Reclamă

Jennifer Lopez a ieșit singură la plimbare. Ben Affleck a preferat să-și petreacă timpul cu fosta soție și cei trei copii ai săi

Jennifer Lopez a ieșit singură la plimbare. Ben Affleck a preferat să-și petreacă timpul cu fosta sa soție, dar și cu cei trei copii. Actorul și JLo s-au văzut recent cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Mariajul or pare că a ajuns la sfârșit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 august 2024, 6:45

Jennifer Lopez a părut dezamăgită în timpul unei plimbări prin Los Angeles. Cântăreața a petrecut timpul singură, în timp ce Ben Affleck a plecat într-o călătorie de familie în Connecticut. Affleck a fost surprins cu cei trei copii și fosta sa soție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a ieșit singură la plimbare

JLo, în vârstă de 55 de ani, a mers cu capul în jos și mâinile în buzunarele pantalonilor în timp ce își vizita o prietenă. Jennifer a purtat o pereche de blugi largi din denim împreun cu un crop top alb și o jachetă mară.

Vezi mai multe iamgini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez în timp ce se plimbă cu mâinile în buzunare prin Los Angeles
JLo, în vârstă de 55 de ani, a mers cu capul în jos și mâinile în buzunarele pantalonilor în timp ce își vizita o prietenă / Profimedia Images

Diva a părut îngândurată în timpul plimbării sale. JLo și-a completat imaginea cu o pereche de pantofi eleganți și câteva bijuterii din aur, scrie DailyMail.

Reclamă

În tot acest timp, Ben, în vârstă de 52 de ani, a fost văzut zâmbind din nou în timp ce s-a reunit cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

El și Garner și-au luat copiii și au petrecut momente de familie împreună. Violet, fiica în vârstă de 18 ani a actorului și a lui Garner, urmează să înceapă facultatea.

Ben a părut fericit și relaxat în fotografiile obținute de presa internațională. Violet și mama sa au stat una lângă alta de vorbă, în timp ce Affleck a fost văzut cu Samuel.

Reclamă

Saraphina nu a lipsit de la reuniunea de familie. Se zvonește faptul că Violet urmează cursurile de la Universitatea Yale.

Ieșirea lui Affleck cu fosta soție și cei trei copii ai lor apare pe fondul zvonurilor că Affleck și Lopez ar urma să divorțeze. Actorul a fost fotografiat fără verighetă în timpul plimbării În ciuda legăturii strânse cu Violet, Lopez a fost, de asemenea, absentă de la ieșirea acesteia cu familia sa.

Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți din 2005 până în 2018. Cei doi au împreună trei copii: Violet, Fin și Samuel.

Jennifer Lopez nu mai este la fel de prezentă în viața lui Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au mai petrecut la fel de mult timp împreună în ultimele săptămâni. Jennifer a fost surprinsă recent în compania copiilor săi vitregi.

Vedeta latino a vrut să petreacă timp cu aceștia înainte ca ei să înceapă școala. În ciuda relației bune pe care o are cu copii săi vitregi, JLo și Ben Affleck par să păstreze distanța.

Ben Affleck nu și-a sărbătorit anul acesta ziua de naștere cu o petrecere. Actorul a preferat să petreacă timpul acasă cu familia lui.

El a fost surprins de paparazzi în timp ce era vizitat de Jennifer Garner și de cei trei copii pe care îi au împreună. Presa internațională scrie că JLo a fost, de asemenea, prezentă în reședința închiriată a actorului pentru a-i ura acestuia la mulți ani.

În urmă cu câteva săptămâni, presa a scris că JLo se află „în căutarea unui nou început”. Vedeta a pus la vânzare casa din Los Angeles pe care a împărțit-o cu Ben Affleck.

Prietenii artistei susțin că ea și Ben Affleck se află într-o situație dificilă când vine vorba de mariajul lor. JLo și Ben Affleck nu au vorbit public până la acest moment despre despărțire sau despre un posibil divorț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×