Reclamă

Luna Nouă în Rac pe 17 iulie 2023. Zodiile Scorpion și Pești vor fi puternic influențate de fenomenul astrologic

Luna Nouă în Rac va avea loc pe 17 iulie 2023. Ea „va apăsa“ butonul responsabil cu resetarea emoțională a vieții tale. Conform specialiștilor, nativii zodiilor Scorpion și Pești vor fi puternic influențați de mult așteptatul fenomen astrologic.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 16 iulie 2023, 7:37

Luna Nouă în Rac va provoca un roller coaster emoțional uriaș în minte și corp. Însă, spun astrologii, și la nivel spiritual. Fii pregătită să ai toate stările posibile, chiar și pe cele pe care nu știai că le poți experimenta! Și, desigur, profită de moment ca să meditezi și să faci ritualurile tale preferate de relaxare și manifestare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nouă din iulie 2023 este în zodia Rac

Luna Nouă din iulie 2023 este în zodiac Rac și se produce pe 17 iulie, la ora 19:00, ora României. Specialiștii ne sfătuiesc să fim atenți cu noi și situațiile în care ajungem, pentru că efectele lunației se resimt și în zilele dinainte, dar și în cele de după.

Această Lună Nouă în Rac este semnificativă pentru că formează o opoziție dramatică exact în acest moment cu Pluto care este în Capricorn. În astrologie, Pluto este asociat cu ciclul renașterii, dar și cu banii, bogățiile, obsesiile, viața amoroasă, control și dinamica puterii, potrivit publicației Woman & Home.

La fel ca și în cazul celorlalte fenomene astrologie este important să te pregătești cu ritualurile aferente. Luna Nouă are loc o singură dată pe an în zodia Rac, iar zilele premergătoare sunt și ele importante.

În plus, pentru că ne aflăm în perioada nativilor născuți în Rac, și celelalte semne zodiacale vor fi interesate de siguranța vieții personale, de cămin, de relația cu corpul. Raporturile cu membrii familiei și cele cu oamenii alături de care îți petreci timpul vor fi și ele atent observate.

Reclamă

3 zodii sunt afectate de Luna Nouă în Rac

Alături de nativii din Rac, nativii altor două zodii sunt afectate de Luna Nouă în Rac, produsă duminică, 17 iulie 2023. Este vorba despre Scorpion și Pești. Potrivit astrologilor, cele trei semne de apă vor fi puternic influențate de fenomenul astrologic.

Dacă ești născută în una dintre zodiile de mai sus, atunci trebuie să știi că vei fi mult mai sentimentală, te vei simți mai încărcată din punct de vedere emoțional. Și, în plus, vei avea o dorință mai mare să fii în conexiune cu familia și prieteni apropiați. Specialiștii recomandă să îți hrănești dorințele în această perioadă.

Reclamă

Racii, la fel ca Peștii și Scorpionii, vor avea șansa să își reseteze întreaga lume. Desigur, dacă sunt dispuși să renunțe la viața veche și se simt pregătiți pentru sarcina aceasta. În cazul în care ești născută sub unul dintre semnele de apă, alege cu înțelepciune deciziile. Află și care sunt cele mai protectoare zodii.

Ce înseamnă Luna Noua din iulie 2023 pentru celelalte zodii

Nativii Capricorn, Fecioară și Taur vor profita din plin de acest fenomen astrologic. Ei își vor redescoperi confortul emoțional prin intermediul unor bunuri materiale. În cazul în care ești născută sub unul dintre aceste semne de pământ, vei simți o dorință uriașă de a cumpăra lucruri cu valoare sentimentală. Și, spun astrologii, vei evita experiențele noi.

Berbecii, Leii și Săgetătorii, semnele de foc, sunt sfătuiți să își anticipeze pasiunea înnăscută pentru viață, cea pentru idei și cea pentru profesie. Și, desigur, în direcția chemării pe care o simt. Iar mai apoi să le mărească intensitatea în cadrul acestui eveniment lunar, conform russh.com.

Impulsul de a-i proteja pe alții și de a nu te certa cu ei ar putea avea prioritate, de asemenea. În cazul în care faci parte din categoria nativilor zodiei Rac, să știi că vei fi mai protectoare în această perioadă și ai tendința să fii extrem de loială.

Dacă ești ești un semn de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, aceasta este o Lună Nouă „de transformare“. Iar dragostea ta pentru discuții și cuvinte ar putea fi raportată la atenția specifică a Racului pentru persoanele apropiate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×