Reclamă

Justin Bieber a fost filmat în timp ce țipă la soția sa. Reacția fanilor la vederea imaginilor

Un filmuleț care s-a viralizat imediat pe internet este legat de o ipostază mai puțin plăcută pentru unul dintre cei mai renumiți artiști ai lumii. Justin Bieber a fost filmat în timp ce țipă la soția sa, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa cum reiese din materialul video.

Publicat: 15 iulie 2021, 7:20

Muzicianul în vârstă de 26 de ani a avut o apariție surpriză la clubul de noapte XS alături de Diplo la Wynn Las Vegas. Ținuta artistului a fost verde din cap până în picioare. Ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost atitudinea pe care a avut-o față de soția sa, Hailey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a fost filmat în timp ce țipă

Justin a fost filmat în timp ce se plimba prin cazinou și avea mâinile în aer, în timp ce părea că țipă la Hailey. Se pare însă că era doar foarte entuziasmat după spectacolul susținut pe scenă.

Publicația DailyMail i-a contactat pe reprezentanții artistului pentru mai multe detalii. Justin și Hailey au fost escortați pe toată durata vizitei în cazinou de către mai mulți agenți de pază. Au fost multe persoane care au cerut atenția lor și a fost nevoie de suplimentarea securității. Videoclipul în care artistul apare în timp ce țipă la soția sa a fost șters. A apucat însă să acumuleze mai mult de un milion de vizualizări.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ce spun apropiații despre incident

Surse apropiate cântărețului au scris pe rețelele de socializare că imaginile sunt departe de a fi adevărate.

„El nu striga și am fost acolo, am asistat la ce s-a întâmplat. Era doar adrenalină”, „Nu contează ceea ce pare. Nu răspândiți informații false asupra cuiva, mai ales atunci când recunoaști că nu ai informații reale. Aceasta este defăimarea caracterului”, „Am vorbit cu Justin înainte de filmarea respectivă. Avea adrenalină de la spectacole. Nu era supărat pe Hailey și nu țipa la ea. Nu îmi place modul în care a fost prezentată situația. Nu este nici pe departe tipul rău care a fost descris în imagini”, au scris mai mulți fani pe Twitter după ce au apărut informații că ar fi fost dur cu Hailey.

Reclamă

Înainte de reprezentația surprinzătoare cu DJ-ul din respectivul cazinou, Bieber a urcat pe scena noului club de noapte și a interpretat câteva dintre hiturile sale.

Justin a fost doar unul dintre numeroșii artiști de la eveniment. Alte nume celebre au fost Megan Fox și Machine Gun Kelly, precum și un spectacol susținut de Andra Day. Au participat, de asemenea, Ariel Winter, Tyga, actorul Urkle Jaleel White, cântăreața Anitta, Steve Aoki, Drew Taggart și Alex Pall, showman-ul din Vegas Jeff Beacher, Dre London, Camaryn Swanson, Alexander Edwards și Beckham Jr.

Ce spune Justin Bieber despre relația cu Hailey

Vestea că artistul de 27 de ani s-a purtat urât cu soția sa în vârstă de 24 de ani nu le-a picat bine admiratorilor săi. Până acum, artistul a fost fotografiat mereu în public fiind foarte tandru cu frumoasa Hailey. După ce s-a despărțit oficial de Selena Gomez , cântărețul a intrat într-o relație cu Hailey, un model de succes. Extrem de sincer, Justin a declarat recent că primul an de căsnicie a fost unul dificil:

„Primul an de căsătorie a fost cu adevărat dur, pentru că au existat multe lucruri. A lipsit doar încrederea. Acum, noi doar creăm momente pentru noi, ca cuplu, ca familie, construim aceste amintiri”, a spus Justin Bieber pentru GQ.

Modelul Hailey și artistul s-au căsătorit în anul 2018 în cadrul unei ceremonii discrete. Mai apoi au petrecut alături de prieteni și familie într-un eveniment fastuos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×