Reclamă

Izabel Goulart și-a etalat silueta într-un costum de baie sexy. Modelul se relaxează pe plajele din Brazilia

Izabel Goulart și-a etalat silueta într-un costum de baie sexy. Aceasta a luat cu asalt plajele din Brazilia și și-a pus formele în evidență cu o alegere vestimentară îndrăzneață.

Publicat: 10 aprilie 2022, 6:24

Fostul îngeraș Victoria's Secret, în vârstă de 37 de ani, a îmbrăcat un bikini albastru în stil tanga, cu stele în partea de sus și un nor pe spatele fundului ei pentru o ședință foto de senzație. Ținuta lui Goulart i-a pus posteriorul în evidență și a arătat destul de mult din pielea ei bronzată. Modelul pare să fie în cea mai bună formă din viața ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Izabel Goulart și-a etalat silueta pe plajele din Brazilia

Supermodelul a făcut un duș pe plajă. Picături de apă au curs pe părul și pe pielea lui Goulart. Izabel și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare reflectorizanți. Vedeta făcut mai multe fotografii sub duș, inclusiv una cu brațele ținute sus deasupra capului, scrie DailyMail.com.

Goulart s-a bucurat și de un răsfăț dulce pe plaja fierbinte din Rio. Modelul Sports Illustrated a sorbit dintr-o nucă de cocos verde printr-un pai violet în timp ce stătea pe nisipul fierbinte.

Părul ei castaniu închis era încă ud de la duș și părea ușor dezordonat. Linii subțiri nebronzate erau vizibile pe trupul ei dând o idee despre tipul de bikini pe care vedeta îl poartă de obicei pentru a se bronza.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Izabel Goulart, sub duș, pe plajă în Rio de Janeiro
Izabel Goulart și-a etalat silueta într-un costum de baie sexy / Getty Images

Cum decurge relația dintre Izabel și Kevin Trapp

În timp ce Goulart și-a petrecut după-amiaza însorită lucrând, vedeta a petrecut mult timp alături de logodnicul ei Kevin Trapp în ultimele luni.

Reclamă

Cei doi au început să se întâlnească în 2015 și s-au logodit trei ani mai târziu. Trapp, în vârstă de 31 de ani, joacă fotbal pentru echipa germană Eintracht Frankfurt. El a jucat pentru echipă din 2012 până în 2015 și din 2018 până în prezent.
Goulart a fost logodită anterior cu omul de afaceri Marcelo H. L. da Costa. Cuplul s-a format în 2006. Mai apoi s-au logodit în anul 2009. Cei doi au pornit pe drumuri separate în 2014, după opt ani de întâlniri romantice.

Goulart a defilat pentru Sports Illustrated, Oscar de la Renta, H&M, Dolce și Gabbana și multe alte companii și designeri. Numele ei complet este Maria Izabel Goulart Dpurado. S-a născut pe data de 23 octombrie 1984, în în São Carlos, São Paulo, Brazilia. Ea a devenit celebră după ce s-a făcut remarcată într-o piață unde făcea cumpărături alături de mama sa. Ulterior a devenit una dintre cele mai bine plătite modele din lume.

Izabel a declarat în trecut că atunci când este într-o călătorie se relaxează un pic în privința stilului alimentar, dar se asigură că consumă multe fructe, legume și proteine.

Încerc ca alimentele pe care le mănânc să fie cât mai de bază: proteine, carbohidrați și legume. Când ies în oraș, încerc să fac cele mai sănătoase alegeri din meniu.

– Izabel Goulart

În ceea ce privește antrenamentele sportive, modelul apelează la o gamă variată de exerciții, inclusiv antrenament cu greutăți, kickboxing, Pilates și alergare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×