Reclamă

Care este piatra ta norocoasă, în funcție de zodie. Ce spun specialiștii

Dacă ești conștientă de puterea lor, află care este piatra ta norocoasă, în funcție de zodie. Fiecare are o putere specială. Energia pe care o transmit acestea în fiecare moment al zilei influențează persoana ce le folosește. Cristalele se spune că aduc noroc, energie pozitivă și elimină negativitatea din jur.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 august 2023, 9:14

Fiecare nativ are predestinată o piatră specială pentru personalitatea sa. Află din articolul de mai jos ce cristal ajută fiecare zodie în parte. Nu este de mirare că cele mai multe dintre talismante sunt folosite drept pandantive sau brățări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este piatra ta norocoasă, în funcție de zodie

Cristalele aduc noroc pentru purtător, având o energie specială. E ca și cum magia ar pătrunde în viețile noastre prin intermediul acestor pietre. Astrologii sunt de părere că ele pot influența parcursul și viitorul unei persoane. Astfel, vindecarea minții este posibilă fără un efort prea mare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Neînfricatul și pasionalul Berbec este conectat cu diamantul. Această piatră prețioasă se spune că îi aduce mai mult curajul acestui nativ, dar și încredere și calități de lider.

Simbolizează puterea și claritatea, aliniindu-se perfect cu personalitatea sa.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur se potrivește foarte bine smaraldul. Această piatră prețioasă promovează armonia, balanța și creșterea în viața lor.

Rezonează cu toate calitățile acestei zodii, dar și cu energia sa. Se spune că aduce stabilitate, răbdare și iubire în viața celui care o poartă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni cea mai potrivită piatră semiprețioasă este din familia agate. Se spune că mărește dorința de comunicare, intelectul și adaptabilitatea, arată Yourtango.com. Acestea sunt calitățile acestui semn zodiacal. Are legătură cu armonia și comunicarea mai profundă, dar și cu conexiunea alături de cei din jur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Piatra lunii este considerată norocoasă pentru nativii Rac. Reflectând astfel energia lunii, acest cristal sporește intuiția, starea emoțională pozitivă și creativitatea. De asemenea, are legătură cu bunătatea și empatia.

Leu: 23 iulie – 22 august

Rubinul este asociat cu Leul. Această piatră prețioasă simbolizează pasiunea, vitalitatea și curajul, calități asociate acestui semn zodiacal extrem de carismatic. Se spune că rubinul amplifică acele calități de lider pe care le posedă și atrage succesul.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Safirul este conectat cu nativul Fecioară. Această piatră prețioasă reprezintă înțelepciunea, intuiția și claritatea mentală. Se aliniează la perfecție cu natura analitică a acestui semn zodiacal. Conferă pace și promovează un stil de viață extrem de echilibrat.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță, opalul este considerată piatra norocoasă. Acest cristal este simbolul armoniei, al iubirii și al creativității. Se spune că mărește abilitatea diplomatică a acestui semn zodiacal și aduce echilibru în relațiile sale, spune Timesofindia.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion preferă granatul ca și talisman norocos. Aduce pasiune, putere și transformă cu adevărat purtătorul. Rezonează foarte bine cu natura intensă a acestui semn zodaical și protejează împotriva energiilor negative.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător, topazul este piatra prețioasă care îi atrage. Promovează adevărul, înțelepciunea și aventură. Acestea sunt calități distribuite special săgetătorilor. Se spune că le mărește optimismul și încurajază nivelul de explorare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ametistul este considerată piatra norocoasă pentru nativii Capricorn. Acest cristal reprezintă claritatea, atenția și creșterea spirituală din viața acestui semn zodiacal. Se mulează foarte bine cu natura sa disciplinată și ajută la îndeplinirea obiectivelor.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Acvamarinul este piatra prețioasă asociată cu nativii Vărsător. Acest cristal simbolizează comunicarea, intuiția și inovația. Calitățile atribuite vărsătorilor sunt abilitatea de a comunica și armonia.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Piatra prețioasă de jad este considerată norocoasă pentru nativii Pești. Reprezintă balanța din viața lor, dar și armonia și protecția. Este potrivită cu natura lor intuitivă, dar oferă și pace interioară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×