Reclamă

Horoscopul zilei de 9 iulie 2021. Racii au parte de un moment de strălucire. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 iulie 2021 spune că fiecare zodie în parte trebuie să scape de trăirile din trecut pentru a duce mai departe dorințele și aspirațiile puse pe listă la început de an. Nu uita să ai încredere în tine și în forțele tale și fă primul pas spre rezolvarea prolemelor, nu le evita.

Publicat: 8 iulie 2021, 12:06

Gemenii au parte de nou oportunități, de care trebuie să profite cu orice preț. Dă frâu liber imaginației și creativității. Talentul pe care nu l-ai exloatat până acum te va ajuta să să-ți restabilești conturile bancare. Încearcă să nu mai arunci cu banii în stânga și în dreapta. Fii mai chibzuită, scrie Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 iulie 2021

Deși toate zodiile au avut parte de o perioadă extrem de grea în ultimul timp, nimeni nu trebuie să se dea bătut. Fiecare obstacol trebuie să fie un pas înainte. Nu te lăsa doborâtă de toate piedicile și încearcă să treci peste fiecare moment mai greu cu zâmbetul pe buze.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În ultimul timp te-ai dedicat mult familiei și ai încercat să afli care îți sunt rădăcinile. E posibil ca azi, pe seară să-ți găsești marea dragoste. Această nouă etapă din viața ta te va face să-ți îndrepți atenția în săptămânile următoare pe mutarea într-o casă mai mare, pe consolidarea relației și pe restabilirea conexiunilor cu cei dragi. E timpul să pui bazele unui nou început și să te vindeci de rănile trecutului.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Această zi este despre dorința ta de a afla cât mai multe lucruri despre tine. În ultimul timp ai fost nevoită să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare cu cei din familie. Azi, sosirea lunii în Rac te va obliga cumva să duci mai departe acest demers. De asemenea îți vei stabili noi obiective educaționale pentru a evolua așa cum ți-ai propus de la început.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele spun că azi vei primi noi oportunități de care trebuie să profiți cu orice preț. Trebuie să ai încredere în tine și să-ți dai frâu liber imaginației și creativității. Ai un talent pe care nu l-ai exploatat până acum. Nu uita că poți profita de el oricâd și poate îți îmbunătățești și situația financiară. Este momentul potrivit să-ți refaci planul financiar și să vezi cum îți poți îmbunătăți resursele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

A venit vremea să strălucești. Azi se va întâmpla unul dintre cele mai importante momente din acest an pentru tine. Azi mai mult decât oricând vei avea parte de atenția pe care ți-o dorești și te vei concentra pe trăirile interioare. Folosește acest nou început în jurul identității și independenței tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această perioadă a anului nu este cea mai ușoară pentru tine. Universul și-a trimis semnale că trebuie să scapi de trăirile din trecut pentru a te echilibra puțin pe plan emoțional. Ești foarte senibilă azi, dar nu este exclus ca în zilele următoare să te elberezi, să umpli acel spațiu cu trăiri noi și cu dorințe pe termen lung. Folosește-te de această perioadă ca să te reconectezi cu ideea de spiritualitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

De curând te-ai luptat cu definirea obiectivelor tale pe termen lung. A fost greu pentru tine să-ți dai seama care dintre ele merită să mai rămână pe listă și pentru care trebuie să lupți în continuare. Luna în zodia Rac te va va ajuta să te integrezi mai ușor în grupuri de prieteni. Stai un pic pe loc și stabiliește care sunt intențiile în jurul obiectivelor tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 9 iulie 2021 spune că astrele îți dau azi acel moment de strălucire de care aveai nevoie de atâta timp. După ce multe săptămâni la rând te-ai luptat să-ți refaci cariera profesională, acum ți se oferă șansa să ai noi intenții aspiraționale. Ambițiile tale actuale trebuie revigorate, așa că profită de această șansă și ai mare grijă de tine în perioada următoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai făcut multă curățenie în casă în zilele trecute. O mare parte din ceea ce credeai despre tine începe să-ți piardă din credibilitate. Ai șansa acum să dezvolți noi credințe și trăiri și să te dedici noilor oportunități din viața ta. Săptămânile următoare ai ocazia să dezvolți noi pasiuni, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Te-ai decis. Nu vrei nicio relație anul acesta. Faci multe progrese despre eliminarea vechilor obiceiuri pentru a face loc unor oportunități noi în viața ta. E posibil să ai parte de o nouă poveste de dragoste în curând, dar trebuie să explorezi și să te dezvolți pe cât mai multe paliere.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu căuta mai departe decât poate duce inima ta. Ai mare grijă de sentimentele tale. Trebuie să te concentrezi pe ceea ce ai în acest moment și să faci totul așa cum simți tu. Luna nouă te va ajuta să dezvolți noi legături și parteneriate de lungă durată. Nimic nu te împiedică să faci acest lucru și ești mai hotărâtă ca oricând să te dezvolți pe toate planurile.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această perioadă ai fost mai ocupată ca oricând. Ai mai multe lucruri de terminat în perioada următoare , așa că nu te lăsa copleșită de rutina zilnică. Luna nouă ajunge în zodia Rac, ceea ce
îți va deschide noi oportunități în zona carierei. Trebuie să dai dovadă de multă empatie în perioada imediată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Una dintre cele mai mari oportunități ale anului ajunge la tine azi. După săptămâni la rând în care ai explorat procesul creativ și ai simțit împlinirea adevărată, ești fermă pe poziție. Luna nouă în Rac aduce noi povești în viața ta, dar este posibil să descoperi că persoanele din jurul tău nu sunt ceea ce tu îți dorești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×