Reclamă

Cele mai pasionale femei din zodiac. Top 3 nativi care iubesc intens

Fiecare nativ din zodiac se deosebește printr-o calitate care îl definește. Există trei femei care sunt considerate cele mai pasionale femei din zodiac. Acest lucru se datorează energiei pe care o emană, dar și felului în care reușesc să se facă remarcate într-o relație de iubire.

Publicat: 5 iulie 2021, 15:22

Viața lângă aceste femei este presărată cu multe momente romantice. Ele au nevoie de bărbați puternici care să le respecte și să le ofere iubirea de care au nevoie. Femeile pasionale din zodiac iubesc intens și nu se feresc să-și exprime sentimentele față de partenerii lor.

Cele mai pasionale femei din zodiac

Acești trei nativi sunt considerați a fi extrem de pasionali. Nu doar că iubesc cu putere, însă știu să își trăiască viața din plin.

Aceste femei sunt energice și active și adoră să se relaxeze prin activități care să le provoace fizic sau intelecutual.

Aceste femei sunt puternice, hotărâte și au nevoie de bărbați care să știe cum să se ridice la nivelul așteptărilor lor. Pentru aceste femei nu există compormisuri, mai ales când vine vorba de iubire. Există totul sau nimic, însă totul va fi întotdeauna intens și pasional.

Descoperă în Galeria FOTO cât de geloasă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă
Reclamă

Berbec

Femeia Berbec este guvernată de planeta Marte. Acest lucru o face să fie una dintre cele mai pasionale femei din zodiac. Nativii din zodia Berbecului sunt ghidați de intuiție și de pasiune și nu se tem să-și trăiască viața din plin.

Viața lângă acești nativi este aventuroasă și intensă. De cele mai multe ori bărbații sunt atrași imediat de spiritul lor liber. Femeile Berbec știu cum să pună punctul pe „i”. Acestea nu se tem să se facă auzite și atunci când au o părere și-o vor susține întotdeuna cu argumente solide.

Fiind primul nativ din zodiac, femeia din zodia Berbecului este considerată a fi foarte pricepută când vine vorba de asumarea unor proiecte noi. Ele sunt cele care preiua inițiativa și care aduc perspective noi în viața celor din jurul lor. Astfel de femei au nevoie de bărbați puternici și asumați.

Femeile din zodia Berbecului sunt independente și au nevoie de o iubire pasională care să le stimuleze modul de a trăi.

Leu

Se știe că Leul este unul dintre cei mai puternici nativi guvernați de elementul focului. Aceștia trăiesc viața la intensitate maximă și le place să se afle în centrul atenției.

Personalitatea lor este puternică și impunătoare și nu au nevoie de validarea celor din jur. Acești nativi sunt guvernați de către Soare, de unde își primesc toată forța și energia. Femeile Leu sunt firi extre de expansive și își doresc să cunoască lucruri din cât mai multe domenii. Leoiacele sunt foarte interesate de imaginea pe care o au.

Prin urmare, atunci când o să întâlnești o astfel de femeie pentru prima dată, îi vei remarca imediat stilul vestimentar perfect pus la punct. Ele se bucură de un entuziasm debordant și sunt gata să cucerească privirile oricărui bărbat. Inteligența lor le face nu doar cele mai pasionale femei din zodiac, dar și cele mai atrăgătoare.

Femeile Leu sunt admirate de către bărbați mai ales pentru independența și inteligența de care dau dovadă.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt unele dintre cele mai pasionale femei din zodiac, dar și cele mai secretoase. Femeile Scorpion sunt foarte misterioase, iar viața alături de ele va fi întotdeuna învăluită în necunoscut. La fel ca femeile Berbec și nativii din zodia Scorpionului sunt guvernați de către planeta Marte.

Energia venită de această planetă îi face pe acești nativi să fie pasionali, puternici, dar și foarte răzbunători. Femeia Scorpion este de regulă foarte receptivă la ceea ce se întâmplă în jurul său. Cu toate acestea, bărbații trebuie să depună efort dacă își doresc să intre în inima lor.

Femeile Scorpion sunt destul de retrase și au tendința să-și interiorizeze sentimentele. În ciuda acestor lucruri, ea este foarte pasională și știe cum să se facă plăcută. Misterul, senzualitatea și energia debordantă sunt doar câteva dintre calitățile care o fac pe femeia Scorpion să fie extrem de atractivă.

Compatibilități în dragoste

Femeile din zodia Berbecului au nevoie să se simtă provocate. Prin urmare, bărbații trebuie să fie inventivi și să vină tot timpul cu ceva nou pentru a le păstra atenția.

Femeile Berbec au nevoie de un bărbat care să le respecte și să le acorde spațiul personal de care au nevoie. Din punct de vedere al zodiacului, femeile Berbec se înțeleg extrem de bine cu bărbații Vărsător. Aceștia știu să le facă sp se simtă iubite și le vor oferi toată atenția și înțelegerea de care au nevoie.

Femeile Leu sunt unele dintre cele mai pasionale femei din zodiac. Prin urmare, acestea au nevoie de bărbați puternici care să știe cum să le abordeze.

Aceste femei au nevoie să fie tratate asemenea unor regine, sunt puternice și independente și rareori se lasă pradă sentimentelor negative. De cele mai multe ori are tendința de a gestiona singură toate problemele din relație, lucru care devine uneori supărător pentru bărbatul de lângă ea. Femeile Leu se vor înțelege excelent cu bărbații din zodia Berbecului sau din zodia Săgetătorului.

Femeile din zodia Scopionului sunt extrem de senzuale și rafinate. Ele au nevoie de un bărbat elegant care să se ridice la standardele lor. Cel mai mult apreciază într-un bărbat fidelitatea și loialitatea acestuia, prin urmare s-ar putea să-l supună mai multor teste până se va decide dacă el este alesul.

De cele mai multe ori, femeile Scorpion au trăiri pe care le experimentează la intensitate maximă. Nu există cale de mijloc, iar pentru ele este totul sau nimic când vine vorba de o relație amoroasă. Din punct de vedere al zodiacului, femeile Scropion se înțeleg foarte bine cu bărbații din zodia Racului sau Balanței.

Cum se comportă acești nativi într-o relație

Fiind una dintre cele mai pasionale femei din zodiac, femeia Berbec știe cum să trăiască în momentul rpezent. Atunci când este îndrăgostită se concentrează pe iubirea pe care i-o poate oferi partenerului, dar și pe modalitățile prin care să ducă dragostea dintre cei doi la următorul nivel.

Aceste femei au nevoie în permanență de ceva nou, iar bărbatul de lângă ea trebuie să știe să se adapteze la spontaneitatea sa. Sunt femei extrem de curajoase și nu se sfiesc să-și exprime sentimentele atunci când un bărbat reușește să le cucerească sufletul.

De cele mai multe ori, femeia Leu este cea care aduce energia pozitivă într-o relație. Chiar dacă uneori este mult prea impulsivă, femeia Leu știe cum să obțină ceea ce-și dorește de la partenerul său. Are nevoie de un bărbat care să o aprecieze și să-i recunoască frumusețea interioară și exterioară.

Are nevoie să se simtă dorită și iubește să obțină toată atenția din partea partenerului său. Chiar dacă poate să pară că are nevoie de bărbatul de lângă ea în mod constant, femeia Leu este extrem de independentă și poate oricând să o ia de la capat dacă partenerul i-a adus o dezamâgire în dragoste.

Femeia Scorpion este foarte misterioasă și senzuală. Este foarte implicată în relația de cuplu, dar în același timp poate să devină extrem de răzbunătoare dacă se simte înselată de către partener.

Femeile Scorpion nu riscă și își testează partenerii înainte de a se decide dacă sunt potriviți pentru ele. Totuși, atunci când se îndrăgostesc sunt foarte iubitoare și loiale. Viața alături de acești nativi este una învăluită în dragoste pasională și mister.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×