Reclamă

Jennifer Lopez l-a dezamăgit pe Ben Affleck de ziua lui. Ce a postat pe Instagram de aniversarea lui

Jennifer Lopez l-a dezamăgit pe Ben Affleck de ziua lui. Se pare că artista a vrut să-i plătească cu aceeași monedă. În pline tensiuni conjugale, Ben nu a fost prezent la petrecerea de ziua ei, așa că ea a luat atitudine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 august 2024, 7:44

De ziua lui, JLo nu a publicat niciun mesaj dedicat lui pe rețelele sociale. În schimb, ea a publicat o serie de imagini cu ea, superbă, în ținute spectaculoase și cu un machiaj impecabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez l-a dezamăgit pe Ben Affleck de ziua lui

Jennifer Lopez nu a vrut să-i ureze soțului ei Ben Affleck la mulți ani cu ocazia aniversării de 52 de ani pe rețelele sociale.În schimb, diva, care a vizitat recent casa închiriată a lui Ben, a publicat o serie de fotografii în care arăta incredibil într-o rochie Dior.

Cele trei imagini au fost făcute luna trecută cu ocazia celei de-a 55-a ei aniversări în Hamptons.

Actrița apare într-o rochie sexy care îi punea în evidență picioarele tonifiate în timp ce stătea în fața unei mașini. Părul ei era coafat într-o coadă de cal stilizată. Ea purta cercei cu diamante și era accesorizată cu o poșetă cu margele.

Reclamă

Imaginile pot fi văzute pe pagina ei de Instagram, care are 251 de milioane de urmăritori.

Lopez nu a arătat niciodată mai bine. Fanii au speculat imaediat că imaginile au fost postate pentru a-i arăta lui Affleck ceea ce a pierdut. „Arăți perfect”, a scris cineva

Lopez a postat și pe pagina ei de Instagram JLo Beauty un nou videoclip. În materialul video, artista era într-un halat colorat și stătea pe un scaun într-o cameră de hotel. Ea nu purta pe deget nici inelul de logodnă, nici verigheta.

Reclamă

Artista a vrut să le arate urmăritorilor cât de ușor e să folosească masca ei de față, despre care ea spunea că „întărește și ridică”. Vedeta a purtat o mască JLo Beauty și apoi a scos-o pentru a arăta fața drăguță fără machiaj, lipsită de riduri sau pete.

Ben Affleck nu a avut petrecere de ziua lui

Pe de altă parte, mulți s-au întrebat ce e cu Affleck. Acesta nu a ținut nicio petrecere de ziua lui și nici nu a apărut în public. Se crede că Jen și Ben, care nu au mai fost fotografiați împreună din iunie, sunt amândoi în Los Angeles în acest moment.

Cu doar câteva zile înainte de ziua lui, artista a mers la casa lui închiriată din Brentwood, în timp ce acesta se afla acolo. Aparent JLo a mers pentru a-l duce pe Samuel, cu care fusese la mall.

Săptămâna trecută, presa internațională a scris că Lopez caută un „nou început”.

Cântăreața a fost în căutarea unei noi case după ce a pus la vânzare casa din Los Angeles pe care o împărțea cu soțul Affleck. În ciuda situației prin care trece, prietenii lui Jennifer insistă că întotdeauna „are o atitudine bună chiar și atunci când lucrurile nu sunt perfecte”.

O sursă a declarat pentru DailyMail: „Având în vedere tot ce se întâmplă, Jennifer are o vară bună. Ea a plecat și a putut să se concentreze pe ceea ce urmează.

Jennifer a căutat case în Los Angeles și a vizitat recent o casă din Beverly Hills care este „cu adevărat excepțională”.

O persoană din interior a spus: „Este un cadru ideal pentru cei care caută izolare”. De asemenea, ea a vizitat o altă casă în mai și a căutat proprietăți care nu sunt oficial pe piață.

Acest lucru vine după ce soțul lui Jennifer, Ben, în vârstă de 51 de ani, a plătit recent 20 de milioane de dolari pentru o casă nouă în zona de lux Pacific Palisades.

Proprietatea lui Ben are cinci dormitoare și șase băi, precum și o sală media și o casă de oaspeți. Noua lui casă este mult mai mică decât conacul din Beverly Hills pe care l-a cumpărat cu Jennifer anul trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×