Reclamă

Luna Nouă în Scorpion pe 13 noiembrie 2023. Două zodii sunt afectate

Este începutul unui nou ciclu lunar și Luna Nouă în Scorpion pe 13 noiembrie 2023 abundă de energie emoțională și echilibru. Este un moment excelent pentru reflecție și planificare. Cei care ar putea simți mai intens această perioadă sunt nativii născuți în Scorpion, Vărsător, Taur și Leu.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 noiembrie 2023, 6:51 / Actualizat: 13 noiembrie 2023, 9:47

Accentul este pus acum pe regenerare, curățare sau transformare. Nativii Scorpion vin să-și dovedească pasiunea și sensibilitatea, dar și intuiți. Își pun întrebări existențiale și vor să vadă cum pot scăpa de anumite dependențe care le-au adus pierderi în trecut. Un plan bine pus la punct îi poate salva în acest sens, însă acesta trebuie realizat într-o manieră matură.

Luna Nouă în Scorpion pe 13 noiembrie 2023

Cu cât se apropie conjuncția cu Soarele pe pe 18 noiembrie se apropie momentele de pasiune, forță și intițiativă. De asemenea, se vor realiza acțiuni cu mult curaj și încredere de sine.

În acceași legătură cu Luna Nouă, pe 21 noiembrie, Marte și Pluto formează un sextil. Astfel, nevoia de a controla este mult mai intensă.

Luna Nouă pe 13 noiembrie 2023 aduce la iveală atașamente greșite și marchează furtuni emoționale. Este indicat ca relațiile abuzive să fie finalizate. De asemenea, comportamentele nedorite provenite din copilărie sunt acum stopate.

Este un moment propice pentru înțelegerea unor tipuri de alimentație care fac mai mult rău decât bine și evitarea acestora. Uranus este în opoziție cu Scorpionul și acest lucru arată o dedublare, o schimbare neașteptată și situații care nu pot avea un viitor constructiv, arată Astrology.com.

Reclamă

Există șapte planete în semne feminine, iar acest lucru lucru duce la frusttrare și interpretări diferite. Schimbările fiecărui nativ vor fi acum evidente și clare.

Dacă unii vor avea parte de mișcări pozitive, alții se vor găsi blocați în situații din trecut care nu au putut fi reparate.

Citește despre data de 11.11 în numerologie. Ce spun specialiștii.

Reclamă

Ce înseamnă Luna Nouă pentru zodii

Nativii Berbec au parte de vulnerabilitate în această perioadă și o conexiune specială cu cei dragi se așteaptă cât de curând. Sunt cuprinși de emoții intense.

Cei născuți în zodia Taur vor avea parteneriate echilibrate la locul de muncă și își vor lega toată viața de afaceri și asociați. Gemenii se vor trezi în stres, asta pentru că relația cu colegii de muncă nu este una tocmai bună, spune Yourtango.com.

Cât despre Raci, aceștia vor să petreacă mai mult timp alături de familie și copii. Leii vor regăsi un sentiment de apartenență, iar relațiile din copilărie vor fi acum mult mai evidențiate. Nativii Fecioară vor reveni la întâlnirile cu prietenii și apeluri telefonice în miez de noapte. Cei născuți în zodia Balanță sunt posesivi și vor să arate că au aptitudini de conducători.

Scorpionii își regăsesc identitatea și relațiile pierdute cu ceilalți, iar Săgetătorii vor să se retragă în locuri relaxante pentru a uitat de zilele stresante la locul de muncă.

Nativii Capricornau planuri de viitor și asociații care par să funcționeze în prezent. Vărsătorii sunt îndreptați către carieră și au anumite țeluri acum. Peștii sunt mânați de credință și spirit de aventură și vor să-și asculte instinctul ce le vorbește de ceva vreme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×