Reclamă

Jennifer Lopez vrea să renunțe la numele lui Ben Affleck. Ce decizii a luat diva după divorț

Jennifer Lopez vrea să renunțe la numele lui Ben Affleck. Cântăreața este dornică să se îndepărteze complet de fostul ei soț. Diva este pregătită să facă toate demersurile necesare pentru a se separa complet de actorul internațional.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 august 2024, 5:01

Ben Affleck a fost văzut în compania copiilor săi în perioada următoare după divorț. Actorul, în vârstă de 52 de ani, a fost văzut petrecând timp cu Seraphina, unul dintre copii pe care îi împarte cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez vrea să renunțe la numele lui Ben Affleck

Ben Affleck și Seraphina au mers împreună la un cinematograf pentru a viziona noul film Alien, scrie DailyMail. Ben Affleck s-a bucurat de timpul pe care -a petrecut cu fiica sa.

Actorul a purtat o cămașă albastră cu mânecă lungă peste un tricou gri. Ținuta i-a fost asortată cu o pereche de pantaloni lungi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck într-o fotografie de la nunta lor
Jennifer Lopez a depus actele de divorț în ziua celei de-a doua aniversări a nunții sale / Profimedia Images
Reclamă

Imaginile apar după ce DailyMail a dezvăluit faptul că JLo se pregătește să renunțe la numele de „Affleck” ca parte a cererii sale de divorț.

Cântăreața, în vârstă de 55 de ani, a cerut divorțul fără avocat. Actele au fost depuse pe data de 20 august, când Jennifer și Affleck ar fi trebuit să sărbătorească cea de-a doua aniversare a nunții lor. În cererea sa, Jennifer a specificat faptul că își dorește ca numele său să revină la cel de „Jennifer Lynn Lopez”.

Lopez, care a fost văzută recent purtând verigheta, a menționat data despărțirii ca 26 aprilie 2024. Cuplul nu a semnat un acord prenupțial înainte de a se căsători în iulie 2022, au dezvăluit apropiații acestora. Evenimentul marchează cea de-a patra căsătorie eșuată a lui Lopez și a doua a lui Ben Affleck.

Reclamă

Fără un contract prenupțial, câștigurile lor individuale din ultimii doi ani, fie că este vorba de proiecte de film sau de tranzacții majore, vor fii parte comună.

Cât de mare este averea lui Jennifer Lopez față de cea a lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o avere în valoare de 400 de milioane de dolari, scrie presa internațională. JLo a lansat patru filme de când s-a căsătorit cu Ben, inclusiv proiectul ei autofinanțat de 20 de milioane de dolari, This Is Me…Now: A Love Story, care documentează relația de dragoste a artistei cu Ben Affleck.

Totodată, JLo a lansat o linie personală de cocktail-uri în 2023 și ar fi trebuit să înceapă un turneu mondial în sprijinul celui mai recent album al său, dar a fost anulat cu câteva săptămâni înainte de a se decide că vrea să se concentreze mai mult asupra familiei.

Ben Affleck are o avere netă raportată la suma de 150 de milioane de dolari. Affleck a jucat recent în filmele Air și Hypnotic.

Jennifer și Ben Affleck au lucrat împreună la viitorul film, Unstoppable. În timp ce Affleck produce proiectul alături de Matt Damon, Lopez se numără printre vedetele filmului.

Potrivit unui raport realizat de People, s-a presupus că Lopez a contribuit și în a-l determina pe Affleck să se concentreze mai mult asupra familiei și copiilor săi. Presa scrie că vedeta l-a încurajat pe Affleck să fie mult mai orientat asupra familiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×