Reclamă

Cât a costat rochia purtată de Meghan Markle în Columbia. Ducii de Sussex s-au întâlnit cu elevi și artiști columbieni

Ducele și Ducesa de Sussex au avut un mesaj emoționant la finalul primei zile în Columbia. Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu elevi și artiști columbieni. Află cât a costat rochia purtată de Meghan Markle în Columbia și ce mesaj a vrut să transmită prin intermediul ținutei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 august 2024, 12:19

Ducele și Ducesa de Sussex și-au început vizita de lucru de patru zile în Columbia cu un ceai și o cafea împreună cu vicepreședintele Francia Márquez și partenerul ei, Rafael Yerney Pinillo. Ulterior, ei s-au jucat cu niște elevi pe terenul de joacă al școlii lor și au urmărit câțiva artiști columbieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex s-au întâlnit cu elevi și artiști columbieni

În timpul întâlnirii cu Marquez, Prințul Harry și Meghan au făcut schimb de cadouri de bun venit. Ducesa, în vârstă de 43 de ani, a fost fotografiată în compania doamnei Marquez. Vicepreședintele a spus că simte că ea și Ducii de Sussex împărtășesc aceleași idealuri și obiective atunci când vine vorba de a promova o viață mai bună în mediul digital pentru copiii din întreaga lume.

La întâlnirea de la micul dejun, Ducii de Sussex au servit pan de bono tradițional (pâine cu brânză columbiană), iar primul loc pe care l-au vizitat a fost o școală. La Colegio Cultura Popular au vorbit cu elevii despre peisajul digital și efectele sale asupra societății.

După cum a dezvăluit Alejandro Eder, primarul orașului Cali, Harry și Meghan sunt așteptați să participe și ei la Festivalul Petronio Álvarez din oraș, în zilele următoare.

Temele cheie ale călătoriei sunt legate de puterea femeilor, comunitatea militară și importanța sănătății mintale și a alfabetizării digitale pentru tinerii de astăzi.

Reclamă

Vizita Ducilor de Sussex în Columbia a fost descrisă drept una specială

Într-o conferință de presă înainte de sosirea lui Harry și a lui Meghan, doamna Marquez a descris călătoria familiei ca fiind o „vizită foarte specială”. Turneul lor vizează construirea de punți și unirea forțelor împotriva hărțuirii cibernetice.

Doamna Márquez, avocată și activistă pentru drepturile omului și pentru mediu, a spus că a fost inspirată să le ceară lui Harry și Meghan să viziteze țara după ce au fost emoționați de documentarul lor care a fost lansat în decembrie 2022.

Reclamă

„Am văzut serialul despre viața lor, povestea lor și asta m-a emoționat. M-a motivat să spun că aceasta este o femeie care merită să vină în țara noastră și să-și spună povestea și schimbul ei va fi, fără îndoială, o dovadă de putere pentru atâtea femei din lumea”, a spus ea.

În timpul întâlnirii cu Ducii, doamna Marquez și-a exprimat admirația pentru regretata mamă a lui Harry, Diana, Prințesa de Wales, care a murit în 1997.

Prima dată cuplul a fost invitat să viziteze țara în urmă cu mai bine de un an. Echipa Sussex nu a confirmat cum este finanțată călătoria lor. Nu se știe dacă s-au folosit fonduri private, de la Fundația Archewell, de la Guvernul columbian sau prin alte mijloace.

Cât a costat rochia purtată de Meghan Markle în Columbia

Meghan a fost extrem de elegantă într-o ținută din două piese bleumarin de la Veronica Beard pentru prima ei vizită. Prințul Harry a îmbrăcat un costum bleumarin și o cămașă albastră cu guler deschis.

Ulterior, Meghan Markle și-a schimbat ținuta și a strălucit într-o superbă rochie Johanna Ortiz de 2.100 de dolari. Meghan Markle a arătat pur și simplu uimitor când a ieșit alături de Prințul Harry pentru alte activități.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, arăta strălucitoare în „rochia Navajo Weaver”. Aceasta se vinde cu 2.100 de dolari și prezintă detalii decupate la bust.

Johanna este un designer din Columbia, „inspirată de efectele transformatoare ale țesăturilor frumoase”. Ea „creează colecții feminine și elegante, invitând femeile „să se distreze” cu ready-to-wear”. Fosta actriță Suits și-a completat rochia Johanna Ortiz cu o pereche de sandale cu toc. Se pare că încălțările fac parte dintr-o colecție Jimmy Choo.

Pentru păr și machiaj, soția Prințului Harry a optat pentru un look natural. Șuvițele ei erau coafate în bucle largi, lăsate liber pe spate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×