Reclamă

Kim Kardashian și-a lăsat pe podea geanta în valoare de 100.000 de dolari. Cum arată poșeta divei

Kim Kardashian și-a lăsat pe podea geanta în valoare de 100.000 de dolari. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, are o avere impresionantă de peste 1 miliard de dolari și deține o colecție de poșete de la diferite branduri de lux.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 martie 2024, 3:14

Kim Kardashian deține o mulțime de poșete de lux care valorează între 50.000 și 500.000 de dolari, scrie publicația DailyMail. Fosta soție a lui Kanye West a fost surprinsă la un meci de baschet cu fiul ei, Saint West. Acela a fost momentul în care diva a făcut gestul neașteptat și și-a pus geanta scumpă pe jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și-a lăsat pe podea geanta în valoare de 100.000 de dolari

Kim Kardashian nu ține cont de banii pe care îi dă pe accesoriile sale. Vedeta a lăsat o poșetă în valoare de 100.000 de dolari pe podeaua lipicioasă a unui teren de baschet. Presa scrie că vedeta nu a ținut cont de murdăria de pe jos.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian în timp ce participă la un meci de baschet și își ține geanta pe jos
Kim Kardashian și-a lăsat pe podea geanta în valoare de 100.000 de dolari / Profimedia Images

Aceasta s-a așezat comod pe scaun și s-a bucurat de meci alături de fiul ei. Saint West este un mare admiratori al jocurilor de baschet, iar Kim nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timp de calitate cu fiu ei. Paparazzi au susprins-o pe divă la Crypto.com Arena din Los Angeles.

Reclamă

Ea și Saint West au stat în primele rânduri la meciul de baschet. Vedeta a purtat un tricou alb la care a asortat o pereche de pantaloni din piele.

Ținuta divei a fost completată cu o poșetă din piele de crocodil. Saint, fiul divei, s-a bucurat de meci și a fost un mare susținător al echipei sale preferate. Imaginile cu Kim și Saint au apărut în mediul online și au strâns o mulțime de comentarii.

Fanii vedetei s-au arătat a fi deranjați de gestul ei și au comentat în mediul online. Publicația DailyMail a citat câteva dintre comentariile pe care diva le-a primit.

Reclamă

„Nu poate lăsa o geant aât de frumoasă la picioarele sale. Are nevoie de mai mult stil”, a spus un comentator.

„Se poate vedea murdăria de pe jos. Geanta nu merită asta”, a spus un alt fan al vedetei.

La meciul de baschet a fost prezentă și Jennifer Lopez. Cântăreața a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de soțul ei, Ben Affleck.

Câți bani investește Kim Kardashian în colecția ei de genți

Kim kardashian nu se uită la bani atunci când vine vorba de accesoriile sale preferate. Aceasta deține o colecție impresionantă de genți din piele de aligator și nu numai.

În trecut, Kim a încercat să vândă o geantă de la un brand de lux și a fost criticată în mediul online. Vedeta a fost criticată de fani pentru că ar fi încercat să vândă geanta fără să o restaureze înainte.

Condiția poșetei sale nu era cea mai potrivită, iar admiratorii s-au arătat deranjați de faptul că o vinde într-o asemenea situație. Kim a încercat să vândă poșeta cu 70.000 de dolari, scrie PageSix.

Prețul poșetei pe care aceasta încerca să o vândă ajungea în mod obișnuit la 120.000 de dolari. Kim și-a expus public colecția de genți de lux.

La începutul acestei luni le-a prezentat fanilor o nouă geantă din piele de crocodil pe care a achiziționată cu aproximativ 50.000 de dolari, a scris DailyMail. Fosta soție a lui kanye West este o admiratoare a agenților de lux confecționate din piele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×