Reclamă

„Iisus din Nazareth” la 78 de ani. Cum arată actorul Robert Powell în 2023

Îți mai amintești de „Iisus din Nazareth”? Actorul englez, Robert Powell, a jucat în filmul original „Iisus din Nazaret”, produs în 1977, unde a câștigat faima mondială după ce a jucat rolul „Iisus”. Acum are 78 de ani și va rămâne în memoria fanilor pentru totdeauna pentru rolul său emblematic. Vezi în galeria foto cum arată actorul Robert Powell în 2023.

Publicat: 13 aprilie 2023, 10:43

Personajul său i-a făcut pe oameni să se refere la el adevăratul Iisus care a trăit și a murit acum 2.500 de ani. Robert Powell a negat tot timpul că el este Iisus pe care l-au crezut și le-a spus fanilor să nu-l vadă ca unul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată actorul Robert Powell la 78 de ani

„Nu sunt Iisus, nu încetez să spun și să repet lumii din 1977 că nu sunt Iisus Hristos. Sunt doar un actor și un comedian britanic. Mă doare și m-am săturat să văd fotografiile mele afișate în lăcașuri de cult și pe alții care se închină și se roagă la mine. Tocmai am făcut un film pentru a trăi. Așa că oamenii ar trebui să înceteze să mă iubească și să se roage. Arde pozele cu mine și închină-te singurul Dumnezeu în adevăr! Amin”

La 45 de ani după ce i-a uimit pe oameni cu performanța sa care i-a adus pe necredincioși la Hristos, Robert Powell arată puternic, deși îmbătrânește.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Actorul a ajuns la vârsta de 78 de ani, dar este tot un bărbat care se ocupă de aspectul lui fizic. Acesta a spus recent într-un interviu pentru BBC: „Eram într-adevăr foarte în formă. Am jucat aproape orice sport. Este un paradox: cât de mult poți face pentru a rămâne în formă este limitat de cât de în formă ești. Plănuiesc să revin la antrenorul meu”.

Acesta a mai spus că cele mai importante lucruri din viața sa sunt familia, munca și sportul. „Munca nu mai este cea mai importantă. Pentru a fi bun la orice, trebuie să mă distrez cu perspectiva de a face asta și, după atâția ani, este greu să găsesc noutăți. Nu fac nimic doar de dragul de a face sau pentru bani. Soția mea, copiii mei și familiile lor sunt ceea ce este important acum. Nu mai am nicio ambiție. Ce am făcut, am făcut”.

Află de aici și povestea Iepurașului de Paște și de ce le aduce cadouri copiilor.

Reclamă

Prin ce a trecut Robert Powell pe platourile de filmare

Filmul „Iisus din Nazareth” a fost regizat de Franco Zeffirelli. De-a lungul timpului s-a spus că actorul britanic a fost ales dintre mai mulți actori veniți la casting datorită ochilor săi de un albastru inimaginabil. Regizorul și-ar fi dorit ca rolul lui Iisus să fie interpretat de Al Pacino sau Dustin Hoffman, dar ochii lui Powell au fost cei care se potriveau cel mai bine cu personajul principal al filmului.

De asemenea, s-a spus că regizorul i-a impus chiar să se căsătorească pentru că nu își dorea ca actorul care îl portretizează pe Iisus să „trăiască în păcat”.

„Regizorul Franco Zeffirelli, mereu cu mine pe platourile de filmare ale filmului Jesus Of Nazareth. A fost un geniu care a devenit un prieten drag și naș pentru copiii mei. Aproape că am murit în timpul filmării din Tunisia. Cineva a dat drumul unei frânghii care mă ridica pe o cruce de oțel de 40 kg. Un cameraman a apucat frânghia înainte ca eu să cad 4 metri cu toată greutatea aia pe gât.”

În prezent, Robert Powell locuiește în vestul Londrei împreună cu soția sa, Babs. Sunt căsătoriți de 48 de ani și au împreună doi copii, dar și un nepot.

„Barbara Lord și cu mine ne-am căsătorit în 1975. Ne-am întâlnit când era în Top Of The Pops, ca parte a trupei de dans Pan’s People. Eram prea nervos să o invit pe această frumoasă dansatoare să iasă singură. Așa că, am invitat toate fetele la restaurantul meu preferat din King’s Road din Londra. Apoi m-am asigurat că mă așez lângă Babs! Avem doi copii: Barney, acum 45 de ani, și Kate, 43 de ani. Babs s-a retras la 30 de ani pentru a crește copiii. Îi voi fi mereu recunoscător”, spunea actorul în urmă cu doi ani pentru DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×