Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la Gala Women in Hollywood organizată de Elle. Artista a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la Gala Women in Hollywood organizată de ELLE. Artista a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o. Actorul a susținut-o la eveniment, așa cum o face de fiecare dată când merge la evenimente importante.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 decembrie 2023, 12:38

Pe covorul roșu, cântăreața, în vârstă de 54 de ani, și câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 51 de ani, au împărtășit un sărut pasional după ce i-a șoptit ceva la ureche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la gala Women in Hollywood

Cuplul s-a căsătorit în iulie 2022, după ce și-a reaprins dragostea în mai 2020. Povestea lor de iubire a fost reluată la 17 ani de distanță.

Pentru evenimentul Elle, Jennifer a purtat o ținută Grace Ling, cu un corset cromat futurist, care arăta destul de mult din bustul divei. Partea de sus a ținutei a fost atașată de o fustă maxi neagră care îi lasa la vedere mult din partea de sus a corpului.

În timp ce se afla pe covorul roșu, Jennifer a spus pentru Access Hollywood că rochia ei a făcut-o să se simtă foarte „puternică”.

JLo, alături de Ben Affleck, la un eveniment organizat de revista Elle
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat la Gala Women in Hollywood organizată de ELLE / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta și-a completat ținuta cu tocuri înalte cu platformă. Bijuteriile pentru eveniment au fost compuse din cercei strălucitori, masivi. JLo purta un clutch negru simplu și o manichiură la fel de îndrăzneață.

În ceea ce privește machiajul, Jennifer a optat pentru un fard de pleoape negru, combinat cu un ruj în culoarea pielii și o mulțime de pudră strălucitoare pe pomeți. Vedeta și-a aranjat părul într-un coc elegant la spate.

Jennifer cu greu și-a putut ține mâinile de pe soțul ei, care arăta elegant într-un costum elegant din catifea neagră.

Reclamă

Starul Argo a purtat o cămașă clasică albă și o cravată neagră subțire.

Cuplul s-a alăturat unor personalități precum Kate Beckinsale și Alexandra Daddario la evenimentul anual care celebrează femeile din divertisment.

Cine au fost vedetele premiate la eveniment

Jennifer a fost una dintre femeile premiate ale nopții, precum și vedeta de pe coperta din decembrie a revistei.

Eva Longoria, Jodie Foster, Taraji P. Henson, America Ferrera, Danielle Brooks, Greta Lee, Fantasia Barrino Taylor și Lily Gladstone au fost, de asemenea, onorate pentru că au făcut schimbări creative și culturale în industrie.

JLo a declarat pentru Access Hollywood că „este grozav să fii recunoscută de alte femei”, pentru că „o face un fel de specială”.

Ea spune că este „foarte măgulitor” și că este „foarte onorată” să fie printre premiații din acest an.

Jennifer a vorbit pe scurt despre viitorul ei album This Is Me…Now, continuarea foarte așteptată a This Is Me…Then.

„This Is Me… Atunci este un album pe care l-am scris despre dragostea vieții mele, Ben Affleck, acum 20 de ani. Toată lumea știa despre ce este albumul și, așa că, 20 de ani mai târziu Ben și cu mine ne-am întors împreună”, a mai explicat ea.

Ea a spus că melodiile prezentate pe noul ei album reprezintă o „călătorie foarte personală”.

This Is Me… Now va fi lansat pe 16 februarie 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×