiacal. Se mulează foarte bine cu natura sa disciplinată și ajută la îndeplinirea obiectivelor.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Acvamarinul este piatra prețioasă asociată cu nativii Vărsător. Acest cristal simbolizează comunicarea, intuiția și inovația. Calitățile atribuite vărsătorilor sunt abilitatea de a comunica și armonia.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Piatra prețioasă de jad este considerată norocoasă pentru nativii Pești. Reprezintă balanța din viața lor, dar și armonia și protecția. Este potrivită cu natura lor intuitivă, dar oferă și pace interioară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×